סקר - מה לדעתכם התרחיש העתידי הכי לא סביר ?

seymore butts

New member
סקר - מה לדעתכם התרחיש העתידי הכי לא סביר ?

1. דודי מליץ יפרסם פוסט חדש והוא לא יגיע לעמוד הראשי. 2. כמו סעיף מס' 1 רק עם אדי חוטובלי. 3. איראן תכריז שהיא מפסיקה לפתח נשק גרעיני וגם תעמוד בהכרזתה זו. 4. כמו סעיף מס' 1 רק עם צביקה לוין (למי שלא היה כאן בסוף השבוע - בעלה של מישהי מ"האח הגדול"). 5. כמו סעיף מס' 1 רק עם אורן זריף. 6. פוסט בנושא הומו חרדי ייכתב על ידי בלוגר כלשהו ולא יגיע לעמוד הראשי. אני מודה שקשה מאוד להמר...

כל התשובות נכונות

אני לא יודע מי זה דודי מליץ, אבל הוא כל הזמן מופיע בעמוד הראשי/בחירת העורך, כנראה יש לו קשר לאיזו תוכנית ריאליטי. לכן אין מצב שהוא יפריח רשומה והיא לא תקודם. אבל לגבי אורן זריף - הוא כמעט הידוען היחיד שאני מנוי לבלוג שלו, ושמח שמופיע בעמוד הראשי. לפחות הוא מקורי ומשעשע.

seymore butts

New member
מילא לא לדעת מי זה בן גוריון

ולא נורא לא לדעת שרבין נרצח, ואפשר היה לסלוח לך אם לא היית יודע שאנחנו בשנת 2009, אבל לא לדעת מי זה דודי מליץ ???? לפחות יש לך אומץ להודות בבורות המבישה הזו.

גם אני לא הכרתי אז פניתי לחברי הטוב גוגל

גיליתי שבילדותו הוא גידל חמור וישן עם נחש. הוא העדיף צלילה על לימודים בביה"ס. מהצבא שוחרר מוקדם. הוא היה אמור להתחתן עם מאיה בוסקילה אך זו ביטלה את חתונתם המשותפת בדקה ה-90 (הממ מעניין מה הוא עשה....) זכה באח הגדול VIP. חי היום באושר עם חברה וכלב. אלה היו 30 שניות על.... אני לא צופה באח הגדול ולא צפיתי גם בעונות הקודמות אבל אני השלמתי עם כך שאי אפשר להילחם בזה ואי אפשר לברוח מזה. זה בכל מקום, אם לא בעמוד הראשי של תפוז (וזה כן) אז זה נושא לשיחה על כוס קפה במטבח במקום העבודה שלי או בתור לקופה בסופר ואפילו, כך שמעתי ממבקרים בפסטיגל, מצליח להסתנן לטקסטים בהצגות ילדים בחנוכה... אולי לא נותר לנו אלא לחכות עד יעבור זעם.

yael d a

New member
אפשר לסכם את כל הביוגרפיה הענפה

שלו בשיא הקריירה שלו - זכה באח הגדול מה אדם צריך יותר מזה?

פנומן 72

New member
יש סיכוי גדול יותר שאחמדינגאד יתגייר

מאשר הסיכוי שתפוז יודו שהם מעדיפים תכנים רדודים בעמוד הראשי.

yael d a

New member
יש שני תרחישים עוד יותר לא סבירים

שסימור יקודם לעמוד הראשי או לחילופין שסימור יפרסם פובט בלי תמונה של ישבן

seymore butts

New member
חס וחלילה שאני אקודם לעמוד הראשי

להיות בחברה אחת עם אלו שמקודמים לשם בדרך כלל? לא תודה. אני מעדיף להישאר לבד בחשכת הבלוג שלי....

siv30

New member
היית צריך לכתוב באחד מהם

סימור יפרסם רשומה והיא תקודם... סימורקה אני משוגעת עליך

seymore butts

New member
הקדימו אותך...

בסוף מרוב דיבורים זה עוד יקרה. כמו שקרה לתושב חוץ.... תודה מותק את יודעת שזה הדדי

דנטל

New member
יששששששששששששששששש סקר

רק שאני לא מעורה בכלום ממה שכתבת, כולל עמוד הבלוגיה, כך שאין לי תשובות.

למעלה