סקר לבעלי הסלקום\או לבעלים שעזבו

peretzy

New member
סקר לבעלי הסלקום\או לבעלים שעזבו

סקר א מיועד לבעלי הסלקום הנוכחים: א.האם אתם מרוצים מהסלקום? ב.האם אתם חושבים שסלקום מרמה אותכם? ג.האם אתם תעברו חברה כאשר יגמר ההתחייבות או שיתאפשר לכם? סקר ב מיועד לבעלי הסלקום לשעבר: למה עזבתם את סלקום?ולטובת מי?

peretzy

New member
אני יהיה הראשון..אז הנה...

אני כידוע לכם מיועד לסקר ב -אז ככה: עזבתי את סלקום כי הם שיקרו ,רימו והיו יקרים מדי בשבילי ועזבתי לטובת אמיגו.

שלומר

New member
תשובות לסקר

אני מרוצה מהפריסה הארצית של סלקום וכן, איכות שמע סבירה. מצד שני, יש להם המון ניתוקים, הרבה יותר מאשר באורנג´ ופלאפון. כל זה מנסיון רב בשלוש החברות. גנבים ? לא, הם לא גנבים. הם פשוט קשוחים. זו הסיבה שאורנג´ הולכת וגדלה, כי אורנג´ יותר גמישים. ואם נגעתי בשתי חברות אלה, אציין שגם פלאפון די קשוחים, אם כי הרבה פחות מסלקום. סלקום הולכים על "יתרון הגודל", אך שכחו כנראה שהאלף-בית של חברה הוא שירות טוב ולקוחות מרוצים. על אמיגו אינני יכול לומר מטוב ועד רע. אין לי. כל עוד אינם מכסים פלח אוכלוסיה רציני, חבל"ז. לשאלה האחרונה: לא אעזוב את סלקום, למרות שאני מלא טענות כרימון, כי בעיקרון התקשרות מסלקום לסלקום, זו עדיין הדרך הכי זולה להתקשר אל מנויי רשת סלקום.

m e i r

New member
עוד תשובה

גם אני מרוצה בסך הכול מהפריסה של סלקום, חוץ מאזור מגוריי, בו אין לי קליטה. ניתוקים אין לי ממש לא בסלקום ולא במכשירים האחרים שיש לי, של 2 החברות האחרות. אני לא יודע אם זה מכתיר אותם בתואר "גנבים" אבל זה שבכל מודעה שלהם אני פונה ישירות לכוכביות הרבות ולאותיות הקטנות וררק אז מבין את המודעה- לזה אני קורא ערמומיים או לא ממש הגונים. מהמכשיר שיש לי שנתיים וחצי- 6120, אני מאוד מאוד מרוצה, כמעט ואין בעיות ואפילו הסוללה עדיין בשיאה (טוב, תודות לNOKIA). הבעיה הגדולה שלי עם סלקום זה שירות הלקוחות. סלקום אכן הולכת על יתרון הגודל. הם לא שכחו את הנושא של לקוחות מרוצים כי מעולם לא שמו דגש על כך. בישראל אין תודעת שירות מפותחת, במשך שנים רבות לא היתה בחירה אמיתית, וגם מי שרצה, לא יכל לצאת מהחבילה בגלל ההתחייבות (עד היום). האם אעבור לרשת אחרת? כבר עברתי, יש לי מכשיר orange שבו השימוש העיקרי שלי היום, והמכשיר שבסלקום יחכה בצד, עד לסיום ההתחייבות ואז ינשום את נשימתו האחרונה, לפני שאנתק את המנוי של בסלקום. למה אני לא משתמש מסלקום לסלקום?? כי אני מעדיף לשלם עוד כמה אגורות לפרטנר ולהרגיש שאני משלם למי שיודע לתת שירות מאשר לחברה שלא מעריכה את לקוחותיה.(זה בסדר אני מודע לזה שככה סלקום ממרוויחה יותר, אבל העיקרון פה קובע)

dagy

New member
אני.....

