סקר לבעלי הראסטות.....

nayabingi

New member
סקר לבעלי הראסטות.....

דרגו את המשפטים הבאים לפי התדירות שבה את שומעים אותם..... 1. זה שלך ? 2. איך את/ה חופף/ת את זה ? 3. אה עידן רייכל... 4. אה בוב מארלי.... 5. תגיד/י זה לא מגעיל ? ולאחר שדרגתם ... המלצות חמות לתשובות מפגרות לשאלות מפגרות.... 1. זה שלך ? לא. קניתי בשוק, לא. הלוויתי מחבר לשבוע 2. איך את/ה חופף/ת את זה ? בבלנדר, עם דבק נגרים, עם אחותך 3. אה עידן רייכל... לא, שמעון רייכל, בן דוד שלו 4. אה בוב מארלי.... לא, שמעון מארלי, בן דוד שלו 5. תגיד/י זה לא מגעיל ? כמעט כמו השאלות שלך שיהיה לכולם סוף שבוע נייס ארז

Chenipeper

New member
בתור אחד שהיה לו..מותר לי :)

היה לי בעבר כי התגייסתי לצה''ל ( צבא הבאבילון לישראל ) 1. זה שלך ? אני חושב 2. איך את/ה חופף/ת את זה ? זה כבר תהליך ארוך...מרטיבים את הראסטות ואז לוקחים שמפו..שמים על שני הידיים ועכשיו זה הקטע הכי מסובך ...לוקחים את הידיים ומקציפים את השיער. 3. אה עידן רייכל... חצי חיוך וממשיך ללכת 4. אה בוב מארלי.... תודה רבה וממשיך ללכת 5. תגיד/י זה לא מגעיל ? תלוי איך אתה אוכל את זה.

MASHNEK69

New member
חחחח ארז הרגת אותי..

1. זה שלך ?לא ,תרמו לי את זה. 2. איך את/ה חופף/ת את זה ? עם סבון. 3. אה עידן רייכל...חחחח עידן ריכלר 4. אה בוב מארלי....י'מאן 5. תגיד/י זה לא מגעיל ?לא. תשובות מעפנות

RastaTzlila

New member
שורום זורום רים :)

זה שלך? - לפעמים כשמתחשק לי אני חובשת את זה בשביל הכייף. איך את חופפת את זה? - עם שמפו. מה ואין לך כינים? - לפעמים, תלוי במצב השמש ביחס לירח. אה עידן רייכל? - לא, אחותך.;) אה בוב מארלי? - מי?? לא מכירה. תגידי זה לא מגעיל? - הכי מגעיל שבעולם, כבר ניסיתי ספירט ואקונומיקה כלום לא הלך. יש לך עצות? בלופ.

אואה ועכשיו בצבא בכלל...

3. אה עידן רייכל... אההה עופר לוי. 4. אה בוב מארלי.... יס איי, אתמול גיליתי שמישהו בפלוגה שלי מכיר דניס בראון! 2. איך את/ה חופף/ת את זה ? אני לא, הרי כל כך נקי פה גם ככה אז בשביל מה? 1. זה שלך ? לא אבל אל תגלו. 5. תגיד/י זה לא מגעיל ? הצבא יותר מגעיל...

למעלה