סקר: מי ה QB הפעיל הטוב ביותר?

Ilya T

New member
Vinny Testaverde

סתם... לדעתי קולפפר אבל אני לא אובייקטיבי. גם מאנינג ומקנאיר יכולים לתת פייט טוב...

כמה שאני אוהב את בריידי ...

אני עדיין לא חושב שהוא הגיע לרמה של הק"ב הטוב ביותר בליגה . אני אלך על מאנינג .

Yo-man

New member
לא יודע אם "הכי טוב"...

אבל בטח ה-QB הכי מלהיב שהיה בליגה כבר שנים - Michael Vick!!!

lambdeus

New member
בהמשך לארוחה הקודמת...

נראה לי שאני מכין מנה שנייה של לאכול את המילים שלי: מייקל ויק הולך להיות גרוע ביותר השנה. ולדעתי ייזכר כפלא של עונה אחת (one season wonder). נראה לי שיהיה לו קשה להתרגל לשיטת התקפת החוף המערבי שמביא איתו המאמן החדש, ג'ים מורה. ויק גם בזמנים הטובים שלו לא היה מוסר מעולה ובהתקפה שדורשת לפחות 60% מהלכי מסירה, ודורשת סקירה של רוב האופציות למסירה, ויק סתם יילחץ, יתחיל לרוץ, הריצה תבוא מאוחר מדיי כי הוא התעכב למצוא אופצייה למסירה והתוצאה תהייה הרבה טעויות, הרבה סאקים, פאמבלים וחטיפות. לדעץי, הקוורטר בק הכי טוב בליגה כרגע הוא צ'אד פנינגטון. הוא הג'ו מונטנה הבא . (האם ידעתם שהוא אף פעם, לאורך כל הקריירה שלו, לא זרק לחטיפה ברד זון). הרייטינג שלו בעונת 2002 היה הגבוהה ביותר בליגה ואני צופה לו ביצועים הרבה יותר מרשימים עכשיו שיש לו 2 כלים טובים מאוד בהתקפה: סנטנה מוס וג'סטין מקיירנס.

gadotmi

New member
צ'אד פנינגטון

אכן מבטיח - אבל לא בטוח שהוא "יפרוץ" כבר השנה או עוד מעט. לגבי מייקל ויק - ברור לחלויטן שיש בעיה בגלל אי התאמה של QB עם יכולות ריצה נהדרות למאמן שדוגל במה שיותר מסירות (נראה האם ג'ים מורה ינסה להנחיל את משחק המשירה או שיתאים את עצמו לקבוצה שיש לו). נראה לי שהשנה נזכר לראות לחץ די חזק על בריידי לאחר שזכה בטבעת למרות שהמספרים שלו היו פחותים מאשר של מנינג. כולנו מחזיקים אצבעות להימור של הניינרס - האם נראה מהבחור הצעיר משהו שיזקוף את קומתם של אוהדי האדום-זהוב ?

Reshefgarcia

New member
מסכים...

אני נאלץ להסכים..לדעתי,אין כרגע טוב ממנו... נכון,אין לו את התארים שיש לבריידי,אבל לטעמי,הוא עדיין QB יותר טוב מבריידי... יד יותר מדויקת,מזהה הגנות יותר טוב ומשתמש בכלי הנשק שלו יותר טוב... מה שחסר לו זה קצת גישה נוסח אלווי...קצת מזה,והוא יכול להיות אחד הגדולים באמת...

למעלה