סקר ליעול מזרקים אוטומטים לשימוש עצ

סקר ליעול מזרקים אוטומטים לשימוש עצ

מחברת דאלי מיכשור רפואי פנו אלי על מנת ליצור קשר עם מטופלים בכדי לקבלת אינפורמציה שתנחה אותם בפיתוח מזרקים אוטומטים לשימוש עצמי. כל המעוניין לשתף פעולה יכול ליצור קשר עם מר דוד דיילי בטלפון 03-9519675 או לחילופין לההעביר אלי את שמו ומס' הטלפון על מנת שיצרו עימו קשר.

ד"ר קרני! אני מזריק קופקסון עם ....

מכשיר הזרקה אוטומטי כ-4 שנים. העברתי לך במסר את הפרטים שלי.

m י כ ל

New member
גם אני מזריקה קופקסון

ויש לי רק דברים טובים לומר על הערכה האוטומטית שפיתחו. הזרקה אורכת אצלי פחות מדקה (לא כולל זמן החיפוש אחרי מקום מתאים...). לא נראה לי שיכול להיות יותר יעיל מזה.

מסכים עם מיכל. מכשיר ההזרקה החדש

של הקופקסון ממש עושה את החיים קלים. מה שכן, ידוע לי על חולים רבים שמזריקים זריקות אחרות וממש סובלים באקט ההזרקה.הלוואי ויפתחו עבורם מכשיר כמו שלנו,מזריקי הקופקסון.

ddali

New member
מזרקים אוטומטיים לשימוש עצמי

מיכל שלום! קודם כל - מאחל לך רק בריאות! שמח שנוח לך עם המזרק הקיים - אך חושב שאולי נוכל להראות לך שניתן עדיין לחדש ולשפר... אנא צרי עימי קשר (או החזירי לי תגובה עם טלפון) ע"מ שנוכל מעט לשוחח על הנסיון שלך, ולספר לך מעט על מה אנו עושים - ואולי אף להיפגש לשעה קלה ולהראות לך. מאד נשמח לשמוע חוות דעתך כמזריקה מנוסה! - כמו גם חוות דעת של מזריקים נוספים - לא בהכרח רק של קופקסון. טל כאמור: 9519675 - 03 המון תודה, דודי חב' דאלי מכשור רפואי

למעלה