סקר מסופ"ש האחרון. בלי שרון

סקר מסופ"ש האחרון. בלי שרון

קדימה יורדת לפחות מ-8 מנדטים. אין שרון כל הכבשים לשחיטה... היידה דליה איציק!

mean girl 16

New member
וואלה? מאיפה הבאת את זה?

וזה ברור לחלוטין. הדגל של קדימה זה "מפלגת שרון" ותהיו ריאלים שנייה שגם אם זה באמת סיפור קל, אנשים יפחדו להצביע לקדימה עכשיו. לאדם שיכול לחטוף אירוע כל רגע, ובצדק. תחשבו שנייה, הבן אדם בן 78 וזה פלא גדול שהוא החזיק עד עכשיו עם כזה עודף משקל מסוכן. בשיא הרצינות.

צודקת. בארה"ב המועמד לנשיאות

מחויב לתת שקיפות מלאה של מצבו הרפואי. הוכח בעבר שהאזרחים לא בוחרים נשיא שעבר אירוע מוחי. ויש לכך הסבר ברור של פגיעה בכושר השיפוט וכמובן עליה דרמטית של יתכנות יישנות המקרה. לגבי הסקר. זה במצב של חוסר מחשבה מעמיקה. אין ספק שבמציאות אמיתית שבו לא יהיה שרון- המפלגה לא תעבור כנראה, גם לא את אחוז החסימה.

trigotrigo

New member
ולמרות זאת, היו נשיאים בארה"ב

שכהונתם נפסקה בגלל סיבות בריאותיות.

ההיפך הוא הנכון

דווקא לאור כל התגובות "הנאורות" של גולשי הימין והליכוד פה ,ובכלל במדינה חשוב להצביע עבור קדימה בראשות שרון ולתת לה כמה שיותר כוח , כדי שתוקם ממשלה חזקה ויציבה שתנהל בצורה נחושה והחלטית את המדינה. התגובות כנגד שרון הן אכן עלובות ומחליאות , אבל הן לפחות עוזרות לנו לפקוח את העיניים , ולהבין שחשוב ביותר להצביע לשרון.

mean girl 16

New member
אוייש אתה יכול להרגע

כאילו ששרון לא ימני אני ליכודניקית ותמכתי בשרון לכל אורך ההתנתקות שרון היה ותמיד ישאר הגיבור שלי זה שאני נאמנה לבית זה עניין שונה לחלוטין מי שעובר לקדימה הוא אדם חסר סבלות שרוצה להיות בצד המנצח ועכשיו(וגם זה כבר לא הכי בטוח, מי יודע) כי.. לא צריך לחזור על המנטרות של המפלגה ללא שרון, כן? התגובות לא מגעילות והן לגיטימיות לחלוטין. באופן טבעי אחרי תפנית כזאת יתעוררו השאלות "קדימה לאן" וזה בלי קשר לדאגה לרה"מ.

bhnadav

New member
אין משמעות לשאלה כזאת.

אין שום משמעות בשאילת שאלה כזו בסקר, במצב הנוכחי.

למעלה