סקר לצרכי פיתוח מוצר חדש לסכרתיים

סקר לצרכי פיתוח מוצר חדש לסכרתיים

היי, אשמח אם תוכלו להקדיש 2 דקות לסקר קטן
זה למטרה טובה שנועדה לקדם מוצרים לחולי סכרת
תרגישו חופשי גם לשתף את הקישור, הסקר מיועד לכולם (חולי סכרת וגם לא, כאחד)
[URL]http://goo.gl/forms/0timqHQavw[/URL]

תודה!
אבישג

tulkin

New member
בחיים לא אשתתף בסקר/מחקר

כשאני לא יודע מי עורך אותו ובאיזה הקשר.
כללי אתיקה בסיסיים - אולי אתה רוצה להבטיח למשתתפי הסקר אנונימיות, אבל זכות האנונימיות הזו שמורה להם, ולא לעורך הסקר, שחייב מבחינה אתית להזדהות באופן מלא, לתת גילוי נאות על מטרות הסקר, להבהיר למשתתפים איזה נתונים נאספים אודותם ואיך ישתמשו בהם, ולתת פרטי התקשרות מלאים במידה ומשתתף כזה או אחר מעוניין בפרטים נוספים או נתקל בבעיה.
&nbsp
לא הזדהית - לא אשתף ולא אשתתף
&nbsp

שרון 4950

New member
ולמה בכלל צריך לציין בשאלון 4 ספרות של ת.ז ?

זה קצת נראה מוזר , לא ?

mrkorr

New member
כן, וכיוון שזה לא טופס של משרד הפנים, כל ארבע ספרות אקראיות

יספיקו למילוי השאלון, אם ברצונך למלא אותו.

אבו זקן

New member
ניחוש מלומד

הסקרים שממונעים ע"י google forms מאפשרים, ואפילו מעודדים, מילוי חוזר של אותו טופס (לאחר השליחה נפתחת האפשרות submit another). עבור עורכי סקרים זה ממש לא רצוי, אבל הם כבולים למנגנון החינמי בו הם משתמשים שאינו מאפשר יותר מדי שליטה - אחרת היו יכולים להשתמש בקוקיס למנוע זאת. אני משער, אם כן, שזאת דרך (קצת תמימה, אבל יותר טובה מכלום) למנוע "הצבעה כפולה".

ה-4 ספרות הן לא חובה

והן נועדו לצרכי בקרה בלבד.
הרבה אנשים לוחצים בטעות כמה פעמים על שלח ואז בקובץ שמכיל את כל התשובות אני מקבלת כמה פעמים תשובה של בנאדם אחד.
הבקרה הזאת מאפשרת לי למחוק תשובות מאותו בנאדם. לאחר הפעולה הזאת אני גם מוחקת את ה-4 ספרות כי אין להם צורך ממשי.

סליחה וצודק

אני לא באמת מנוסה בפנייה לסקרים, אז אני מתנצלת שלא התנסחתי כראוי.
כמה פרטים על עצמי:
אני סטודנטית שנה 5 לארכיטקטורה בטכניון שמנסה לפנות לכיוון של שיווק ויזמות.
אח שלי אובחן בסכרת נעורים לפני קצת יותר משנה.
כתוצאה מזה כל המשפחה שינתה הרגלי אכילה והתחילה לבחון לעומק את הנושא.
לפני כמה חודשים אני ואמא שלי התחלנו במיזם עצמאי קטן, יצירת מוצרים שמותאמים לחולי סכרת בדגש על דברים שבד"כ חולי סכרת לא יכולים לאכול כמו עוגות ומתוקים.
הניסיון שלנו זה לשים דגש על ערך גליקמי נמוך, ושימוש בחומרים לא מלאכותיים.

כרגע אנחנו עוד בשלבי פיתוח התחלתיים ולכן לא מדובר על חברה גדולה שכוונתה להשתמש לרעה במידע.
הדבר היחידי שניסינו להשיג בסקר הזה זה בדיקה של השוק.
כמה צורך יש במוצרים כאלה? האם שווה לנו בכלל להתקדם עם המיזם הזה או לנטוש אותו ולהשאיר אותו בגדר הבייתי.

ברמה האישית אני מאמינה שיש פה חשיבות חברתית גדולה, והכוונות שלנו באות מהמקום הכי חיובי של קידום מוצרים ללא סוכר בשוק, מה שלדעתנו מאוד חסר.

אני מתנצלת אם מישהו נפגע מהניסוח הראשוני, זאת ממש לא הייתה הכוונה.

למעלה