סקר- מי יותר טוב

dorrrrrrr

New member
סקר- מי יותר טוב

רן או פינקי? אסף או שלומי? tzipiya או נדב? יוסי או רז? רז(element) או פאבל? אשמח אם תתנו תשובות נ.ב אני לא משתתף בסקר כי אני עשיתי אותו..

אני

שחצן
ואל תשפטו מהשבועיים האחרונים אני במחשב שהכוונת לא מכוונת בגרוש אני סתם מחורר לפעמים פוגע לפעמיים לא :p בעזרת השם עוד כמה ימים יחזור המחשב נאנוס את כולכם :$ ורן או פינקי רן :$ אסף או שלומי..שלומי יוסי או רז.. רז אלמנט או פאבל.. לאדע לקבוע ועם יש למישהו עם הדיעה שלי הוא על הז :$

corvitol

New member
אני ../images/Emo41.gif

1.----- 2.שלומי(את אסף אני קורע לבד תמים1) 3.לא יודע,אותו דבר פחות או יותר 4.רז,פאבל זה לא גדי P-: cya

IDAN1815

New member
בפנים

רן או פינקי? רן אסף או שלומי? שלומי
tzipiya או נדב? ציפינה הזה קצת מוזר, הוא משחק טוב ויש לו תוצאה לא טובה, אולי וואלאק ... בכל מקרה נדב. יוסי או רז? רז רז(element) או פאבל? אין לי מושג מה הניק של פאבל מה שכן אלמנט די טוב לפי מה שאני זוכר

KillerA

New member
למה אני בדיוק נגד שלומי -.-?

הא וסתם שתדעו הרגתי את שלומי איזה 4 פעמים היום והוא רק פעם 1 |שורק|

PinKy The KiNg

New member
אני

רן או פינקי? פינקיייייייי אסף או שלומי? שלומי tzipiya או נדב?אין לי מושג ניראה לי נדב יוסי או רז? יוסי רז(element) או פאבל? רז

מור תור

New member
חחחחח למה פתאום בא לך לדעת../images/Emo6.gif

שיהיה: רז שלומי דיי שווים (נדב טוב בסנייפר טזיפיה באחרים) יוסי אין לי מושג קלוש...

אני גרוע בסנייפר

פשוט רק עם זה אני משחק כי זה הדבר היחידי שמכוון בטח בגלל שזה כוונת שונה.. אז השתפרתי טיפה אבל עדיין עלוב.. ואם 16 שליטע :$

elerock

New member
../images/Emo207.gifבדיקת חתימה

אמאאאאאאאאאא שללללללל ואדיםםםםםםםםם זונעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה