עוד תשובה
גם אני מרוצה בסך הכול מהפריסה של סלקום, חוץ מאזור מגוריי, בו אין לי קליטה. ניתוקים אין לי ממש לא בסלקום ולא במכשירים האחרים שיש לי, של 2 החברות האחרות. אני לא יודע אם זה מכתיר אותם בתואר "גנבים" אבל זה שבכל מודעה שלהם אני פונה ישירות לכוכביות הרבות ולאותיות הקטנות וררק אז מבין את המודעה- לזה אני קורא ערמומיים או לא ממש הגונים. מהמכשיר שיש לי שנתיים וחצי- 6120, אני מאוד מאוד מרוצה, כמעט ואין בעיות ואפילו הסוללה עדיין בשיאה (טוב, תודות לNOKIA). הבעיה הגדולה שלי עם סלקום זה שירות הלקוחות. סלקום אכן הולכת על יתרון הגודל. הם לא שכחו את הנושא של לקוחות מרוצים כי מעולם לא שמו דגש על כך. בישראל אין תודעת שירות מפותחת, במשך שנים רבות לא היתה בחירה אמיתית, וגם מי שרצה, לא יכל לצאת מהחבילה בגלל ההתחייבות (עד היום). האם אעבור לרשת אחרת? כבר עברתי, יש לי מכשיר orange שבו השימוש העיקרי שלי היום, והמכשיר שבסלקום יחכה בצד, עד לסיום ההתחייבות ואז ינשום את נשימתו האחרונה, לפני שאנתק את המנוי של בסלקום. למה אני לא משתמש מסלקום לסלקום?? כי אני מעדיף לשלם עוד כמה אגורות לפרטנר ולהרגיש שאני משלם למי שיודע לתת שירות מאשר לחברה שלא מעריכה את לקוחותיה.(זה בסדר אני מודע לזה שככה סלקום ממרוויחה יותר, אבל העיקרון פה קובע)