סקר: מי רץ עם נגני מיקרו דרייב

uppercut

New member
סקר: מי רץ עם נגני מיקרו דרייב ../images/Emo35.gif

עוד לא היה לי, אבל אני שוקל לקנות אייפוד מיני לריצות, אני קצת מפחד שריצות בתדירות גבוהה יזיקו למיקרו דרייב שלו ומכאן הסקר: אנא שרשרו:
אם אתם רצים עם נגן מיקרו דרייב והכל בסדר
אם רצתם בעבר עם נגן כזה והוא נהרס
אם הייתם רצים אם היה לכם נגן כזה
אם בחיים לא הייתם רצים עם נגן כזה דוגמאות לנגני microdrive : iPod mini Creative Zen micro iRiver H10 5-6 GB Rio Carbon

יאיר B

New member
../images/Emo31.gif

מאוד לא מומלץ. לנגן כזה יש מנגנון שעובד כבמו דיסקשיח ןלכן דינו כדין נגן דיסקשיח. במיקרה שהדיסק יקבל מכה בזמן הלא נכון - הוא עלול להתקלקל. תקרא בלינק למטה מה שהמנהל סיפר על ספורט ונגני דיסקשיח.

orimaor

New member
משהו על נגני ספורט

נכנסתי לבאג היום ושאלתי את המוכר על נגני ספורט (היה לי 20 דקות לרכבת) והוא הראה לי את הMPIO החדשים אני חייב להודות שדי התרשמתי האיכות של הנגנים די הרשימה אותי וכמה מבחינת שמע די התרשמתי. בקיצור זאת אלטרנטיבה נחמדה לIRIVER מה גם שלאחד מהדגמים יש גם צג OLED מה שמאפשר 43 שעות בטריה. שני הנגנים שהם מביאים מגיעים עם רצועה.

lior297

New member
ממש לא...

אם כבר מוכרת. סתם כי הייתי שם היום, וזה קרץ לי מהסטנד שלו. גם בדיוק המוכר הראה שם למישהו.

weird dust

New member
אין לי מיקר-דרריב אבל ../images/Emo31.gif

אני גם מאוד לא ממליץ לרוץ והסיפור עדיין קיים. (מה מזכיר לי שבעל הנגן די נעלם מהפורום, אני מקווה שזה לא בגלל שהיתערבנו על המכשיר שלו
, בכל מיקרה זה היה בצחוק).

matke

New member
לא הוא עדיין חי

לפני יום הוא הגיב על הודעה שלי.

TheRealDeal

New member
o_O מה הסיפור עם הקיפוד ז"ל(?) שלי?

שמע.. אמרתי לך.. ניצחת בהתערבות.. אבל אם אתה רוצה לקבל את המכשיר אתה צריך למצוא אותו קודם.. אלוהים יודע איפה הקיפוד (או יותר נכון העכבר מעבדה) שלי נמצא, ואם הוא יודע את זה אולי הוא גם יודע למה הקיפוד שלי התקלקל (וזה לא בגלל שהוא אייפוד, כמו שאתה חושב
גם לא נראה לי בגלל הריצה). ולפותח ההודעה, תרוץ אם בא לך.. אני לא רואה סיבה לקנות נגן בשביל לשמור עליו כמו על מזוודה של מיליון דולר.. פשוט תקנה מה שמתאים לך יותר, כלכלית ולאיזה שימוש... האייפוד מיני יכול גם לשמש לספורט, לפי אפל, אז כדאי לברר עם "ידע" מה יקרה אם האייפוד יתקלקל, כי אחרי הכל, הם טוענים שהאייפוד יכול לשמש לריצה (לפי דעתי זה לא יקרה עם אייריבר, כי הם לא אומרים כלום בנוגע לזה, וקריאייטיב בכלל לא ממליצים לרוץ עם הנגנים שלהם). חוץ מזה.. יש לאייפוד אחלה רצועות שאפשר לקנות לספורט.. ממליץ על הרצועה של XTREMEMAC, לי יש כזאת. נ.ב, סער, אתה בחיים לא תקבל את העכבר שלי!!

weird dust

New member
כמה דברים

אתה בזמנו טענתה שזה בגלל הספורט - מה שגם ניראה הגיוני. ובקשר להיתערבות, כשהתערבנו פעם שניה, מי זכה גם אז??
אל תדאג אני לא יפנה להוצאה לפועל

../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

רכשתי H10 ואני רץ איתו...אני מבטיח עידכון אם אני אתקל בבעיה.

stardust19

New member
../images/Emo31.gif ואני לא ממליץ על זה- כבר היו

סיפורים מעולם ומה עוד שאני יכול לומר על עצמי שלא כדאי גם לרוץ עם דיסקמנים למיניהם

weird dust

New member
אני יוסיף משהו

אסור לרוץ עם קריאייטיב בשום אופן. זה נגן שממש כתוב עליו אני לא מיועד לריצה.

למעלה