סקר לכולם לאיזה מזל אתם הכי נמשכים? מבין בני המין השני
ר רואה 6 6 New member 13/7/14 #2 לאהה,אין לי מזל, אני... מתכוונת שאסטרולוגיה לא שנתה אצלי הרבה בתחום..
B Berethor New member 14/7/14 #11 גם אצלי, לא מאמין גדול בזה וגם יש מספיק דברים אחרים שחשובים לי, אין טעם להכניס גם תדבר הזה לרשימה.
S Shamy New member 13/7/14 #3 אין משו ספציפי משתנה עם השנים...כרגע בעיקר סרטן ,שור ובתולה ובכלל אני טלה
S Shamy New member 13/7/14 #4 סליחה לא קראתי נכון את ההודעה כל החברים שלי בכללותם הם שור סרטן ובתולה אבל לבני מין האחר בד"כ יוצא לי להיות עם טלאים או שוורים...כרגע אני עם מישהו שהוא שור ואני מאוד מאושרת!
סליחה לא קראתי נכון את ההודעה כל החברים שלי בכללותם הם שור סרטן ובתולה אבל לבני מין האחר בד"כ יוצא לי להיות עם טלאים או שוורים...כרגע אני עם מישהו שהוא שור ואני מאוד מאושרת!
T TakeCtrl New member 14/7/14 #9 אין לי מושג לאיזה מזל אני נמשך כי אין לי בסיס להשוואה, מעולם לא יצאתי לדייט, אבל נתקלתי לעיתים במבטים משונים מבנות כשאני אומר שאני עקרב. (מעין עיני צלחת כאלה..)
אין לי מושג לאיזה מזל אני נמשך כי אין לי בסיס להשוואה, מעולם לא יצאתי לדייט, אבל נתקלתי לעיתים במבטים משונים מבנות כשאני אומר שאני עקרב. (מעין עיני צלחת כאלה..)