סקר! לעורר את הפורום!

malolds

New member
סקר! לעורר את הפורום!

איזה שיר היה הראשון שבגללנו נחשפתם לפינק פלויד? שלי: Wish you were here

Yael Floyd

New member
אני משערת שin the falsh?

השיר הראשון בחומה..

בטח יהרגו אותי כאן....

אבל השיר הראשון הוא we dont need no education שבגללו לקחתי את הדיסק של החומה מאחי ומאז התאהבתי בלהקה! ועשיו זה השיר הכי פחות אהוב עליי... כמה אירוני...

meandmeandme

New member
אוף!

לשיר קוראים another brick in the wall part 2 ולא we dont need no education!! מצטער על התוקפנות זה פשוט יום רע, שבוע רע, חודש רע, שנה מגעילה אז סליחה.

F15i®£©

New member
גם אני התחלתי עם ה

another brick in the wall part 2ו וכעת זהו השיר היחיד שלהם שאני לא אוהב לשמוע

גם אני

וכך כל האנשים בעולם. זה שיר שמשודר הרבה בארץ, בעיקר בארץ. אני כן אוהב לשמוע אותו, אבל לא בתור סינגל, אלא ברצף של האלבום. משום מה, השיר הזה והיי יו, הם שתי שירים שונים לגמרי אם מוציאים אותם מהאלבום או אם שומעים אותם ביחד עם האלבום.

ידעתי את זה!!!

טעות תמימה... כתבתי מהר ובכל זאת ככה תמיד אנשים מתייחסים לשיר... לא התכוונתי חס וחלילה להרגיז כאן מישהו!

RogerW

New member
חחח.. גם אני התחלתי בשיר הזה..

אבל בצורה עקיפה.. זאת בגלל שאח שלי קנה את האלבום בגלל השיר הזה... והוא לא שמע אותו בכלל... אבל אני התאהבתי מאז... וגם התחלתי בדיסק השני!! בגלל שבהתחלה שאח שלי הביא את אותו.. הוא שכח את הראשון בדירה שלו.. אז hey you.. היה השיר הראשון ששמעתי באלבום.. ואת כל הדיסק השני חרשתי הרבה... עד שהביא את הראשון.. והתחלתי לשמוע את זה בצורה מסודרת....

אני מצתערת להרוסאת הרצף של the wall

אבל השיר הראשון של פינק פלויד היה wish you were here ואני עדיין אוהבת אותו מאוד...

למעלה