:) סקר לסופה"ש :)

Deanb

New member
:) סקר לסופה"ש :)

את מי אתם הכי אוהבים משלושת הזוכים עד כה? 1) קלי 2) רובן 3) פנטז'יה *אתם מוזמנים להסביר גם למה תשובתי: אני הכי אוהב את קלי בגלל שראיתי את רוב השירים שהיא ביצעה בתחרות ולדעתי היא ביצעה אותם מדהים, היא נגעה בי עם הרבה שירים שלה וגם היו פעמים שלא האמנתי שילדה בת 20 מצליחה לשיר בכאלה עוצמות.

yinnon2

New member
עונה---

אני לא מכיר אותם (הצטרפתי בעונה הזו..) אבל שמעתי שקלי הכי קרובה לקארי אז אני אבחר בה..:)

נועה167

New member
אממ

לא מכירה כ"כ את רובן ואת קלי ממש קצת אז פנטזיה :) גם בגלל שלדעתי היא ממש מתאימה לאמריקן איידול מכל הסיבות.. הופעה שירה אישיות. ובעיקר כי היא שונה..

Kryptonite

New member
קלי...../images/Emo168.gif

אני מת על שירים מהדיסק השני שלה, הוא כיפי ומהנה. :) חוץ מזה שהקול שלה פשוט טוב, היא חמודה באופי ופרפורמרית טובה.

IrishKiss

New member
אני בוחרת ב...

אמממ...קלי! למרות שאני מתה על רובן גם...אני חושבת שיש לו קול מהמם והביצוע ל flying without wings היה ממש מעולה! *ובתור מעריצה של ווסטלייף קשה לי לחלק מחמאות על השירים שלהם לאנשים אחרים* אבל קלי פשוט מעולה! אני חושבת שיש בה כל מה שצריך להיות לאיידול..

SHTRUDIDI

New member
פנטזיה וקלי

קשה לי לבחור כי כל אחת שונה ומעולה בדרכה שלה.

shavitlavi

New member
ברור שאת...

פנטזיה! בשבילי היא בשורה אחת עם כל הגדולות: diana ross whitney houston chaka khan patti labelle aretha franklin gladis knight dion warick mary j. blige לכולן יש קול יוצא דופן שאפשר לזהות גם בלי לראות אותן וכנ"ל פנטזיה עם אפקט הדונלד דאק המקסים. הביצוע של פנטזיה ל-summer time בעונה 3 היה מהפנט. היא פשוט המציאה את השיר מחדש. עוד לא ראיתי באף תוכנית איידול בעולם ביצוע ברמה הזאת. ודרך אגב, קלי קלארקסון מעולה אבל היא עוד זמרת פופ/רוק שבעשור הבא אף אחד כבר לא יזכור. (לג'סיקה היה פוטנציאל דיווהי וגם לדיאנה דיגרמו מעונה 3- מה קורה איתה באמת???)

למעלה