סקר - מי הדמות החביבה עלי?

סקר - מי הדמות החביבה עלי?

כולנו גדלנו על אגדות האחים גרים והנס כריסטיאן אנדרסון, וקיבלנו את המתיקות של דיסני לוריד. ואז איכשהו הגרסאות המתוקות של דיסני הפכו להיות "המציאות" של האגדות (אני לא מעיזה לספר לבת שלי את הגרסה האמיתית של בתולת הים למרות שזה בערך הסיפור הכי אהוב עלי בעולם). ואז הגיעה עד עצם היום הזה, ופתאום צללנו לעולם אגדות חדש ועמוק שלא הכרנו, וזה כבר הופך להיות "המציאות" החדשה של האגדות האהובות עלינו.

האם בעקבות צפייה בתוכנית שינתם את דעתכם לגבי הדמויות בעולם האגדות? כן, לא, למה, כמה, ומה שבא לכם להוסיף.....

עונה

אני תמיד אהבתי את הסיפור של שלגייה, אבל לא אהבתי את שלגיה של דיסני. ראיתי כל כך הרבה גרסאות של שלגיה (עוד לא ראיתי את הגרסה האחרונה עם שרליז), ובכולן היא כנועה ומסכנה. ועכשיו, פתאום יש שלגיה ממש מעניינת, כזו שלא מוכנה להיות הקורבן ונלחמת על מה שחשוב לה, והיא עדיין מצליחה להיות רומנטית ואצילית כל כך

הנסיך של שלגייה, תמיד היה דמות מרוחקת שלא התמקדו בה, ופתאום הביאו את הנסיך הכי צ'ארמינג שיכלו למצוא..........

היפה והחיה הוא אולי הסיפור האהוב עלי ביותר. הגרסא המקורית של הסיפור מקסימה, והגרסה של דיסני רק מוסיפה חן לסיפור. בסרט של דיסני (ובגרסאות הקודמות) היפה הייתה פמינסטית לוחמת וחולמנית, שעמדה על שלה ובסוף זכתה בחיים מאושרים. אני לא מבינה מה עשו לדמות שלה, ממש הרסו אותה. היא הפכה להיות גרסא עצובה ותלותית באהבה חסרת היגיון. אני כל כך מאוכזבת........ הלוואי והדמות של בל תהיה יותר עמוקה העונה הזאת ולא תשאר ילדה מאוהבת ויבבנית

מה עשו לאורורה?! לא שהיא הייתה איזו נסיכה לוחמת / אמיצה / הרפתקנית באגדות, אבל למה היא צריכה להיות בכיינית וקטרנית?! חבל שפיליפ הקריב את עצמו עבורה, היה עדיף עם היא הייתה שוקעת שוב בשינה עמוקה. אני ממש מקווה שהיא תגדל עמוד שדרה......

אני הכרתי את עולם האגדות

בצורה די שיטחית (את זה הבנתי לא מזמן).
לדוגמא עם בת הים הקטנה, ידעתי שבסוף הם היו יחד..חתונה ובקיצור סוף טוב. אז קניתי לקטנה את הספר(בגרסת ילדים, לא מבוגרים), ישבנו והקראתי לה אותו, ואז הגעתי לחלק שהיא הופכת לקצף
הייתי בשוק, איזה סוף נוראי! תרמתי את הספר כמובן ומאז אני תמיד מרפרפת על הספרים בחנות לוודא שזה סוף טוב.
אני אוהבת שהלדין כותב פה בפורום על הגרסאות האמיתיות, גרסאות שלא היה לי מושג לגביהן.

בסיפור האמיתי הם לא התחתנו

הוא לא פגש אותה בכלל.. או שאני מתבלבל..
כמה שהסיפור מדכא, אני אוהב אותו..

לא! הזבל התחתן עם מישהי אחרת

והיא הפכה לאדווה

אני חושבת שגם בכיפה אדומה הסוף בכלל לא כמו שאני מקריאה לקטנה.
אני חושבת שסבתא הפכה לז"ל, לא סגורה על מה קרה לכיפה אדומה.

הוא טרף אותה..

זה ידוע לא?! "למה העיניים שלך גדולות כ"כ?! למה האוזניים?! למה השיניים?!"..

הלדין

New member
לא. האחים גרים שלחו את הצייד להציל אותן.

אחרי שהוא גמר לעזור לטליים, הוטל עליו לעזור לכיפה אדומה. הם ריככו את הסוף המקורי של המעשייה, כאמור.

אבל האם שינת את דעתך לגבי הדמויות

בסדרה כפי אנחנו מכירים אותם היום?

אני יותר אוהבת את הגרסא המקורית של בת הים. בכלל האגדות של האנס כריסטיאן אנדרסון יפיפיות בעייני, ואני מאוד אוהבת אותן. אני מקריאה אותן לגדולה. הסיפור האהוב עליה הוא הנסיכה והעדשה.

רמפל כהחיה היה מעולה!!

בכלל אהבתי איך הצליחו לדחוף אותו לכל סיפור אפשרי

shirush3

New member
המלכה הרעה

בסיפור של שלגיה תמיד פחדתי מהמלכה(עד עכשיו בסרטים של דיסני היא מפחידה אותי
)
ופה ממש אהבתי את הטוויסט שלה, כי עם כמה שהיא רעה יש בה חלקיק קטנטן של אנושיות

למעלה