סקר!- למה אתם שונאים את המקיף?

אסאל

New member
סקר!- למה אתם שונאים את המקיף?

אני שונא אותו כי עדנה סירי דרכה עם כפות רגלייה במקום הזה והפכה אותו למקולל!!!!! שונא את המקיף-אנשים אחלה אבל בית ספר מגעיל!! לדעתי צריכים לפתוח תיכון חדש!!!

LittleBigGirl

New member
אני שונאת את המקיף כי...

אין מה לאהוב בו! המורים (טוב רובם) לא יודעים ללמד ולא יודעים מה הם רוצים מעצמם, כמות הפרחות והערסים בביה"ס הזה הולכת ומתרבה משנה לשנה ואם לא הייתי מסיימת השנה הייתי מפוצצת את הבצפר! שמיניסטים שולטים! ליטל ביג

למה אני שונא את מקיף:

1. אין שם לוקרים 2. הזרם בקולרים חלש מידי 3. אסור לזרוק גירים מהחלונות 4. אסור לצאת מהבצפר בהפסקות 5. אבל מותר לקפוץ מהגדרות ולקרוע את הבגדים תוך כדי
6. הסנדוויץ´ טונה במכונה נראה כאילו מישהו ליקק אותו 7. יש שם דבר שנקרא שיעורי ספרות 8. אין עוד מורות כמו ג´נט! 9. בשיעורי ספורט איציק ימה לא נותן לשחק כדורגל 10. ומריץ אותנו רק כדי לראות אותנו נוטפים מים ב-30 מעלות שיש בחוץ 11. יש שם יותר מדיי כוסיות (כאבי עיניים...) 12. הדר בוצר קצת חולת נפש (הדר: "מי שרוצה לדבר- שיצביע" תלמיד: <מצביע> הדר: " ניר, תעוף החוצה! לא אמרתי להצביע!") 13. יש יותר מדיי מדרגות עד שמגיעים לשכבת י"ב 14. למזגנים שם יש קריזות 15. ההרצאות נופלות דווקא על שיעורי ספורט שבהם כן נותנים לנו כדורגל 16. יגידו לך להשאר עד שעה שמינית לשיעור חברה, כשיש לך 3 שעות חלון לפני זה 17. הספרניות חולות נפש ("בנות בשקט בנות!!!!!") 18. נסגרה לנו הקפיטריה (איפה אתי ודוד?) 19. התקנון דפוק מהיסוד, אין לנו שום זכויות שם (חוץ מהמנות) 20. השעה 9:49. תלמיד: "הלנה, נגמר השיעור" הלנה: "אני לא שמעתי צלצול" לא ישחררו אותך דקה לפני! אתם מוזמנים להביא עוד סיבות

fishroy

New member
אליאור הרגת אותי!!!

"אסור לזרוק גירים מהחלונות" "הדר בוצר קצת חולת נפש (הדר: "מי שרוצה לדבר- שיצביע" תלמיד: <מצביע> הדר: " ניר, תעוף החוצה! לא אמרתי להצביע!")" נחמד שיש פורום של אריאל אבל הוא עדיין דיי מעפן (2 וחצי אנשים בידיוק רושמים בו)... מקווה שישתפר! בהצלחה

LittleBigGirl

New member
נחמד שהצטרפת...

רועי. נכון אין הרבה עכשיו, אבל עוד יהיו! (בתקווה...) שמיניסטים שולטים! ליטלביג

Black Shark

New member
אני שונא את המקיף בגלל.............

בעיקר בגלל הכיסאות המאפנים.......... לא תמיד נוח בהם...... זה מעצבן..... אסאל יודע למה לא נוח..... ביובל יש אחלה כיסאות

למעלה