סקר : מי שלח היום את הילדים לביה"ס

נונינה1

New member
סקר : מי שלח היום את הילדים לביה"ס

או לגן. כמובן מקום מגוריכם חשוב כחלק מהתשובה..... אני תל-אביבית ו......נשארתי עם ילדי בבית ! נראה לי קצת קיצוני לשלוח את ילדי (גן חובה וכיתה א') לדרך עם מסכה.....הסיכון אפסי, אבל אם הוא קיים מספיק בשביל להתסתובב עם מסיכה, אני רוצה אותם איתי

אלי ו.

New member
שלחתי בבוקר

אתמול לא שמעתי חדשות ולא ידעתי שצריך לשלוח את המסיכה, אז חזרתי לבי"ס שוב עם המסיכה ותרגלנו את הנושא. אני שמח שעשיתי את זה מכיון שבהתחלה הוא מאוד חשש מהמסיכה וסירב לשים אותה. לאחר מספר נסיונות הוא התרגל לרעיון. אני לא רוצה לחשוב מה היה עובר עליו ועל המורה במקרה של אזעקה ללא התרגול.

אילת 55

New member
שלחתי את שניהם לגן

בלי מסכות כי נראה לי שהגננות לא ישימו להם בשעת לחץ. גם בבית אני בספק אם יסכימו לחבוש את המסכות. הם רק יראו אותנו ויבהלו... שיהיה לנו יום טוב וסוף שבוע שקט ורגוע אור ואהבה לכולם.......
לב
לב|

ריקי 04

New member
הלכו לגן, בלי מסכות ובלי סייעת...

בבוקר התקשרתי והגננת אמרה שאין לה שום כוונה להתעסק מסכות ובטח הרבה לא יסכימו, ואת הגן די בלתי אפשרי לאטום - בקיצור, מי שרוצה שישלח תחת התנאים הנ"ל. אז שלחתי, שיעשו כיף (הבן ואחותו), במילא הם מספיק קטנים כדי לא להבין. בשביל הפרופורציות - אמא שלי גרה מול הגן והייתי אצלה. הסיכום היה שאם קורה משהו - אני עפה כמו טיל לקחת אותם (לאוטו והביתה - חצי דקה באוטו) הסייעת נשארה בבית עם הילדים הפרטיים שלה אז פעם ראשונה הבן היה יום שלם לבד בגן, לא הספקתי לברר יותר מדי פרטים אבל אמרו לי שהיה טוב (כשאמא שלי הביאה את הבת לגן, כי בבוקר היא לא רצתה ללכת - היא ראתה אותו מודד כובעים בפינת המטבח - לקח את פורים ברצינות, עכשיו לפחות פעמיים ביום הוא מבקש שנצייר עליו שפם, זקן, כוכבים... ורץ להסתכל במראה...). הרווחנו נסיון עצמאי, ביום בלי יותר מדי ילדים והיה בסדר - נקווה שהדברים ירגעו מהר (ושסתם עבדתי קשה לדגם את הממ"ד)

../images/Emo45.gifגם אצלנו {איזור ג'} הוא היה בגן

לא נראה לי שהגן בכלל ערוך, ולא ראיתי שם איטום כלשהו. שלחנו אותו כי יום ה' זו גננת מחליפה שהוא אוהב וכמובן שללא מסכה. אצלנו עוד אין חדר אטום והממ"ד מלא ארונות ספרים עם זכוכית כך שלא נשהה בו . אם צריך נאטום חדר שינה הכולל שירותים. שיהיה בהצלחה לאמריקאים ושלווה בישראל.

Diana M

New member
אני שלחתי

את בני לבית הספר. האזור שלנו היה שקט בפעם הקודמת וזה אכן נותן תחושה של בטחון כי גם הפעם נעבור בשלום את התקופה הזו. מקווה כי גם המרכז ושאר האזורים יהיו שקטים. דיאנה

נ ג ה 33

New member
אנחנו נשארנו בבית

כיוון שלא היתה לנו מסיכה שתלווה אותנו למשך היום בבית הספר...

תירתיר2

New member
אצלנו שלחתי את הילדים

עם מסכות לגן. כשבאתי לעבודה ראיתי לשהגננת באה עם הילדים שלה לעבודה, והיא שאלה אותי למה לא הבאתי את שלי... נראה לי שבהמשך השבוע אביא את הקטנים לעבודה כי אין להם במעון סידור נורמלי, ואם אי אפשר אז אשקול להישאר איתם בבית. ואנחנו איזור ז'...

פאני יצ

New member
נוכיחות מלה

שבת שלום אצלי בכיתה הנוחחות היתה מלה ביום חמישי מילבד תלמיד אחד שאבר ניתוך וביום ראשון יהיו כולם פאני

למעלה