אני לקוח יחסית חדש בסלקום ויש לי גם אורנג´ וסולקום פשוט גרוע אני עם ה8260 והמכשיר פשוט מסריח יש לי גם 8210 וההבדלים בשמים המכשיר של סלקום מטגן לך את האוזן והקליטה שלהם ממש גרוע יחסית לחברה שקיימת בשוק כל כך הרבה זמן ולאורנג´ יש יותר קליטה והוא לא ממש מתחמם כזכור לי וחוצמיזה עד שעונים בשרות לקחות לוקח זמן למרות שזה משתפר מעט....ועוד דבר אני מחכה כבר משהו כמו חודשיים לקבל את הדיבורית לרכב ועד היום היא לא הגיעה.!!!

סקר 2

ובכן אני הייתי בסלקום לפני הרבה שנים, כאשר ה2120 עלה 1024 ש"ח בערך. לאחר מכן קבלתי 5120 והייתי מאושר עד הגג, עד שראיתי את ה3210. אז הזמנו נציג יורוקום הבייתה והוא מכר לנו 3 מכשירים כאלו. בעקרון עברנו בגלל התוכנית אורנג´ משפחה.

castroman

New member
../images/Emo41.gif תשובה../images/Emo41.gif

א. אני אישית מרוצה מה 8260 שיש לי אותו בערך מאז שהוא יצא... הוא רק מחמם את האוזן... ושירות הלקוחות קצת מעצבן (לפעמים מחכים 5,6 דקות).. ב. אני לא חושב שסלקום מרמה אותי, כי אם היא הייתה מרמה אותי הייתי עוזב אותה מזמן.. ג. כרגע אין לי התחייבות ואני נשאר, אז זה עונה לך על השאלה.. נ.ב. אני מחכה כבר ל GSM!!! אביאל

geostant

New member
שירות לקוחות...

שירות לדעתי זה הדבר החשוב ביותר אחרי התעריף שלוקחים לך על זמן האוויר. בסלקום אני אפילו לא יודע איך להגיע לשירות לקוחות, ב *052 אני לא ממש מצליח לקבל שירות. לעומת זאת באורנג´ לא רק שזה פשוט וקל *663 עונים לי מיידית, לפעמים אני רק מחייג וכבר עונים לי ואני לא מספיק "להתעשת" לאחר החיוג

nirlotan

New member
מרוצה מאד

סלקום עסקי. מרוצה מאד מהמחירים - יחסית לזמן - חשבון קטן. מופתע לטובה כל פעם מחדש מהשירות (לקוח עסקי...) מרוצה מהמכשיר (8260) חוץ מכמה באגי תוכנה, שאני מקווה שנפתרים ע"י עדכון תוכנה (פשוט אין לי זמן להגיע לזה). (אגב - מישהו יודע מה התוכנה העדכנית ביותר? יש לי v6.2 שעושה קצת שטויות עם התזכורות והשעון המעורר )

carmonle

New member
מ-6 מכשירים בסלקום כיום יש אחד

הממתין לדצמבר 2002 לשם ביטול, סיום התחייבות ל-3 שנים. פשוט אורנג´ יותר אטרקטיביים : ללא דמי מנוי, אורנג´ משפחה ב-12 אג´ ללא תשלום חודשי. כמו כן לאורנג´ נקודת שירות ברעננה וסלקום הריצו אותי או לנתניה או לת"א פתח-תקוה, בקיצור מבחינת מחיר סלקום לא אטרקטיביים כיום. ערן

avibr2

New member
סעיף ב´

נכנסתי לסלקום בגלל המחיר ועזבתי את סלקום בגלל המחיר. פשוט הדמי מנוי+ביטוח+שרותי רשת עלו לי יותר מ- 80 שקל לפני שהדלקתי את המכשיר. גם הזמן אויר יקר יותר מהחברה שעברתי אליה. כעת עולה לי לחודש 25 שקל לפני שאני מדליק את המכשיר וגם זמן האויר ברשת וגם שיחה לבזק זולים יותר ממה שהיה לי דרך הסלקום.

avibr2

New member
דרך אגב...

על מנת להוזיל לי את השיחות "דאגתי" להעביר עוד כמה מחבריי מסלקום לרשת בה אני נמצא. אני לא אומר איזו רשת על מנת לא לעשות פירסום חינם לחברה.

למעלה