סקר: מחיר שיעור ספינינג בודד

tantraman

New member
סקר: מחיר שיעור ספינינג בודד

מהי עלות שיעור ספינינג בודד במכון הספינינג שלכם ??? כל אחד מוזמן לשרשר.....

Tami661

New member
נחמד... אני יכולה לשרשר שניים?../images/Emo8.gif

אצלנו, בממלכה, שיעור אורח הוא 50 ש"ח (אלא אם הוא בא דרכי
ואז
) בפיטנס, מיקאדו סנטר, המחיר הוא 70 ש"ח והיוזמה מבורכת, אז בוא נמשיך את זה ל-
האם נהוג שיעור נסיון ללא תשלום במכון שלכם?
שם המכון וטלפון, אם אפשר...
Ilan1998 אני מייצרת לך המשך עבודה

eynav16

New member
וואו

אני משלמת 40 ריאייס... שזה 80 שקל... ותאמת שממש אין לי מושג כלום על הספינינג שלי חוץ מזה שמתאמנת שם... ולחדר כושר שם אני מנויה לכל הקלאב..ככה שזה לא משנה... פשוט הספינינג זה תוספת...

עליסה מ

New member
אצלנו אחרת

משלמים לחודש 285 ש"ח, אלא אם כן המנוי הוא לחצי שנה, או ל-3 חודשים ואז נדמה לי שזה איזה 250. זה כולל את כל החוגים שרוצים (אירובי, פילאטיס, קיקבוקסינג, בודי באמפ, ריקודי בטן (?!) וכו') וזה מנוי שכולל גם ספינינג. אפשר לבוא כל יום בשבוע לחוגים מבלי להודיע, ולספינינג צריך להרשם לפני שמגיעים , אבל אין הגבלה לכמות הגעה לשיעורים. והם עובדים גם במוצ"ש ובשישי בבבוקר!

Tami661

New member
אנחנו מדברים על כניסה חד פעמית

לא על מנוי או כרטיסיות שזה כמובן יוצא הרבה הרבה יותר זול לכניסה יש אצלכם דבר כזה? באיזה מכון את מנויה?

עליסה מ

New member
נדמה לי

שיאין אצלנו כניסות חד פעמיות. הייתי מנויה ב"פלקס" ששייך למועדון ה"פורום" בב"ש , ועזבתי אותם לטובת "אירוביקו".

ilan1998

New member
רשת SHAPE

לא יודע איך זה בהולמס פלייס אבל בתת הרשת שייפ אין דבר כזה כעקרון , היה קיים פעם במחיר 60 שקלים ...כעקרון אם מישהו יבקש להתאמן חד פעמי תלוי בצוות של המקום הספציפי אם יתנו לו או לא - בכל מקרה יש נוהג בהולמס פלייס שאפשר להביא אורח עם כרטיס אורח - כלומר להתלוות למנוי עם כרטיס אורח חינם חינם לראות איך המקום... תבלו... תמי - איך מיקדו סנטר?למה כל כך יקר.......

Tami661

New member
אופססס... אני חושבת שבילבלתי אותך

אני לא מנויה במיקאדו סנטר (אוהבת "ממלכות"...
) והאישו שם זה השחם, באמת שלא מוצאת הצדקה ל-70 ש"ח כשאני משתמשת במילה ממלכה
אני מתכוונת לכאן! זה איפה אנחנו נפגשים לפחות פעם בשבוע, וכשאני משתמשת באייקון הזה:
בסמוך למילה "שלי" אני מתכוונת לבועז בכבודו ובעצמו
עכשיו ברור?

P u s s i c a t

New member
אצלנו אין שיעור חד פעמי

יש כניסה חד פעמית לכל מתקני המועדון. 75 ש"ח או בכרטיסיה של 10 כניסות ב-500. עכשיו יש מבצע שיעור נסיון חינם בכל הרשת. (איזה שרוצים כולל ספינינג) צריך להירשם דרך האתר של ההולמס

ennicka

New member
או קי

אז אמנם אני כבר מתאמנת במקום אחר, אבל עדיין מרגישה בבית בספינבייק בנס ציונה (ממש על גבול נס ציונה ורחובות). שם שעור חד פעמי עולה 35 ש"ח, עם כרטיסיה אפשר להגיע ל-25 ש"ח לשעור ועכשיו הם גם החלו עם מנויים שמוזילים את המחיר אף יותר.

למעלה