סקר-מה צבע נעלי החתונה שלכן?

תמרה*

New member
לבן על פלטפורמה של 7.5 ס``מ

אגב אני נועלת אותן היום עם גינ`ס וגופיה לבנה וזה נראה אחלה

עוד לא קניתי, אבל כנראה קרוב לצבע

השמלה שהוא שמנת רכה.... מה אתן אומרות, סנדל או נעל סגורה לחתונה בסוף ספטמבר עם שמלה סטייל סינדרלה?

אתי@

New member
סנדל!!! יותר יפה, יותר אלגנטי,

בספטמבר עדיין חם מאוד בשביל נעל וחוץ מזה שעם סנדלים אפשר לשים לק מדליק... :cool:

*שיר

New member
ואללה! לא חשבתי על זה!

אבל בן זוגי בטח יחטוף שבץ אם אני אעשה משהו כזה

*שיר

New member
הוא מאוד אוהב שאני נועל סנדלים

והוא גם התרגל ללק בהיר ועדין. אבל כל פעם שאני מנסה משהו יותר דרמטי הוא זורק אותי מהבית... (או מביא לי בקבוק אצטון)

גם אני בעד סנדלים, אבל חברות

שלי טוענות שעם השמלה שהיא מעט נפוחה, סנדלים לא מתאימות, כי זה לוק אחר. לי נורא בא סנדלים, כדי שלא אמטרך ללבוש גרביונים - בהמשך מהדיון בנושא בפורום הקודם.... מה אתן חושבות?

אתי@

New member
ממילא כמעט ולא רואים את הרגליים

מתחת לשמלות האלה, אז למה שלא תלכי על מה שנוח לך???

יעל!! יש לך אישור לעשות מה שבא לך!

ואישור חוקי לגמרי. את יודעת שיש חוקים בדרכי לבוש.. שמלה אלגנטית בהחלט יכולה ללכת עם סנדלים. אלגנטיות, עם פס דקיק - זה עובד גם באוסטריה באולמות הנשפים(כן, כן, למי שלא יודעת, עד היום נערכים נשפים..) רק מה? בעייה קטנטונת.. החוק אומר גם גרביונים. אבל חוק הביגוד הסקסי אומר: ציפורן מסודרת וצבועה יותר עדיף. עכשיו תקחי החלטה. אתי

מזאלונה

New member
סנדלים!!!!

למי שזוכרת מהפורום הקודם, זכרונו לברכה, השמלה שלי היא בצבע זהב. הסנדלים שנעלתי בחתונה היו בצבע זהב בהיר עם רצועות דקות. שבוע לפני החתונה עשיתי פדיקור ויום לפני החתונה צבעתי את הציפורניים ברגליים בצבע הב תואם לסנדלים, זה היה פשוט מדליק!!! הצלם צילם אותי מרימה את השמלה כדי להראות לחברה איזה לק שמתי נראה לי שזו תצא תמונה מדליקה!!!

*שיר

New member
אני יודעת שהרוב נגד סנדלים

אבל בעיני זה רעיון טוב, וזה גם מה שאני אחפש (בקרוב, בקרוב) היתרון של סנדל הוא שהרגל נושמת ויש אויר והרבה פחות חם החסרון הוא כמובן שרואים את האצבעות ואז צריך לטפל בהן.. ומה זה שמלת סינדרלה!?

למעלה