חוצמזה שהפורום מלא בהודעות ואנשים לא מבינים ממש מה קורה כאן, נכנסים ויוצאים כי הם בטוחים שהם במקום הלא נכון.. כלמקרה, אם ב
עסקינן, ברצוני לחלוק עמכם חוויה. האם מישהו מכיר את החנות DOSTIX בדיזינגוף סנטר? מי שלא - פעם הבאה כשאתם בסביבה תחפשו אותה ותלכו, ביקור חובה! מי שכן - קניתם שם משהו? מה?
המוכרים שם קצת הזוייםXD הייתי שם לפני איזה שנה, אני זוכרת שאהבתי הייתי בסנטר לפני כמה ימים אבל היא היתה סגורה אז סתם הסתכלנו מבחוץ. עדיין אהבתי D: אבל למי מה שזכור לי די יקר שם לא?
עם ה"לסבית".. ילד מהשכבה שלי היה בטוח שהוא ראה אותי בתמונה מאיזה שין [?..] מתנשקת עם מישהי ודאג להזכיר לי כמה פעמים וסתם צחקתי חח אבל לפני שבוע הוא ביקש ממני סליחה אז.. קטע מוזר נורא בכל מקרה חח
ככה זה עם ערסים.. חח כל החטיבה הייתי מסתובבת עם חברות שלי יד ביד אז היו צועקים לנו "לסביותתתתתתתתת@#*#%" וכמובן חגורת הגאווה שלי תרמה לעיניין.. חח פעם אני וחברה שלי התלבשנו אותו דברXD [חולצת בצפר לבנה,חגורת גאווה וג'ינס] ועוד שניה דפקו לנו מכות שםXD כמה עצוב
הם כאלה.. גבות מחוברות שרשראות בכל מקום עור חום שיער מפוצץ מג'ל חזה חשוף עם שיערות בכל מקום:S. שירותים מהר. בגלל שהבצפר שלנו הוא בצפר של צפונים ופקאצות אז נוצרו וונביז ערסים. וזה הכי מגעיל. הם לא החליטו מה הם צפונים או ערסים. מחזה לא נעים. ^יש לך חגורת גאווה?^ *מקנאת><* אני חייבת להפסיק עם הקטע של הקנאהP:
אצלינו האנשים בבצפר לא סגורים על עצמם אם הם אימו או סטייליסטים. זה נורא. נורא ואיום. זאת פאקינג טראומה. אותם אנשים פאקינג ירדו עלי ועל חברות שלי שנה שעברה על איך שאנחנו מתלבשות.. ועכשיו? איזה הומו אחד הולך עם פאקינג צמיד ניטים פחחח והיודניקים כולם וונאבי אימו, יש אחד הכי זוועה את לא מבינה בכלל מה יש לו בשיער זה ככ מכוער. קיצר..אותם אני שונאת. ערסים- יש כמה סוגים.. יש תבהמות שרק מחפשים מכות והם מגעילים כאלה ובלע ויש תערסים המצחיקים האלה חסרי התאקט.. חמודים כאלה עם ההומור הערסי שלהם
-"מאגניייייייב" להיות אימו ולהתלבש כמו אחד כזה. אותי, כל הצביעות הזאת מגעילה. זה באמת דוחה. ובקשר לערסים, נזכרתי בסיווג שאני וחברות שלי עשינו לכל סוגי הערסים: 1. ערס דתי 2. ערס ערס 3. ערס סטייליסטי 4. ערס מצחיק ואת צודקת, מכולם הנורמלי היחידי הוא הערס המצחיק. וזה רק בגלל שהוא מצחיקXD ^^
שהייתי בת"א ראיתי דתי אחד והוא היה ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככככככככככ יפהההההההההההההההההההההה אלוהים זה הדתי הכי יפה שראיתי בחיים [וגם היחיד חח] זהו. ערס דתי וערס ערס.. מה ההבדל? .______.