סקר לחברי הפורום

Alon8304

New member
סקר לחברי הפורום

Dawn12 נתן לי רעיון לסקר: כמה שנים אתם צופים בצעירים חסרי מנוח? אני צופה כבר 6 שנים.

Dawn12

New member
אני

צופה בערך 7 שנים, ודרך אגב - אני מרשה לך לקרוא לי שחר

The Abbott Girl

New member
אני רוצה להגיב! ../images/Emo72.gif

תנחשו כמה זמן אני צופה בצח"מ? כן כן כן בערך שנה וחצי נראה לך

יוליקה

Member
מנהל
אני המבוגרת בינכם לכן אני צופה

כ-16 שנה!!! זוהי אופרת הסבון הראשונה שהתחלתי לצפות. זה היה במקביל לטלנובלה "טופז" הטלנובלה הראשונה והאחרונה שצפיתי אי פעם. אח"כ התמכרתי ללחיות את החיים - במקביל לצח"מ, במקביל לצח"מ!!!!! וחזרתי לכור מחצבתי הראשון.

אני צופה כבר מגיל 13 ../images/Emo103.gif...

איך שחיברו לנו את הכבלים התחברתי לצח"מ... נחמד לא?! זאת אומרת שכבר שלוש עשרה שנה שאני צופה בניומנ'ס והאבוט'ס למינהם... אבל שלא תטעו, היתה לי תקופה שבה רק בדקתי מידי פעם מה קורה ולא צפיתי בקביעות, מה שכן אני יכולה להגיד זה שבשנים הראשונות צפיתי בכיף כמו שאני צופה עכשיו

kawa

New member
גם את 13 שנה?

קרי גם את זכית לראות את אשלי בבית המשוגעים מחבקת את הכרית? וגם את זכית לראות את פיליפ צ'נסלור חי אצל קאתרין? וגם את זכית לראות את צ'ייס אומר לקאתרין וג'יל שאינו יכול לשכב עם נינה כי אינו נמשך אליה? וגם את ראית את קריקט כדוגמנית ואת נינה עובדת כעוזרת צלם ושמה את הונטה בכדי שהשיער של קריקט יתנופף? אויח
הנוסטליה

כן... גם אני זוכרת את...

קריקט כדוגמנית ונינה כעוזרת צלם של סקיפ והיא ממש ממש קינאה בקריקט שלנו (אז היה במה לקנא). ואת פיליפ החמוד שכ"כ רצה את קריקט אבל מה לעשות שאת הבקבוק הוא רצה יותר... אחד הדברים הכי מצחיקים שזכורים לי מהתקופה ההיא זה שג'יל וקתרין רצו לשלם לנינה הון ולשלוח אותה לארץ בשם גואם כדי שנינה תלד שם את הפיליפ שלה ולא תפריע לפיליפ הגדול בחייו... וצ'ייס היה חתיך !!! סוג של ראיין!!! את/ה זוכר/ת את ג'יק הקודם (טרי לסטר)- השם סמיילי ג'ק ממש היה תפור עליו, הוא באמת היה נראה ממזר... בכל אופן הצטערתי לשמוע שהוא מת לא מזמן ורק בן 53 בערך. חבל.

kawa

New member
../images/Emo6.gif

גואם? נשמע כמו מקרונזייה. סמיילינג ג'ק, זה מצחיק איך אנשים בצעירים חסרי מנוח מדברים באופן מלאכותי כל כך בשיחות היום יומיות, כשג'ק מכנה את עצמו בגוף שלישי 'אולד סמיילינג ג'ק'

תתש

New member
אני צופה בסידרה

בערך שנתיים אבל רק בשנה האחרונה כל יום

taliozari

New member
כניראה מספיק זמן

לא בדיוק יודעת כמה שנים אני עוקבת אחרי הסידרה. אני רק יודעת שזה קרה כשויקטור נעלם לחווה של הופ וחשבו שהוא מת (חבל שלא מת אז באמת...). כשלא גרתי בבית והייתי באה פעם בחודשיים, אמא שלי הייתה מקליטה לי והייתי רואה את הכל!!!! אני חושבת שזה קצת לא נורמלי...אבל היה לי מאוד קשה להפסיד.

ים כחול

New member
יותר מ10 שנים ברציפות ../images/Emo13.gif

אך לפני כן צפיתי 6 שנים בהפסקות לצערי כך שאפשר לומר 16 שנים ...

kawa

New member
13 שנה

הפעם הראשונה שלי הייתה כזאת: ראיתי את אשלי בבית המשוגעים ואת בני משפחת אבוט מחפשים את אשלי ושואלים את עצמם איפה היא, וגו'ן מוצא את אשלי בבית המשוגעים ואשלי מחבקת אותו, ואז הרופא בבית משוגעים אומר לג'והן שזו התקדמות גדולה שהיא 'זיהתה בן משפחה' וגו'הן מעביר אותה לבית משוגעים יפה עם פרחים ורודים על הוילונות וחדר כמו של בית מלון ואשלי מקבלת ארוחות א-לה בית מלון אבל זורקת אותן על השטיח ואז סטיבן לאסטיר המושיע מגיע ופותח את ליבה לגבי ההפלה, ולאשלי ישנם פלאשבקים בהם ויקטור צורח עליה ' HOW COULD YOU DO THIS HOW COULD YOU KILL OUR OWN CHILD' זאת ההתחלה שלי עם צעירים חסרי מנוח ואני זוכרת שממש בפרקים הראשונים שלי היו בבית משוגעים ארבעה נשים בחדר שהאשימו את אשלי שהיא "אינה רוצה להיות כמונו, המשוגעות" יענו שהיא מתנשאת על שאר המשוגעות
כי משוגעות עשירות ומשוגעות עניות זה לא אותו דבר

p_nurit

New member
אני צופה מהתחלה אך עם הפסקות

ממושכות רואה מספיק להבין מה קורה אך עם מספיק הפסקות שלא אשתגע לגמרי

למעלה