סקר לכל מי שבפורום...

double M

New member
סקר לכל מי שבפורום...

כמה זמן אתם סקייטרים וכמה זמן לקח לכם ללמוד כל תרגיל שאתם יודעים? ובלי לשקר!!! (גם אתה נגאסקי)

Nagasaky

New member
אוקי אז הנה הרשימה שלי

אוקי זה מתחיל כך: oliie 5 דקות (היה לי קשה להאמין לזה בהתחלה) heelflip 15 דקות kickflip 20 דקות 360flip שעתיים swhich double flip מכה ראשונה שניסיתי swich f/s flip 15 דקות kickflip to b/s 50-50 10 דקות nollie ussy 30 דקות אני נוסע על סקייט שנה וחודשיים

double M

New member
הנה שלי....

oliie שבע וחצי שניות heelflip 22 שניות kickflip 30 שניות 360flip שתי דקות (זה היה קשה) swhich double flip אפילו לפני הפעם הראשונה שלי-כבר ידעתי swich f/s flip שתי דקות kickflip to b/s 50-50 שבע דקות nollie ussy 15 דקות dark slide עשר דקות impassable רבע שעה טריפל קיקפליפ שלושים ושתיים דקות ואני נוסע כבר שבוע וחצי (אין לקחת שום חלק בהודעה ברצינות) (אמרתי בלי לשקר, ואפילו הדגשתי בשביל נגאסאקי)

Nagasaky

New member
כוסאימא שלך אני לא משקר

אני מוכן להתערב איתך על מה שאתה רוצה בוא יום אחד לסיישן בכפר סבא ואני הראה לך , זה שאתה כזה הומו שלא עושה אולי זה לא אומר שאתה צריך להתלהב פה

rowley

New member
הנה הרשימה שלי

ollie - שניה ורבע kickflip - עשירית השניה (קבעתי שיא עולם בזה.....) double flip - דקה וחצי אוסי - 2 דקות ורבע לייזר - 4 דקות (זה היה טיפה קשה כי אני לא רגיל ללמוד תרגיל בכזה הרבה זמן....) nollie - שניה וחצי nollie lazer - שלוש דקות 270flip to bluntslide - שתיים וחצי מאיות השניה וגם נסעתי לצרפת בקיץ במנואל כל הדרך............... רציתי להגיע לאמריקה אבל נתקעתי באבן קטנה ליד האייפל אז הגעתי רק לצרפת. דרך אגב אני נוסע שעה ורבע קצת הרבה אבל מה לעשות...... נ.ב תפסיקו לזיין את השכל..........

חחחחחח אבל יש מה לשפר

אני יודע שזה בצחוק... אבל בשעה ורבע אתה לא יכול להגיע לצרפת במנואל ....חחחחחח אבל אני חושב כמוך

hakmon

New member
אז ככה יהומואים

מה הסקר המאפן הזה??? כל אחד משחק אותה פרו וכולם יושבים מול המחשב ומזיינים את השכל צאו לנסוע ואל תזיינו פה במילים עדיף לעשות מאשר לכתוב יאללה ודרך אגב כל מי שרשם איזה תרגילים הוא יודע אני מאמין שחצי מזה הוא לא יודע מה זה וסתם רשם את השם כמו שאני ארשום Nollie mariano 720 - תוך 33 שניות לא כולל הנפילות באמצע זהו בנתיים

double M

New member
למי אין חוש הומור???...

אם לא הבנת אז ההודעה שלי הייתה תגובה צינית להודעה המוגזמת של נאגאסאקי (או איך שלא רושמים את זה). והנה מה שאני באמת מצליח, משקניתי את הסקייט ועד שהצלחתי: אולי-חמישה ימים בערך קיקפליפ-שלושה חודשים וריאל קיקפליפ-אני לא מצליח טוב אבל לקח לי שלושה וחצי חודשים פיפטי-פיפטי-חודש בערך קספר לוריאל-חודשיים אני רק רוצה להגיד שלא התאמנתי מהיום הראשון על כל תרגיל. למשל משהתחלתי להתאמן על וריאל לקח לי בערך שבועיים. אולי זה לא ממש טוב, אבל זאת האמת.

Nagasaky

New member
אתם מזיינים תשכל

אתה לא מבין שכך אחד מיתקדם בקצב שלו , אני יכול להגיד שאני מזיין אותך בסקייט אבל ביכלל לא מניין אותי להתחרות בהומוים כמוך אתם סתם זייני שכל שכל היום יושבים על טוני הוק

double M

New member
לפחות אני לא שקרן כפייתי....

תעשה לי טובה. יכול להיות שאתה יודע את התרגילים האלו (אני בספק) אבל אין כמעט שמץ של סיכוי שמה שאמרת אמיתי. פשוט לא. ואם כן- תתאמן עוד חודש. תהיה הכי טוב בעולם בערך בקצב שלך. ואני מודה שאני לא כ"כ טוב בסקייט, אבל אני לפחות מודה, לא סתם ממציא שטויות. ואתה אמרת שאני מתלהב? נכון. אתה צודק. זה לא אתה. חס-וחלילה. אתה יודע מה? אם אתה באמת מאמין לשטויות שכתבת שם-אני שמח בשבילך. לא כל אחד יכול גם לשקר וגם להאמין לזה בעצמו.סחטיין.

תעזבו אותו מה אתם נטפלים אליו

הוא צודק כל אחד בקצב ההתקדמות שלו, חוץמזה אם הוא משקר (למרות שאני לא חושב שהוא משקר) מה זה מזיז לך אם הוא רוצה לשקר שישקר. תרדו ממנו ותחיו את שלכם להתראות

Nagasaky

New member
אל תאמין

לא איכפת לי ביכלל מה אתה חושב אין לי כח לריב איתך על שטויות אתה לא חייב להאמין, אותי זה ממש לא מעניין להתוכח איתך על שטויות כאלה

אני כתבתי שאני מאמין לך, חוץ מזה לא

אמור ליהות אכפת להם אם אתה יודע או לא כמו שאמרת כל אחד וקצב ההתקדמות שלו. בקיצור אני מאמין למה שכתבת ואלוואי שאני ידע חצי מכל מהש אתה יודע זה היה מספיק לי. ביי!!! נ.ב אל תשים על אלה שלא מאמינים לך שהם יחיו את שלהם

אני סקייטר חודש ויודע רק אולי :|

סתם אני נוסע חודש וחצי בערך ואני יודע אולי וכמעט קיקפליפ תראו אני לא משקר לפחות!!

למעלה