סקר - מה הייתם עושים אם...

• פותח הנושא gilg1
  • פורסם בתאריך

gilg1

New member
סקר - מה הייתם עושים אם...

שלום חברי פורום מכובדים, הרבה פעמים אנשים (קולגות בעבודה) באים בצורה מאיימת לדגמים ועושים "כאילו" מנסים לחרב אחד מהם. ואז הם שואלים אותי "מה אתה עושה אם הורסים לך דגם?" אני תמיד עונה שאני לא יודע איך אגיב כי מעולם קרה לי בעבר מקרה דומה (למדתי את המשפט מפרק של משפחת סימפסון). מסתבר שהמשפט משכנע אותם אפילו לא לנסות... מה איתכם? (או שרק לי זה קורה)

Laban P

New member
דבר ראשון - זה רק בישראל...

דבר שני - לדעתי התשובה שלך קצת מעוררת סקרנות באנשים לראות איך תגיב (ובייחוד בישראל) לא הייתי ממליץ לענות כך. במקרה הזה ובמקרים דומים (שאכן קרו לי) - אני מראה שאני מתרגז רק מהשאלה - ואם זה מישהו שאני לא מכיר - (הרי מישהו שאני מכיר ידע ישר לעזוב את הנושא) - אני אקח את הדגם ואדחוף אותו (את הבן-אדם) מהדרך. וזהו הפתרון האולטימטיבי.

giladznaor

New member
אהה, אין כמו חוכמת

החיים של משפחת סימפסון החביבה, במיוחד הגורו הומר. אבל תמיד אפשר לנסות את ההגיון הישראלי ולציין שבתי הקברות מלאים באנשים שחשבו שהם יכולים להרוס לך דגמי אוריגמי. או לציין שהדגם מבוטח בביטוח אפגרייד של ציון במחיר של 10,000 ש"ח, ופגיעה בו תגרור תביעה בבית המשפט, כשבמקרה לגמרי הסדרן של ביהמ"ש הנ"ל הוא חבר של אחות של החברה לשעבר שלך, אז כדאי שיזהר. או שאפשר את הגירסה האנטי-ישראלית ולציין שזה בסך-הכל נייר, ואם הוא רוצה להרוס, אז הוא מוזמן, ושאנחנו מייד נכין לו אחד חדש כדי שהוא יוכל להמשיך ולהרוס.

kniget

New member
מסבירים לו בעדינות

שבתוך כוכב האומגה מושחלות סיכות כך שרצוי להרוס אותו במכת אגרוף חזקה בציפור יש להבים של סכין יפני הכלב נושך (ותמיד אפשר לענות באותו משקל "מה יקרה אתה עושה אם לוקחים את התמונה שלך עם המשפחה וזורקים אותה דרך החלון\מדיחים אותה באסלה?"). יכול להיות שהוא יתקפל

למעלה