יש לקנות ממרח שוקולד מ-ד-ה-י-ם
אבל יקר רצח של חברת "חרובית" נדמה לי. יש להם ממרח שוקולד חרובים עם אגוזים וממרח אגוזים שהבן שלי היה מכור לזה לא פחות ממני וקרא לו "דוזים"
וממרח עם שקדים ועוד כל מיני ממרחים משובחים פחד!!!! והכי כיף: על טהרת הטבע!!!!! אני הפסקתי לקנות אותם כי הייתי מחסלת בגללם חבילות של קרקרים וכיכרות של לחמים
כבד במרק?- אף פעם לא אכלתי... בעלי מומחה הכי גדול בעיני למתכוני כבדים אבל הכי חשוב זה לדעת לקנות אותם במקום שלא שרפו אותם יותר מידי ושהם צלויים כדבעי! וכמובן להשתמש בהם בעודם טריים ולא להקפיא
מרגרינה זה ממש רעל לגוף ולנשמה ובכיף אתן לך מרשם של עוגה כושית פשוטה וטעימה ללא טיפת מרגרינה (כמות לתבנית האורגינלית של התנור):- זה מתכון מחמותה של גיסתי. 12-14 ביצים 5 כוסות סוכר טבעי דמררה 3 כוסות שמן קנולה 3כוסות קמח מחיטה מלאה 1 שקית אבקת אפיה 10 כפות קקאו משובח- הולנדי 1 כפית תמצית וניל
לערבב את כל החמרים יחד במקצפים של המיקסר או מקצף ידני
לאפות מקסימום 3/4 שעה על 180 מעלות ולא לתת לעוגה להתייבש
לצפות בשוקולד מריר משובח מומס עם ליקר או שמנת מתוקה או גם וגם...
מאד מאד ממליצה לך להכין הכל מהחמרים הבריאים הנ"ל במיוחד שאתם צרכנים כ"כ קבועים של העוגה הזאת