~סקר מוזיקה חסידית אותנטית~

~סקר מוזיקה חסידית אותנטית~

איזה זמר אתם יותר אוהבים 1.מיכאל שניצלער 2.ליפא שמעלצר 3.ירמיה דמן. נא לבחור רק באופציה אחת.

מיכאל שניצלער...

הקשתי על עצמי יותר מידי. אז כך הייתי בוחר בדמן בגלל קולו המהפנט. בשמעלצר בגלל שהוא הלהיט החם היום ואין על הקול שלו. ובסוף בחרתי תתפלאו בשניצלער מהסיבה שהוא עושה לי את זה ז"א שאני שומע את הקול שלו אני מתרגש כל פעם מחדש.

Rצינית

New member
אבל אל תשכח שלשמעלצר

יש ת'רגש ות'שמחה באותה מידה.זו המיוחדות שבו-להיות חזק בשנהם.

Rצינית

New member
לא אמרתי שאמרת-זו היית תגובה

לרפוש על שבחר באחד עם רגש.הוספתי- כי לשמלעצר יש שילוב מדהים שאין להרבה.

את צודקת...

והיתה לי התלבטות מאוד קשה אבל מה לעשות הקול של שניצלער עושה לי את זה יותר. אגב את מכירה הרבה חומר של שניצל?

Rצינית

New member
האמת התקלת אותי..

אין לי שמץ לשם הזה...אולי אם אשמע שיר יתכן שאכיר.אבל ממש לזכור מה שר. לא שזכור לי.אצלי מי שלא נשמר בתאיי הזיכרון כנראה<כמו שאתה אומר> לא עשה לי את זה-כמובן שהקול.

Rצינית

New member
תבקש אצל יואב ,בשירים כבקשתכם...

שירים שלו <אני יאזין רק בשביל השיר>.כי אין לי לא ת'שם ולא שירים שלו בכלל-אחרי חיפוש...

מתנדב

New member
יואב, הוא נהיה סנוב בזמן האחרון

הוא יענו עושה לך טובה שהוא משמיע את השירים שמבקשים ממנו, יואב מה קורה?, שלחתי בעבר כמה פעמים דרך האתר שלהם, ואפילו פעם אחד הוא השמיע ממה שביקשתי, הרי יש להם באתר פורום ששמה את יכולה לבקש שיר בזמן התוכנית שלו, ולא נראה לי שהוא מציץ שם בכלל...

Rצינית

New member
למה?דווקא לי תמיד היה משמיע..

אבל אני לא יודעת מה בזמן האחרון.אני עורכת לעצמי "שירים כבקשתי" מה שבטוח בSMS הוא בטוח משמיע.יש להם עניין יותר לקדם ת'SMS מהאתר שלהם. אגב,הפורומים שם דפוקים ומשעמים בטירוף.

מתנדב

New member
כן אני יודע את זה...

אז אם הם לא מתייחסים למה ששולחים להם דרך הפורומים, שהם יכתבו שלא ניתן לשלוח שירים כבקשתך בפורום....

למעלה