סקר - מה הייתם אומרים לחברי רדיוהד

libro

New member
סקר - מה הייתם אומרים לחברי רדיוהד

אם הייתם רואים אותם, או אחד מהם? ראיתי תמונות ב dead air space, וחשבתי מה היה קורה אם הייתי באנגליה, והייתי מסתובב ברחוב ולפתע רואה את ת'ום וג'וני יושבים בבית קפה בסבבה שלהם. הייתי ניגש אליהם? ככה להטריד? ומה הייתי אומר להם? הרי כל מה שהייתי יכול להגיד כבר אמרו להם אלפי פעמים אם לא יותר.. זו סוגיה שכדאי להכין את עצמך מראש אליה. אחרי הכל, אני לא אראה אותם שוב לעולם.. אני חושב שהייתי מבקש יפה להצטלם איתם
וזהו..

המממ....

רוב הסיכויים...הייתי מסתכל קצת...ואז ממשיך ללכת ....זה מאוד מלחיץ אותי מצבים כאלה.....לעזאזל. מצד שני, יכול להיות שהייתי נכנס לבית קפה....ובמקרה מטלפן לחבר שלי סתם לשאול אותו מה שלומו....כמובן שהייתי מדבר בעברית.. ג'וני (שכידוע יודע עברית) היה שם לב והסקרנות הייתה מושכת אותו לשאול אותי מי אני ומאיפה....כמובן שהיינו מפתחים שיחה ולא עוברות 10 דקות עד שהוא מזמין אותי לאולפן שלהם לשמוע חומר חדש....נותן לי כרטיסים למופע הבא ושואל אם אני ארצה להסתובב איתם מאוחרי הקלעים...אחר כך ארוחת ערב עם שרונה ולפני שאתם יודעים אני מוציא אלבום בשיתוף עם רדיוהד ואתם מעלים שאלה בפורום: "מה הייתם עושים אם הייתם פוגשים את אורי באמצע הרחוב או בבית קפה..הייתם ניגשים?" אחחח....כל כך כיף שיש דימיון פורה....

Paranoidd

New member
אם כבר שאלת אז קרה איזה מקרה...

שאני לא יודע בוודאות אם זה נכון כי זה חבר סיפר שחבר של אח שלו פגש את ת'ום ברחוב בלונדון ...בפלאפל...ושאל אותו ככה בעדינות מתי ההופעה הבאה שלהם אז ת'ום הסתובב וצעק לו Fuck YOUU!!!! והלך... אני לא רואה סיבה שישקרו לי בקשר לזה...זה גם ממש מצחיק ומתאים לו...

libro

New member
אני לא מאמין שהוא עשה את זה ../images/Emo46.gif

למה שהוא יעשה כזה דבר מגעיל מתנשא ומעליב? אני רציני.

libro

New member
שנאמר: "nice dream..."

they love me like i was a brother they protect me, listen to me and they dug me my very own garden gave me sunshine, made me happy nice dreawm...nice dream... nice dream.. if you think that you're strong enough if you think you belong enough and if yuo are frightened, you can be frightened, you can be that's okay....​

kittycatbone

New member
בהחלט נשמע קצת

חוצפני מה שהוא עשה. לא אומרת שזה נכון ולא אומרת שלא... אבל בסה"כ זה נשמע קצת תמוה

פוֹלי

New member
לא מפתיע...

ידידה שלי ראתה אותו הולך באמסטרדם פעם עם רייצ'ל בתקופה שהם עוד היו חברים, (אנחנו מדברים על לפני בערך 9 שנים). היא ניגשה אליו ונדנדה לו שיחתום בשבילי על איזה פתק, הוא התעצבן והציטוט המדוייק היה "don't you see i'm with my girlfried now?" היא עשתה פרצוף מסכן ובסוף הוא חתם לה על הדף בשבילי. עכשיו - נצא מנקודת הנחה שבעשר שנים האחרונות הציקו לו לפחות על בסיס יומיומי. תכפילו את זה בערך ב 5 איש ליום שניגשים אליהם (ו- 5 זה עוד רגוע אני מניחה), יצא לי 18000 בערך. אני מבינה לגמרי את העצבים
אה, ויש לי עדיין את הקשקוש הזה שהוא חתם על הכרטיס ביקור

scooby4

New member
נשמע לי בדיוק כמו

אדם שנורא דומה ליורק, וכל החיים שלו אנשים צוחקים עליו.

kittycatbone

New member
אני אישית..

אם הייתי פוגשת אותם.. אני באמת בספק שהייתי ניגשת אליהם ואומרת להם עד כמה אני מעריכה את המוזיקה שלהם וכזה... כי.. לאיודעת, הם סתם היו רואים אותי כמטרידה ובחיים שלי לא הייתי אוזרת לעצמי את האומץ !! אבל אולי הייתי ככהמצלמת אותם מרחוק... פפרצי שכזה
חע.. הממ נו.. כי בכל זאת זה משהו מגניב לא?? גם זה אני בספק האמת שהייתי עושה... טוב, כשנגיע לגשר נעבור אותו! במיוחד כי אין לי הרגשה שייצא לי להגיע לכזה גשר

למעלה