סקר : מה הסדרה שאף פעם לא עזבת ?

Logan16

New member
סקר : מה הסדרה שאף פעם לא עזבת ?

אני אף פעם לא עזבתי את וולבריין: הייתי שם שסייבר מת הייתי שם שהוציאו את האדמנטיום הייתי שם שהכניסו אותו שוב והייתי שם מתי שקרא מה שקרא ב חוברת 175 (אני לא רוצה לקלקל ) אני לא יודע למה אני פשוט לא מסגול להפסיק לקרוא את הסדירה הזאת לא משנה מה אומרים עלייה

ויאגרה

New member
אמממ...

נתחיל דווקא בסדרות שכן עזבתי : פיטר פארקר-ספיידרמן,אמייזינג ספיידרמן,הולק,ט´אנדרבולטס,קפטן אמריקה, דפנדרס, בלאק פנת´ר (קראתי את החוברת הראשונה והפסקתי...המשכתי כ-20 חוברות אחר כך, והצלחתי להשיג חלק מהחוברות שפספסתי). סדרות שעדיין לא עזבתי, וכניראה גם לא אעזוב הן: איירון מן (הייתי שם מאז תחילת המהדורה השלישית), אוונג´רז (הייתי שם מאז תחילת המהדורה השלישית, אבל לא הצלחתי להשיג את כל החוברות), אקס פורס (מאז 118 ועד עכשיו, מנסה להשיג את 116 ו-117, שהפכו את החוברת הזו על הראש), דדפול (מאז מס´ 44, בערך, אבל לא הצלחתי להשיג את כל החוברות). ד"א, אם הזכרת את וולוורין, אותו אתה אוהב - הוא הופיע בחוברות האחרונות של הבלאק פנת´ר ואפילו נילחם בהן נגד איירון מן וניפגש (פעם נוספת) במטס אלפא...תבדוק את זה.

Logan16

New member
אני יודע רציתי לקרוא את זה

אבל לא ידעתי עם זה שווה את הזמן לקרוא אני לא כל כל מכיר אותו שמעתי שדווקא הוא לא שווה קנייה הבלאק פנטר 41-44

sin city של פרנק מילר...

היו הרבה סדרות שקראתי, אני אפילו לא אתחיל לרשום כמה כי זה לא יגמר, אני רק אציין שככל שהז´אנר יותר סופר גיבורי על שכזה, אהבתי אותו פחות. בSIN CITY מה שאני אוהב זה את התחכום שבעלילה, את הדו משמעויות בבחירת הפעולות ובעיצוב הדמויות, וגם האומנות מוצלחת- למרות שזה לטעמי בסך הכל בונוס נחמד לעניין העלילה. אני מודה שהפעם הראשונה שקראתי/קניתי SIN CITY הייתה בגלל האומנות שהיא דיי יוצאת דופן, אבל אחרי חוברת או שתיים כבר קלטתי את הראש הכללי ואת הרעיונות שמאחורי... מאז, כל מה שיוצא, אני קורא... (בד"כ בTP כי ממש אין לי כוח לקרוא כל פעם 2 ריבועי מלל על 10 ריבועי ציור)

TazMan

New member
ומה עם DKR של פרנק מילר?

למרות ש - Dark Knight Returnes הוא קומיקס על "סופר-גיבור", אני, אישית, לא מחשיב את Batman כ"סופר-גיבור" כי אין לו שום כוחות על. האומנות של פרנק מילר קצת מוזרה ואבסטרקטית, אבל הסיפור הפסיכולוגי והאפל מדהים! אני קראתי אותו לפחות 4 פעמים, ועדיין זה לא מספיק. אני מאמין שעוד פעמיים ואז אוכל להגיד שאני באמת מבין את כל הסיפור. פשוט נהדר. יש לי אפילו מכרה שלקחה ממני את ה - TP וכתבה עליו עבודה לקורס בפסיכולוגיה שהיא לומדת.

למעלה