סקר מסנג'ר ...!

ReiKo

New member
סקר מסנג'ר ...!

כמה אנשים מהפורום המזדיין הזה יש לכם במסנג'ר ? (לא כולל ג'אן כי הוא היה חד פעמי במסנג'ר) לי יש 6 יותר מדי ...

ReiKo

New member
נ.ב

טחנתי עכשיו כמה פיתות וחומוס מיריחו......יאכושלרבאק איזה מפוצץ זה :\

ReiKo

New member
עזוב פיתות, החומוס שלהם מטורף...!

פועל של אבא שלי הביא ...

BenisaaC

New member
גודס

זאת הכוסית בת ה24 שעשתה 4 שנים קבע ומי זה תריישי?

Goddess

New member
אזרח...

קודם כל, תלמד לאיית את השם שלי כמו שצריך
דבר שני, מה זאת אומרת אם אני נחשבת?! הא?!
חשבתי שסיכמנו שהרשימה שלך תכלול רק אותי, לא?
*חיוך גדול, כובש, שובה וממיס*

אזרח111

New member
אהלן! אני בתהליכים בקשר לרשימה....

אני פשוט מנסה להודיע לכל אחד לפני שאני מוחק אותו מהרשימה .... ואני נתקל בהתנגדויות ומחזות קורעי- לב ... לא ידעתי שכל כך אוהבים אותי
וברגע שאת תהיי היחידה ברשימה אני מצפה שתתחילי לקחת אותי לכל נסיעה שלך לחו"ל, הבנת?!

Goddess

New member
אני מוכנה לעזור..

לא מעניין אותי התנגדויות, ועוד יותר - מחזות קורעי לב. ידוע הרי שבמקום שהיה אמור להיות לי לב, יש סטייק שנמצא בדרך למערכת העיכול...
לא התכוונת להגיד שברגע שאתה תהיה אצלי היחיד ברשימה? אה, ואל תצעק עלי! אחח אחח... יש כאן אייקונים של דוס חרדי, ליצן ואפילו זורו (מי משתמש בהם לעזאזל?!), אבל לא יכלו לשים אייקון אחד מסכן של חיוך כובש... טוב. אז תדמיין לבד.

אזרח111

New member
לא הבנתי את הפיסקה האמצעית ../images/Emo3.gif

פשוט תגידי: "כן כן ... אני לוקחת אותך לחו"ל, בלי שום תנאי ובלי שום דרישה" וזהו ... למה את חייבת לסבך כל דבר?!

Goddess

New member
כן כן!!!

אני לוקחת אותך איתי לחו"ל! בלי שום תנאי ובלי שום דרישה! וזהו. (צודק. להגיד את זה, זה הרבה יותר קל מלמחוק 109 אנשים)

JamicaniT

New member
אני בעד. אם אפשר לארגן לגרמניה. רק לסופש הזה.

אני אודה לך מאוד!

JamicaniT

New member
אני בעד. אם אפשר לארגן לגרמניה. רק לסופש הזה.

אני אודה לך מאוד!

Goddess

New member
אין בעיה...

אבל במטוס יש קצת צפיפות, לפעמים נוסעים ברכבות, ובמסכת חמצן אין חמצן יש גז... אה, ואת אפילו מקבלת בעליה למטוס סמל צהוב מתנה. ואם יהיה ביקוש, אפשר לארגן אפילו משלחת של 6 מיליון, סתם ככה, בשביל הכיף. וזה באמת יהיה רק לסופ"ש הזה. לא נראה לי שיהיו כרטיסים חזור.

למעלה