סקר- למי תצביע בבחירות 2006

IDO 242

New member
סקר- למי תצביע בבחירות 2006

סתם בשביל לראות מה אנשים חושבים כאן בפורות, תרשמו אפילו במילה אחת בטייטל לאיזו מפלגה אתם מתכוונים להצביע בבחירות הקרובות. תודה

IDO 242

New member
איזה מפלגה?

עוד פעם אתה עם המושחת שלך?? תגיד איזה מפלגה ואל תתפלסף עכשיו...

izzyr

New member
זו התפלספות? לדרוש טוהר מידות?

אני לא כאן לקדם מפלגה זו או אחרת, (למרות שאני קשור למפלגה מסוימת) אני כאן לזעוק נגד השחיתות!

IDO 242

New member
וואי, כולה רציתי לדעת איזה מפלגה

תגיד לי אחי, אתה לא יכול להגיד לי הכי פשוט שיש איזה פתק אתה שם בקלפי? או שאתה לא מצביע בכלל? מה זה קשה? את עניין השחיתות אני חושב שכבר הבהרתי, למה אתה לא יכול להגיד איזה מפלגה אתה בוחר (כבר הבנתי שרק מפלגה "נקיה")

yogniz

New member
מרצ-יחד.

גם לא מושחתים ,גם אידיאולוגיה שתואמת לדעותיי, גם בעלת מועמדים מוכשרים חכמים ונקיי כפיים.

yogniz

New member
מרצ-יחד.

גם לא מושחתים ,גם אידיאולוגיה שתואמת לדעותיי, גם בעלת מועמדים מוכשרים חכמים ונקיי כפיים.

אין דבר יותר משמח

מלראות את 13 חברי הכנסת של הליכוד צורחים מהאופוזיציה ואת לימור לבנת מורחקת ממשרד החינוך.

jewjew1

New member
מרצ אלא מה

במיוחד כאשר יש כל מיני חכמולוגים שמפנטזים שמרצ תיעלם בבחירות הבאות. לא יעזור לכם, מפלגה אידאולוגית ומסורה כל כך תמשיך לשרוד, ותחזור אף להערכתי מתישהו בעתיד להישג הנהדר של 92 12 מנדטים.

roniway1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

12 מנדטים ??????? וואלה ,הצחקתי אותי !! תגיד תודה אם המפלגה העלובה הזו תעבור את ה -5 מנדטים.

למעלה