סקר-מה הכי מעצבן אתכם בנהג הישראלי

sharpi men

New member
סקר-מה הכי מעצבן אתכם בנהג הישראלי

הכי מעצבן אותי זה שאני מתכוון להחנות את הרכב אני מאותת כמו שכתוב בחוק מכניס להילוך אחורי ואז איזה נהג מעצבן מאחורה צופר כמו איזה מטומטם שהוא רואה שאני עים הילוך אחורי במטרה להחנות ועוד בשיא חוצפתו הוא ניצמד לרכב שלי.פשוט חוסר סבלנות וחוצפה. ועוד מעצבן אנשים שלא עוצרים בעצור וחושבים שלפנהם יש תמרור האט ותן זכות קדימה,הרי יש מטרה לזה יש תמרור עצור!

ארזS

New member
מה מעצבן אותי ?

אפשר לראות את זה בשירשור שפתחתי...

הנהג הישראלי לא מרגיז

האמת? הנהג הישראלי לא מרגיז. רוב הנהגים הם טובים ולמעלה מזה.זו האמת. חלקם נהגים גרועים ולמעלה מזה. אך מי אשם שהם נוהגים? זו שאלת השאלות הלא-כן? שוטר מעכב נהג שעבר עבירה, מביא אותו לתחנת המשטרה,מה הלאה? הנהג חוזר לריכבו וממשיך לנהוג גם אם: 1 אין לו רישיון נהיגה.(שופטים רבים שחררו נאשמים שנהגו בזמן שלילה). 2 יש לו 40-80 עבירות קודמות עם הרשעות למאסר על-תנאי.(גם במקרים מעין אלו שופטים שחררו נהגים לכביש עם קנס של 2500 ש"ח מבלי להפעיל את המאסר על-תנאי). 3 הוא נתפס שיכור. 4 הוא נתפס מסומם. שופטים לא מורידים מהכביש נהגים גרועים.נקודה. ולכן הנהגים האלה,והם לא רבים,רק 30,000-50,000 נהגים . נסיעה נעימה.

isra533

New member
מעצבן וכואב

מעצבן אותי חוסר האיכפתיות וציפצוץ הארוך של הנהגים למרות הידיעה על הסכנה שבמעשיהם. כואב לשמוע על התוצאות הנוראיות ולדעת שלו רק היה קצת יות איכפתיות וקצת יותר מודעות סביבתית המצב הנורא היה נמנע.

אם לבחור מה הכי מעצבן נקודתית

אבל ממש הכי מעצבן זה נושא הנתיבים, מסלול ימני ומסלול שמאלי- כן נהגים יקרים, יש סיבה לקיומם ! אפילו בחוק (למקרה שזה מזיז למישהו) כתוב שהנסיעה צריכה להיות בנתיב הימני. אז אם אתה לא עוקף או פונה, סע בימין ותן לעבור. ולמה זה מעצבן ? כי זה כל כך פשוט והגיוני וזה עדיין לא מובן מאליו.

bond eran

New member
מותר לכתוב על נימוסים?

אני מפחד לכתוב שיש נהגים לא מנומסים על הכביש. יגידו שאני אהבל. מה לעשות ככה אבא שלי חינך אותי.

אבו-דני

New member
ערן

--- לא צריך להתבייש לכתוב את האמת על העם שלך מצבור של בבונים הגדול על פני האדמה

פרטנר

New member
הרבה דברים.

וכל אחד כאן חווה זאת מדי יום על הכביש. אבל מאוד מעצבן היא העובדה שאנחנו אדישים (לא רק כנהגים אבל כרגע נתרכז בזה). אנחנו אדישים לכך שלמרות המיסים שאנו משלמים על רכב ההשקעה במאבק בתאונות היא מינימלית. אנחנו אדישים ועוברים הלאה למרות שתאונות הדרכים הם בנפשנו . אנחנו מחכים שיפתרו לנו את הבעיות למרות שכל אחד ואחד מאחורי ההגה יכול לשפר את נהיגתו ולו רק ע"י שינוי הגישה לנהיגה . אנחנו עושים לעצמנו הרבה הנחות וקיצורי דרך בנהיגה ומלינים על כך שאחרים לא בסדר. זה מה שמעצבן בנהג הישראלי, האדישות, עצימת העינים, עיגול הפינות, החשיבה האגואיסטית קצרת הטווח, ובקיצור החברה הישראלית.

למעלה