סקר לטובת פרוייקט בעיצוב, בבקשה תשתפו פעולה..

gamadii

New member
סקר לטובת פרוייקט בעיצוב, בבקשה תשתפו פעולה..

שלום שמי עדי ואני סטודנטית לעיצוב תעשייתי. אני עושה פרוייקט העוסק בשטיח התפילה המוסלמי כחלק מתיק נשיאה מצורף קובץ סקר שאני עורכת בקרב אזרחים מוסלמים כדי לקבל תמונה טובה יותר לעיצוב התיק. אני מאוד אשמח אם תרתמו למשמה ותוכלו לענות על הסקר. תודה רבה!! בברכה צ'אושו עדי

יש בד שמוכרים רק בירושליים הערבית

זה בד עבודת ידם של פלאחים אבל זה קצת יקר וזה יותר מתאים משטיח התפילה של המוסלמים הבד שאני מדבר עליו יוצא בעיקר באשקלון לפני קום המדינה אהה והמחיר שלו נע כיום בין 500 ל1000 דולר תלוי באיכות וזה אם תמצאי אחד
קיצר העיקר שלא תעשי משהו מוגזם תעשי אותו קלאסי שיבליט ממה הוא עשוי

gamadii

New member
תודה על התגובה...

הייתי שמחה אם היית יכול לענות גם על הסקר המצורף זה מאוד יעזור בנוגע לתיק, הוא אמור להיות מאוד צנוע וזול והוא יכיל את שטיח התפילה ביומיום אני צריכה לדעת מהם ההרגלים בשימוש בשטיח והרגלי נשיאת תיק על מנת לעצב אותו. תודה רבה צ'אושו עדי

אני הייתי בשמחה עונה על הסקר

אבל אין סקר מצורף תוכלי לצרף שוב??? בעניין של שטיח תפילה הוא כמו כל שטיח אחר במילים אחרות מוסלמי יכול להתפלל על כל שטיח בעולם כלומר שלשטיחים הקטנים שעושים במיוחד אין דבר מיוחד רק שבדרך הכלל יש עליהם תמונה שלמה לא יודע איך זה ישתלב על התיק

gamadii

New member
אין בעיה, הקובץ מצורף גם פה...

כשהו נפתח בוורד אפשר לצבוע את הריבועים אותם אתם רוצים לסמן באמת תודה על העזרה... בברכה עדי

למעלה