סקר מוזיקה אותנטית...

סקר מוזיקה אותנטית...

איזה שיר אתם יותר אוהבים? 1. זכותו יגן עלינו (ר` אלימלך מליז`ענסק) של דודי קאליש בלחנו של מנדי פולק 2.אבינו מלכינו פתח שערי שמים-חסידות תולדות אהרן. אנא הצביעו.

מתנדב

New member
ההחלטה היא קשה מאוד לבחירה

אבל בא נאמר שאני הייתי בוחר יותר את מספר 2, אע"פ ששניהם אהובים עלי והם שירים מיוחדים...

שיSY

New member
אני אבחר...

בשיר מספר 1, שמעתי אותו רק לפני יומיים והוא שיר בהחלט יפה. האם תוכל להגדיר מה נכלל במוזיקה אותנטית?

הייתי כולל בזה...

את כל שירי החסידויות והסיגנון המבטא החסידי , הייתי כולל את הדיסק ניגוני הבעש"ט של פריד, ואת הדיסק ניגוני בית אבא של מרדכי בן דוד, את כל האלה הייתי מקטלג במוזיקה חסידית אותנטית (אותנטית=מקורית ומה זה הכי מקורי מה שהכי דומה לסיגנון של הבעש"ט).

שיSY

New member
אז יוצא...

שמה שקוראים למוזיקה שלנו, זה בכלל לא "חסידי", כי חסידי זה אותנטי... לא?

נכון מאוד...

ומרדכי צבי היה מסביר לך בפרוטרוט אבל הוא בחוצה לארץ מאתמול.

שיSY

New member
שמתי לב...

שמשהו חסר פה... אני רואה שהחבר`ה פה טסים הרבה... אתה גם טס? (אולי להביא איזה אלפסאל?... :)

הוא יהיה רק בישראל...

וגם המחיר שלו חבלזי כך שגם אם הוא היה בחו"ל היה יותר שווה לקנות אותו בארץ נ.ב אני רואה שעקבת אחרי כל ההודעות שלי.

שיSY

New member
למעלה..

מחמישים תגובות, בפורום סלולארי, סחת`ין. תגיד לי איך סימנס S45? וכמה עולה? (לא בשבילי.)

asaf2000

New member
ראיתי את הקלטת בארץ../images/Emo70.gif עכשיו נזכרתי

בטיש-פורים בנדבורנה הגיעו שני ילדים עם שקית מלאה קלטות טייפ ואמרו שזו קלטת חדשה עם שירים והציעו לי לקנות, על הקלטת היה כתוב רבי אלימלך מליזענסק והיה ציור של עצים, אולי ראו את הצילום של הציון. בגלל הרעש שהיה לא הצלחתי לשאול אותם מה יש בקלטת בדיוק אבל אולי זה היה מה שאנחנו מדברים...

Rצינית

New member
2-עדיף..

בס"ד זוהי דעתי<ויש לי טעם טוב עד מאד> "האבני מלכני"-ההברה עושה את השיר..<מזכיר את של "הח'ברה"-תבינו אני תחת השפעתם עדיין>. אבל ברצינות.הריב אלימלך אוי אוי..מעצבן קצת-<לטעמי>אולי עניין של להתרגל.

למעלה