סקר לכל האנשים שבפורום אנחנו כבר חודש בלי סוף הדרך.. איך הולך לכם? מתגעגעים סמנו או סמנו
י יעל מזור New member 18/9/05 #1 סקר לכל האנשים שבפורום אנחנו כבר חודש בלי סוף הדרך.. איך הולך לכם? מתגעגעים סמנו או סמנו
י יעל מזור New member 18/9/05 #3 השאלה היא שיש אנשים שאוהבים קצת את העניין של המתח.. של די מצינו לזמן מה.. של מנוחה מהתוכנית.. וכו' אז פשוט רציתי לראות כמה אנשים כאלה יש וכמה אנשים כאלה יש..
השאלה היא שיש אנשים שאוהבים קצת את העניין של המתח.. של די מצינו לזמן מה.. של מנוחה מהתוכנית.. וכו' אז פשוט רציתי לראות כמה אנשים כאלה יש וכמה אנשים כאלה יש..
י ירינוששששש New member 18/9/05 #9 לא כדאי שאני יספר... אני מעדיפה ל*צנזר* את מה שהייתי עושה לו... אלה את מבינה בטוח על מה אני מדברת...
ש שירה8 היחידה New member 18/9/05 #13 חחחחחחחח זה משהו *אהם אהם* קטעים איתכם...אני וחברות שלי בהפסקות צוחקות ומשתגעות על דברים כאלו...
ל ללוש המאמוש New member 18/9/05 #12 טוב ../images/Emo4.gif אבל זה רק כי את חכמה אני למשל לא הבנתי כלום
ל ללוש המאמוש New member 19/9/05 #28 ../images/Emo12.gif אז נעשה הגבלת גחל. נעשה בצד סמל כזה של מתחת גיל 14.......אה לא בעצם זה לא טוב כי אי לא בת 14.....אז 13 טוב??
../images/Emo12.gif אז נעשה הגבלת גחל. נעשה בצד סמל כזה של מתחת גיל 14.......אה לא בעצם זה לא טוב כי אי לא בת 14.....אז 13 טוב??