סקר: מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם ש

סקר: מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם ש

שקשור בסקי? הדבר שלי עולה כרגע בראש הוא שלפני כמה שנים (5 או 6) עליתי עם חברה שלי ברכבל האמצעי בחרמון ואיזה ילד קטן, (בן של אחד המנהלים שם מסתבר) עלה לבד ברכבל ונפל, אחר-כך באו לפנות אותו עם אלונקה כזאת, אחד המדריכים שם נראה לי... לא כ"כ מפחיד אבל בשבילי זה היה די טראומתי... משהו מצחיק - עלינו אני וחברה שלי למסלול למעלה (ואדי מועדון נדמה לי) בערך 5 דקות לפני שסגרו, חיכינו קצת למעלה עד שכולם ירדו ואז שהמסלולים היו חלקים לגמרי (וכבר עמדו מאחורינו עובדי חרמון שהאיצו כל הזמן), הקיצר הגענו לנקודה שהמסלול מתחבר למסלול הבינוני (ואדי אבנים), בנקודה הזאת (קצת לפני) חברה שלי שמה רייס ואני הייתי מאחורה, פתאום היא קוללטת מולה חתול שלג והיא "אההההההההההההההההההההההההה" אני נקרעת מצחוק והיא מסכנה נלחצה וכמעט איבדה את העשתונות FREAKED OUT אבל אז הכל נגמר טוב היא לא התנגשה אל תדאגו היא ידעה מה לעשות, זה פשוט היה קורע...

liran87s

New member
הכי מפחיד ? בול לפני שבועיים ../images/Emo10.gif

היה יום עם ארפל ושלג יורד ומשקפת מכוסה באדים, אני גולש ורואה מולי מסלול חלק, פתאום כאילו בלעה אותי האדמה אני עף למטה !! אני מרגיש את הזמן שעובר ולא מבין למה עדיין לא נחתתי, קיצר אחרי איזה שלוש שניות ריחוף אני נכנסתי עם הנווז של הבורד בשלג ועפתי קדימה בסלטה ונחתתי על הכתף (שברתי את עצם הבריח) אני מנסה לעצור את עצמי כי לא ידעתי איפה אני, עוד הייתי בקטע שאני לא רואה את מה שמקדימה כי הייתי מרוח עם הפנים לשלג כשאני רואה את האחורה של המדרון, חשבתי שזה לא הסוף ואני אפול עוד, בקיצור, מפחיד רצח, ואחר-כך בבית חולים, מפחיד אפילו יותר.....

afon

New member
הכי מפחיד שלי...

שהייתי בן עשר אני ואחותי הקטנה שהייתה בת 8 עלינו לבד למסלול הכי קשה בחרמון התחלנו לרדת והתרסקנו כל הזמן ואז פתאום ערפל כיסה את החרמון ולא ראו כלום בורג במגלש של אחותי נפל וכמה אנשים חביבים במיוחד עזרו לה לעלות לרכבל ולרדת חזרה אני המשכתי לבד עד למטה תוך כדי התרסקיות קשות אני הגעתי אל אבא שלי בוכה...

aerial

New member
לפני שנה בלז ארכ

היינו באופיסט ממש ממש מטואף ונתקעו לפני צוק של שלוש מטר והפסוף החלטנו לקפוץ אותו והתרסקת כל כח חזק שיום שלם בקושי הלכתי

ש.פ.ד

New member
סיפורי אימה על סקי../images/Emo129.gif

אז יום אחד (לפני כשלוש שנים) גלשתי לי באבוריאז אל מחוץ למסלולים... הכל מאוד בטיחותי: הייתי בקבוצה עם שלושה גולשים מעולים, מדריך מקומי שמכיר את המקום היטב, מכשירי קשר, אפודות צבעוניות... אבל אז הגיע הערפל. ובעקבותיו הערב, והיה
, ולא היה לנו מושג איפה אנחנו (בערפל אפילו המדריך לא מכיר את הדרך). בקיצור - פחד לא קטן, עד שגלינו שאנחנו כעשרים מטר מהמקום אליו רצינו להגיע (הפאב המקומי
) והחיים חזרו למסלולם...

סיפור האימה שלי...........

הוא קרה שנה שעברה גם באווריאז. הייתי בקלאב מד המיטה במלון היתה לא כל כך נוחה. החלטתי להוריד את המיזרן ולישון על הרפיצים בלבד. בקיצור זה מה שעשיתי ופתאום באמצע הלילה האשכים שלי ניתקעו בקבש ובקפיצים של המיטה. האשכים שלי הכחילו ומהר הלכתי למרפאה חכבשו לי את האשכים. למוחרת הלכתי לסקי בכעבים עזים עליתי עך הרכבל לא שמתי לב להסוגר של הרכבל נסגר לי ומעך לי את האשכים ובאותו היום נגמרה לי החופשת סקי.

INSIDEDAROLL

New member
שלי

היה ערפל די כבד והגענו למקום שהוא לא נראה לעין מלמטה ,(בתוך מלא עצים מן קרחת יער) והמדריך החליט לקחת אותנו לקפיצות (זה היה היום האחרון שלנו) כולם קפצו הגיע תורי אני קפצתי והחלטתי לעשות שטויות לכיף אז ניסיתי 360 (וכולם יודעים שסקי זה ככבבדדד) ויצא לי 180 מוזר עקום כזה ועפתי לאוף פיסט והחלקתי למטה בתוך פאודר עם הראש הפוך... בסוף הצלחתי לקום אחרי שהסקיים התנתקו והמדריך גלש למטה ועזר לי לעלות

Ultra-Skater

New member
אז שנה שעברה

בחופשת הסנובורד שלי קרו לי כמה דברים קצת מפחידים... כמו למשל... כשגלשתי לי לטומי במורד המסלול הקשה ביותר באתר (בורובץ בולגריה) שהוא קל למדי, אז צברתי מהירות די גבוהה בעודי נהנה מהשוליים המושלגים פתאום אני רואה שיש איזה עמוד בשולים מעין תמרור כזה מפגר לא יודע מי לעזזל תקע אותו שם... אז (כאמור במהירות גבוהה) ראיתי את עצמי עובר בידיוק ס"מ לידו, רק שבזמן שהתקרבתי שמתי לב ש... הוא מתקרב ומתקרב ואז פחחח נתקעתי בו עם השוק והתחת, צידי הגוף... דיי כאב אבל יותר היה מפחיד בשניות שלפני (האדרנדלין היה שווה את זה) עוד משהו ... ביום הראשון או השני כשעליתי עם המדריכה (הכוסית) שהיתה לי למעלה אז ברכבל מאלה של ה 4 מושבים.. הייתי אני והיא והרכבל נתקע בידיוק לפני התחנה למעלה בערך 10 מטר לפני ולמטה מתחת לתחנה בידיוק היה שלג דיי עמוק אז חשבנו לקפוץ או לא , אחרי שעברו איזה 3 דקות אמרנו נלך על זה זרכנו את הסנובורד למטה גובבה של איזה 4-5 מטר ראינו שהשלג דיי עמוק ואז קפצנו !!! היה מפחיד אבל רך, שלא כמו הנפילות סקייטבורד שלי על אספלט קשה וכואב מאוד.

למעלה