סקר לנשים..

אני1948

New member
סקר לנשים..

אתן הולכות עם חולצות פתוחות/סגורות/ככה-ככה? כיסוי ראש-עם/בלי/מוציאות שיער?אם כן,כמה? אענה ראשונה--כיסוי,מוציאה קצת שיער,בגבול המותר.חולצות סגורות.

יאללה, הדתומטר הופעל ../images/Emo6.gif

כיסוי ראש- משתדלת מלא. כרגע השיער שלי באורך כזה שהוא בורח כל הזמן. מי שלא מכיר אותי יכול לחשוב שאני מוציאה בכוונה. מי שמכיר אותי יודע שאני מנסה כמעט כל טריק אפשרי כדי למנוע את זה.... חולצות- 3/4 או ארוך, סגורות. חצאית- רק ארוכה. גרביים- 50 דנייר ומעלה. עוד משהו

מעיפה דבר ראשון ת'פאה!

כבר כתבתי פה פעם שיש לי פאה ממש לא נוחה ואני לא חובשת אותה בלי סיבה מיוחדת, בגלל זה אבל האמת שבסעודות שבת וכשבאים אורחים, אני גם בדר"כ חובשת פאה- זה הולך אצלי ביחד עם האפור... חחח

כבר דשנו בזה באריכות בעבר.

חפשי בדפים הראשונים, בשרשור על הפאות.(אינני יודעת לעשות "קישור"...סורי! בתמציתיות: בגלל שזאת לא פאה כ"כ יוקרתית והיא לא קסתם עבודת יד "על הראש" וגם בגלל שאני סובלת מרגישות יתר למגע ולכאב

כיסוי ראש מלא

אני הולכת עם קסקט אז כך שמעטות השיערות שמבצבצות בעורף.. לגבי חולצות- כמובן שסגור אבל לא מקפידה באובססיביות שלא יראו את" 2 העצמות"..- שרוול ארוך! לא אוהבת שלושת רבעי.. חצאיות- קצרות בעיקר. גרביים- לאחרונה "קבלתי" על עצמי לגרוב גרביים עם חצאיות קצרות- לא משנה הדנייר. המבחן האמיתי בשבילי הוא בקיץ.

עונה

חצאיות קצרות וארוכות גרביים שקופות או שחורות 50 דינר חולצות שרוול ארוך כיסוי מלא בד`כ מטפחות אני מאוד אוהבת או פאה בעיקר ליציאות ואירועים

טחג

New member
עונה גם

כיסוי ראש מלא - לא מוציאה שיער. חולצות סגורות אבל לא מקפידה על "2 העצמות". חצאיות ארוכות כי לא אוהבת חצאיות קצרות. גרביים - רק בחורף (ובשבת - אבל דקות) שרוול 3/4 או ארוך.

עונה:

לא אוהבת סקרים מסוג זה אבל אענה בכל זאת: חולצות סגורות, כיסוי ראש ומוציאה קצת מהשיער בגבולות המותר ובקיץ האחרון התחלתי ללכת עם חולצות 3/4 משהו שעד עכשיו לא הלכתי איתו אלא עם חולצות מעל המרפק.

candy77091

New member
למה את לא אוהבת סקרים מהסוג הזה?

גם אני לא ולכן אני לא עונה עליהם,פשוט וקל.

עונה גם

כיסוי ראש מכל הסוגים לא כולל פאה. שיער שיצא - לא מדאיג אותי, הוא גם ככה קצר. חולצות 3/4 או ארוך. חצאיות ארוכות בלבד, ללא גרביים או גרביונים (אלא אם כן זה חורף אז לצורך החימום) פתוח-סגור - לא הבנתי. פתוח איפה? מלמעלה? מחשוף?! אם כן , אז לא גולפים, אלא סתם חולצות רגילות, טריקו, למשל. בהחלט לא משהו שלא נראה "סגור" במושגים של ישוב דתי, וגם לא "כמעט סגור".

חולצות פתוחות..

<סתם, נו! אבל תודו שסיקרנתי, וכעת, לאחר שפתחתם את תגובתי, אין מנוס! עליכם לקרוא את ההמשך.. :) > חולצות באורך שבע שמיניות, שזה ארוך משלושה רבעים, אך קצר מארוך. לא שאלת על חלק תחתון, אך ארשה לעצמי להשיב בכל זאת - משתדלת ללבוש חצאיות ארוכות. במידה ולא, אלבש מכנסיים/גרביים תחת החצאית. כיסוי ראש <מטפחת/כובע/בנדנה> חלקי. :)

למעלה