סקר מי עדיין בתול/ה שישרשר

מלשב 669

New member
בנות לעולם לא יענו על השאלה הזאת

ובנים לרוב ישקרו בקשר לתשובה.

LCA

New member
לא נכון!

לי אין בעיה לומר את תשובתי אבל לא בפורום כזה שיש פה גם ילדים.. בפורום של "מבוגרים" יותר אין לי בעיה לשפוך את זה..

HyPeR SoNiC

New member
למה לא??

בקשר לבנות - אין סיבה שהן לא יגידו.... בקשר לבנים - תאמין לי גם אם יש שקרנים, אפשר לשלוט אותם מהר מאוד.... כמו שאני כבר קלטתי תוך שניות כל מיני חברים שלי שזיינו לי את השכל...

dreamgirl000

New member
טוב אני לא מתביישת...

אני יוצאת עם מישהו שנה וחצי ועדיין בתולה!!! ואני לא מתביישת

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחחחח מתוקה שלי

אני רוצה גם להוסיף שאני יצאתי עם החברה הקודמת שלי 3 שנים ולא עשינו את זה.... על המצב הנוכחי שלי (ומן הסתם גם של הבייבי שלי), אני אתן לה לספר.... שאני לא אחטוף מכות..... חחחחחח

מיטללל

New member
אז כמו שראיתם השרשור הוריד "קצת"

ממשקלו.. זה מכמה סיבות: אני אוהבת למחוק הודעות
האמת שלא
אבל: קודם כל 3 אנשים שלחו לי מסר ואמרו שהשרשור גדול ותוקע להם את המחשב. מעבר לכך הוא גלש למקומות שממש לא אהבתי... אנשים אפילו קצת העליבו אחד את השני וזה ממש לא מקובל. קצת הבהרות- זה פורום שבו דנים על בנים, בנות, ומה שביניהם... וסקס זה נושא לגיטימי ופעיל. בעיקר בגיל שלנו. יש המון על מה לדבר. יש המון מחשבות ומספיק תהיות לנסות לברר... אנחנו לא צריכים להגביל את עצמנו. אני יודעת שיש פה אנשים יותר צעירים ואנשים יותר מבוגרים. כל אחד יכול להחליט מה לקרוא. כל אחד יכול להחליט למה להגיב. אה. ודבר אחרון, רציתי להשאיר כמה הודעות שהיו בערך קשורות. אבל אני לא יכולה לבחור מה למחוק ומה לא. מערכת האדמין של תפוז בנויה כך שכאשר מוחקים משהו כל ההודעות הצמודות לה נמחקות.

לאו דווקא-

את יכולה פשוט להדביק חלק להודעה אחרת ולמחוק את מה שאת רוצה... אבל בכללית, אני לא רואה את השירשור הזה כרלוונטי לכאן...

מיטללל

New member
אפשר הכל-

אבל הייתי פשוט הרוסה מעייפות. ולא היה משו שממש ממש ממש חשוב שישאר. אני מסכימה איתך שלהודעה המקורית לא היה ממש קשר בפורום. אבל לשאלה כמו: "למה בנות מסרבות לענות על השאלה אם הן בתולות או לא" אולי יש. אני לא חושבת שאני צריכה לקבוע. הפורום הוא של כולם. הכוונה שלי הייתה שמותר לדבר פה על מה שרוצים. רק עם קצת מחשבה.. (שאלות שמטרתן היחידה לבדוק מה הניסיון המיני של אנשי הפורום לא קשורות בעליל)

emh

Member
נראה לי שממש הגזמת.

אנשים מתלוננים על גודל של שירשור? לי יש אינטרנט איטי, מודם 56K ואני ראיתי כאן בתפוז שירשורים שעברו את ה-800 הודעות וזה היה רק שירשור אחד מהדף. אז לקח דקה לטעון.... ואני דרך אגב, לא בתול אבל רק השנה היתה הפעם הראשונה שלי. ובינתיים היא נשארת גם הפעם הבודדה שלי. ואני בחור בן 26

למעלה