סקר: מה עושים על מנת שהסקס לא...

אפרסקה

New member
סקר: מה עושים על מנת שהסקס לא...

יהפוך למכני? זו שאלה הנובעת מזה שלמישהי כמוני, עם מחזור לא סדיר, טווח הביוץ מאוד ארוך, לפעמים שבועיים של יום כן-יום לא, ולא תמיד מתחשק ולפעמים עייפים וגם כל החישובים האלה מאוד גורעים מהספונטניות. מה לעשות כדי שזה לא יהפוך לעול? תודה רבה מהאפרסקה!

m i c h a l y

New member
פינוקים רומנטיים

אנחנו גילינו את נפלאות האמבט הריחני , עם קצף ושמנים ונרות ריחניים - פשוט נפלא!!!(לא בטמפרטורה גבוהה מידי ) חוצמיזה, תמיד יש את הלבוש המעניין (שאחרי שנים רבות אנחנו די זנחנו...) או מוזיקה עם אור נרות בחדר השינה. אפשר גם להשכיר סרט רומנטי במיוחד (אפשר כזה המשולבות בו גם סצינות סקס עסיסיות... ) ממליצה על הסרט "בוגדת" - עלילה לא משהו אך בהחלט עורר עניין בחדר המיטות..
הכי חשוב, אפשר פשוט להכין מראש מכתב מלב אל לב, כזה שעמוס רגשות המנסה לתאר מהצד שלך את מה שקורה בינכם ואיך את מוצאת שזה מחזק אתכם (אם זה מחזק, כמובן...) מכתב כזה הוא כמובן חד פעמי, אך הסקס בעקבותיו בהחלט מושך לכיוונים חדשים...

m i c h a l y

New member
אופס

עכשיו קראתי את תשובתך לM וגיליתי שבנושא אמבטיות את כבר שולטת... בכל אופן, שכחתי קודם להציע צעצועי מין - תלוי מאוד בפתיחות שניכם (ואצלנו אין בעניין הזה...) בכל אופן ביקור באחת מחנויות הסקס בהחלט עשוי להניב התרגשות מחודשת בין הסדינים.

מעיןבר

New member
פשוט אוהבים...

לא טוב להיכנס לסתם שיגרה או לעשות כשלא בא - אני לא הסכמתי שזה ישתלט לי על החיים עד כדי "חייבים". האמת שלנו תקופת הניסיונות עשתה רק טוב כי סופסוף הרצונות שלי ושל הבנזוג תאמו (הוא תמיד רצה הרבה יותר ממני וספסופ בא על סיפוקו
). חוצמזה - עשינו סקס בדרכים האהובות עלינו, פינקנו אחת את השניה והשתדלנו לא לחשוב רק על הילד שעשוי להיווצר אלא פשוט להינות אחד מהשני, הבייבי היא רק הבונוס.

Gill Gallad

New member
זה מן הסתם ישמע מוזר

כי המשמעות של דברי היא שעושים עוד יותר סקס... אבל זוהי דעתי: לי היה מאוד חשוב לא להפוך את הסקס לדבר שצריך לסמן ביומן "עשינו" באופן טכני. לכן היה לי מאוד מאוד חשוב שהחצי השני ואני נעשה סקס גם שלא למטרת פרו ורבו אלא סתם, כשבא, כשמתחשק בין אם יש ביוץ ובין אם לאו. כמי שהפילה אמרו לי שאני צריכה להמתין פרק זמן עד לניסיון הבא. בתחילה חשבתי פשוט לחכות עד שיהיה שוב "מותר" - היה לי קשה מאוד לעשות את הסוויץ' בראש שלא עושים סקס בשביל עוד ילד וממש השתדלתי להחניק חשקים. אלא שלאט הבנתי שבעצם כל העניין בילד הוא הזוגיות, האהבה, המגע הגופני. ואם זה יהפוך לעניין שולי, כל ההתרגשות שבעשיית הילד תאבד. לזכות החצי השני יאמר שהוא היה מוכן לתת לי את כל הזמן שבעולם. לשמחתו -זה לא לקח יותר מדי זמן...

PUGNI

New member
עושים כרגיל...

כמו לפני שהתחלתם "לנסות", בכיף ומתי שמתחשק, לא?. מקסימום, אם את יודעת מתי הביוץ אז אפשר לרכז יותר מאמז בימים האלה. אבל, אל תשכחי שיש שני דברים, יש לנסות ליצור תינוק ויש לעשות אהבה עם בעלך ולא צריך שאחד יבוא על חשבון השני! תנסו להוציא את התינוק מהראש ותתרכזו באהבה עצמה.

פּוֹנְג

New member
תלוי באיזה שלב של הלחץ

אתם נמצאים. זאת אומרת שאני הקפדתי שאם לא בא לו (עייף, הילדות שלו אצלנו, נרדם מול הטלויזיה וכו') גם אם זה בזמן שיש בו סיכוי טוב יותר - אז לא עושים! (אני תמיד רוצה
) אני כותבת הקפדתי בלשון עבר כי עכשיו כשאנחנו כבר יותר לחוצים זה סיפור אחר. על המכניות שקיימת לפעמים מפצים שאר ימי החודש בהם זה נעשה מאהבה. אבל זה ממש ממש נושא לא פשוט.

למעלה