סקר: מי הכי כוסית

• פותח הנושא zeg
  • פורסם בתאריך

zeg

New member
סקר: מי הכי כוסית

אני מציע סקר חדש שיכריע את אחת הסוגיות החשובות בהישרדות לדורותיה: מי הכי שווה עד כה בהישרדות? אז בואו ונראה מי היו לנו: 1) קולין כמובן, השווה הבלתי מעורערת של העונה הראשונה 2) קימי למי שראה אותה בתכנית האיחוד, מקומה כאן מוצדק 3) אלישה, חמי שאוהב את הסוג הספורטיבי עם הריבועים 4) אליזבת, השווה והחמודה של העונה השנייה 5) ג´רי האחת והיחידה שמילים עושות לה עוול 6) מד דוג לבעלי הפטיש למבוגרות 7) קים הבלונדה מהעונה הנוכחית? 8) אחר. לא גיבשתי דיעה לגבי בנות העונה הנוכחית. אשמח להצעות. אנא רוצו להצביע! קווי הטלפונים פתוחים ואנשים מחכים לקבל את השיחות שלכם!!! אם מישהי מעוניינת לערוך תחרות חתיכים, היא מוזמנת, כדי לשמוע את שני הצדדים

uvdude

New member
זה סקר שאני אוהב! חחח ../images/Emo13.gif

מבחינתי יש 2 אמבר ואליזבת

חוץ מזה שאני שונאת את המילה "כוסית"

אני חושבת שהבחורה הכי חמודה ויפה היתה אליזבת, וקולין במקום השני בהפרש קטן מאד.

zeg

New member
למרבה האירוניה

יש לנו את אותו טעם בבנות הישרדות. לא משנה איך תגדירי, גם אני חושב שהכי שוות ללא ספק הן קולין ואליזבת. רק יכול להיות שקולין ראשונה בהפרש קטן...

ושוב אני מדגישה

שאני לא רודפת אותך באופן אישי. עכשיו אני אסביר לך למה אני שונאת את המילה כוסית - כי מוצאה מגישה שרואה את האישה כאיבר מין בלבד, אובייקט לסיפוק יצרים מיניים, ולא בן אדם שלם. חוץ מזה, מנסיוני, חלק גדול מאופן השימוש במילה הזאת הוא בכוונה משפיל ומתנשא, כך שגם אם אתה משתמש במילה הזאת בתום לב, יש לה קונוטציות שאתה לא יכול לשלוט עליהן. אז נכון שכשמדברים על יופי מדברים במידה רבה על כמה מישהו מושך, אבל יש הרבה מילים יותר טובות בשביל זה: מושכת, יפה, סקסית, חתיכה, מדליקה ואפילו "שווה" למרות שתכלס זה בא מ"שווה זיון" שזה גם לא מונח שאני משתגעת עליו, אבל הוא קיבל כבר קונוטציות אחרות (אומרים על סרט או מסיבה שהם היו "שווים"), אז אני גם משתמשת בו. ונחזור ל"הישרדות" - תכלס אני חושבת שקולין יותר יפהפיה ומיוחדת, אבל אצל אליזבת אהבתי יותר את האופי, מה שגרם לה בסוף להיות יותר יפה בעיניי. (שמת לב שכשאתה אוהב אנשים הם הרבה פעמים נהיים יותר יפים אחרי כמה זמן?)

zeg

New member
ברור,

רגש משנה הכל. אם אתה אוהב מישהי, אז אפילו אם על פי "סטנדרטים אובייקטיבים" של הסביבה היא לא נראית טוב, בעיניך היא כן.

Outlast

New member
בקשר לסקרים-

יש לכם רעיונות לסקרים? תכתבו לי, למסנג´ר/ICQ/אימייל, ואני אפרסם בפורום, בשביל זה יש את אפשרות הסקר בפורום (תצביעו כבר!). אני מעדיפה שלא יעשו סקרים על דפי הפורום, כי אלה פשוט שרשורים {במקרה הטוב} מיותרים. אבל אם כבר שאלת... (
) הבעיה היא שיש הבדל בין "כוסית" למישהי יפה, תלוי גם איך אתה מגדיר כוסית... ואז אני אתחיל להסתבך, אז הכי פשוט- לדעתי קולין הייתה הכי יפה. כוסית? לא יודעת.

Gal6

New member
אליזבת ולינדסי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

zeg

New member
אני לא אתיימר להגדיר את המושג

כוסית. הכוונה היא מי הכי שווה בכלליות, כולל גוף, פנים כמובן וגם אופי חמוד וסקס אפיל, איך שתרצו.

סקר חדש....

ברוח הסקר שמעלי.. מי הכי כוסון... 1)קולבי, האיש והאגדה 2)אית´ן 3)סיילס 4)ברנדון(???) 5)ניק מהשרדות 2 5)ג´ף המנחה והגעתי למסקנה שאין ממש בנים חתיכים בהשרדות... התשובה שלי זה קולבי..

מה עם ג´ף מהעונה הקודמת?

ויש אנשים שגם אהבו את גרג מהעונה הראשונה, למרות שהוא ממש לא הטעם שלי. בכל אופן, אני בעד קולבי. ולדעתי דווקא בהחלט יש בנים חתיכים בהשרדות.

Outlast

New member
אני אישית הכי אהבתי את דריק...

(העונה הראשונה) למרות שלא יצא לי להכיר אותו יותר מדי, הוא נראה בדיוק כמו הטעם שלי... חוץ ממנו- גרג, אית´ן, קלרנס, קולבי וסיילס- כולם נראים טוב מאוד (+) בעיניי.

למעלה