סקר מאד נחמד ולא נראה לי שמישהו כתב

RinRan

New member
סקר מאד נחמד ולא נראה לי שמישהו כתב

...אותו אי פעם ככה שאני מקורית
רציתי לכתוב את הסקר הזה מזמן אבל תמיד שכחתי..... טוב לא נורא כל עוד עכשיו אני זוכרת- זה בסדר
נכון
טוב אז די כבר עם זיבולי הרבע לאחת בלילה שלי... הנה הסקר: מה אצלכם בגוף ו/או בתכונות (עדיף בגוף אבל איך שבא לכם...) שלכם דומה לתכונות/לגוף של התאומות
לדוגמא- אם למישהו יש לחיים כמו של אשלי או שיער בול כמו של התאומות... נכון סקר נחמד
אוקיי אז בהודעה הבאה אני אכתוב את התשובה שלי
וגם בנים יכולים לענות על זה
תתפלאו

GCN

New member
יותר נכון בדיוק אותו צבע...

ואני בן דרך אגב...

RinRan

New member
והתשובה שלי...../images/Emo13.gif

אוקיי אז ככה דבר ראשון- משהו ששכחתי ורציתי לכתוב- אפשר גם כמה דברים כמובן
, טוב והנה התשובה שלי: אממממ.... יש לי שפתיים כמו של התאומות- עבות כאלה אבל בצורה אלגנטית וזה ממש יפה
בד"כ דוגמניות עושות ניתוחי שפתיים
... אוקיי ועוד- אני מאד מאד רזה כמו התאומות- אני 1.58 ושוקלת 40 ולא מזמן שקלתי פחות...
אממממ.... מה עוד
מה עוד
אה כן- בוקר אחד (ממש לא מזמן
) התעוררתי והיה לי שיער בול כמו של התאומות בעונה השניה של "מזל תאומות" נכון מגנובי נובי
מה זה התלהבתי מזה
אבל אחרי נגיעה קלה בשיער- הכל הלך דאון...
יש לי חולצה כמו של התאומות רק ששלי יותר יפה (לדעתי)- והנה התמונה עם החולצה
אם אני אזכר בעוד משהו דומה אז אני אכתוב כאן

אחלה סקר קארינוש../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif ועכשיו אני

אני בגיל של התאומות ואני בגובה של מרי קייט ב-ד-י-ו-ק גם לי יש שפתיים מאוד הוות:) ויש לי חיוך רחב כזה כמו שיש לפעמים לתאומות תמונות(טוב אבל אומרים להם לתת כזה חיוך חחח) :)

motib4

New member
אמממ... עיניים...

תבע העיניים שלי דומה לצבע שלהן.

ענבר 2002

New member
אממ..

כלום בעצם אפילו העיניים לא אין לי עיניים כחולות ירוקות יש לי כחולות שלמות וחוץ מזה כלום אני לא דומה להן אבל כולם תמיד אומרים לי שאני דומה לכריסטינה ריצ´י!

T N T girl

New member
יש לי עיניים בול כמו שלהן ...

לא בטוח שבול אבל ממש דומות ... כן יש לי כחולות-ירוקות

RinRan

New member
לי יש עיניים כחולות לגמרי.....

ככה זה כל המשפחה שלי- בנות עם עיניים כחולות
זה ממש מצחיק... מי שרוצה לשמוע את הסיפור המלא יכול לכתוב לי באי מייל/מסרים/איי סי קיו, כי פה זה סתם מפריע...

Alexis14

New member
נכון החיוכים של מרי קייט ואשלי שוני

ם? אז אתמול הסתכלתי שעות על הפוסטר הזה מהסוויט שיקסטין, עם השמלה עם הכוכבים, וגיליתי שאשלי כאילו מסתכלת עלייך במבט מלא רחמים... לא משנה! ואז הסתגכלתי במראה וחייכתי והיה לי בדיוק אותו חיוך ומבט! אבל בעיקרון אין לי שום חלק גוף דומה... כי אני לא רזה כמוהן... יש לי שיער שטני חלק ולהן יש בלונדיני מקורזל כזה (לפחות עכשיו)... ועיניים חומות לעומת כחולות-ירוקות... אולי קצת הלחיים שלי דומות ללחיים של אשלי......

KISHKOSHA

New member
ושלי....

יש לי שיער בלונדי דבש כזה, ותסרוקת בול כמו של התאמות בתמונה המצורפת. וחוץ מזה- כלום, ואני לא מתלוננת!!

אצלי...

צורת העניים דומה, לפעמים שאני מחייכת החיוך שלי דומה לחיוך של מרי-קייט, אני מאוד מאוד רזה, אני גבוהה מהם בערך ב-6 סנטימטרים וזהו בערך...

למעלה