סקר-מאכל אהוב..

candy77091

New member
סקר-מאכל אהוב..

מה המאכל הכי אהוב עליכם? עליי-כל מה שמתוק. באוכל נורמלי-דגים:)
 

אביטל60

New member
ש-ו-ק-ו-ל-ד!!!!

וכל מה שנובע ממנו...
 
אני-חולה על מתוק

אבל רק דברים משובחים...
מוס שוקולד שוויצרי, בלינצ'עס חלביים (-פלעצ'נטעס), תותים, מנגו, אננס- רק טריים (משוק מחנה יהודה..חחח) לעולם לא אוכל פרות משימורים!- עוגות- אם הן לא עשויות ממרגרינה... אני לא אתלכלך על ביסקוויטים או וופלים עלובים
חוץ מזה- אני אוהבת מרקים מירקות ועשבים, פיצה, דגים כמו: פורלים, סלומון, מושט עם שמן זית, שום ועשבים, אוהבת קניידלאך, כבד צלוי עם בצל קצוץ או לא קצוץ,בקיצור:אוהבת לאכול..חחח
אני לא אוהבת: מיונז, מלפפון חמוץ, מלוחים לא מדברים אלי, לא מתה על עוף, שונאת קורקבנים (פיפיקלאך...)
 

candy77091

New member
פשש..

אני מתה על שוקולד,במיוחד שוויצרי.אני כבר חודשים מחפשת לי שוקולד לבן עם שחור למריחה בהדגשה על שוויצרי וחלב ישראל!וכל פעם אני מוציאה מהמדף בחנות ונוחלת אכזבה קשה.יש לכם א תהשוק הירושלמי זכית..לי אין א תזה לצערי ובכלל אין הרבה מבחר ומוצרים כמו בי-ם. מי אוכל בימינו ביסקוויטים עדיין?אני רק עם ממרח שוקולד כשאני ממש נואשת..גם אני אוהבת כבד ואני אוהבת אותו בתוך מרק זך,יאמי. דגים את יודעת להכין מה שתארת או שרק לאירוע? מרגרינה-בדיוק היום קניתי 4 חבילות מרגרינה(מה אני אעשה בעלי לא יכול בלי עוגת שוקולד) והקופאית אמרה לי שזה כ"כ לא בריא..אמרתי כן שאני יודעת..
 
יש לקנות ממרח שוקולד מ-ד-ה-י-ם

אבל יקר רצח של חברת "חרובית" נדמה לי. יש להם ממרח שוקולד חרובים עם אגוזים וממרח אגוזים שהבן שלי היה מכור לזה לא פחות ממני וקרא לו "דוזים"
וממרח עם שקדים ועוד כל מיני ממרחים משובחים פחד!!!! והכי כיף: על טהרת הטבע!!!!! אני הפסקתי לקנות אותם כי הייתי מחסלת בגללם חבילות של קרקרים וכיכרות של לחמים
כבד במרק?- אף פעם לא אכלתי... בעלי מומחה הכי גדול בעיני למתכוני כבדים אבל הכי חשוב זה לדעת לקנות אותם במקום שלא שרפו אותם יותר מידי ושהם צלויים כדבעי! וכמובן להשתמש בהם בעודם טריים ולא להקפיא
מרגרינה זה ממש רעל לגוף ולנשמה ובכיף אתן לך מרשם של עוגה כושית פשוטה וטעימה ללא טיפת מרגרינה (כמות לתבנית האורגינלית של התנור):- זה מתכון מחמותה של גיסתי. 12-14 ביצים 5 כוסות סוכר טבעי דמררה 3 כוסות שמן קנולה 3כוסות קמח מחיטה מלאה 1 שקית אבקת אפיה 10 כפות קקאו משובח- הולנדי 1 כפית תמצית וניל
לערבב את כל החמרים יחד במקצפים של המיקסר או מקצף ידני
לאפות מקסימום 3/4 שעה על 180 מעלות ולא לתת לעוגה להתייבש
לצפות בשוקולד מריר משובח מומס עם ליקר או שמנת מתוקה או גם וגם...
מאד מאד ממליצה לך להכין הכל מהחמרים הבריאים הנ"ל במיוחד שאתם צרכנים כ"כ קבועים של העוגה הזאת
 

candy77091

New member
את לא נורמלית.כזאת כמות של ביצים?

עדיף כבר לשים חבילת מרגרינה. יש לי מתכון לעוגה כושית עם שמן ולא עם מרגרינה.. כזאת כמות ש לביצים עולה 10 ש"ח לא משתלם כבר להכין את העוגה..
 
אני לקחתי את המתכון של העוגת שוקולד המעולה

של אמא שלי ופשוט החלפתי את החבילת מרגרינה ב1/2 או 3/4 כוס שמן קנולה. העוגה יוצאת מעולה גם ככה. כולל הגלזורה למעלה.
 

אביטל60

New member
בתור הממרח לילד?../images/Emo6.gif

אנחנו מכורים לזה מתור הממרח של עצמנו...
 

אביטל60

New member
וואאי! יש לך טעם טוב!

אני חולה על דגים ועושה המון, כי בעלי גם ממש אוהב דגים... חוצמיזה לא פירטתי ... כי יותר קל לכתוב מה א'נלא אוהבת... אוהבת לאכול... מה לעשות?...
 
יאללה תביאי מתכוני דגים../images/Emo19.gif

א-ב-ל קלים!!! את יודעת כבר שאני לא אוהבת לעבוד מידי קשה..חחח זה קטע אבל אני מרגישה שאוכל ואפילו דיבור או כתיבה על אוכל זה דבר מקרב לבבות
כאילו את וקנדי ובשורות כבר מכירות אותי מימים ימימה....
אולי נארגן איזה "ערב- לבבות" ווירטואלי או אמיתי?!
 

אביטל60

New member
יש כ"כ הרבה...

שאני לא יודעת מאיפה להתחיל... איזה דגים את הכי אוהבת? מזה ערב לביבות וירטואלי???? הסבר...?
 
הבה נבדיל בין שוקולד ושאר האוכל

כי שוקולד הוא מעל לאוכל, הוא חבר, רופא, פינוק ומחלה. אוכל...אני אוהבת בצקים. ובשר. ומרקים. וקישים ופשטידות ולביבות ופסטה וסלטים... בקיצר אני בחורה מלאה ואני אוהבת לאכול!!!
 
למעלה