סקר מס' 2

אלין GIRL

New member
סקר מס' 2 ../images/Emo141.gif../images/Emo183.gif

לאיזו דמות בסדרה יש את השיער הכי מושלם
מה הייתם רוצים לשנית בשיר הפתיחה
האם אגוסטה תורמת לסידרה לפי דעתם או שהיא פשוט יכולה לעוף משם
השלימו.. אני חולה על ____________ כי השחקן\ית הזו _____________ חי חי זה קצר כי אני חייבת לעוף אז ביי בעינתים

../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif../images/Emo41.gifעונהנהנהנה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

לאיזו דמות בסדרה יש את השיער הכי מושלם?מריאנה
הוא הכי טבעי משל כולם נראה לי.. מה הייתם רוצים לשנות בשיר הפתיחה?אממ לא אהבתי ממש את הקליפ עצמו.. עם השיר אין לי הכי בעיה אבל קצת מטומטם ביחס לשירים האחרים. האם אגוסטה תורמת לסידרה לפי דעתם או שהיא פשוט יכולה לעוף משם השלימו.. אני חולה על _סטפנו כי השחקן\ית הזו אהבת חיי

../images/Emo113.gif../images/Emo121.gifאניי עונהה../images/Emo121.gif../images/Emo113.gif

לאיזו דמות בסדרה יש את השיער הכי מושלם:בנחחההה-מושלם בכל
והשיער של איסבל גם יפה, רק חבל שזה תוספת ופאן..חיחיח
מה הייתם רוצים לשנית בשיר הפתיחה:לא חושבת שהייתי רוהצ לשנות..השיר והקליפפ מדהיםם
רק חבל שלא מראים יותררר את בנחוו'שש
האם אגוסטה תורמת לסידרה לפי דעתם או שהיא פשוט יכולה לעוף משם:הככיי תורמתת שבעולםםם
שחקניתת מעולההה
השלימו.. אני חולה על בנחההה כי השחקן\ית הזו הכייי הכי הכי מושלם, מתוק, חתיך, כוסון, חמוד, יפה בעולםםם

עונהנהנהנהנה../images/Emo6.gif../images/Emo183.gif../images/Emo103.gif

למריאנה
מה הייתם רוצים לשנות בשיר הפתיחה
כלום
זה שיר וקליפ מדהים
שחקניתת מדהימההה
השלימו.. אני חולה על אגוסטינושש
וגם על בנחמינוש
כי הם מושלמיםםם
ואני חולה עליהם
וזהווו

עונההההה אלין???זאת את??../images/Emo12.gif

מפורום מיכאלה??אלין בגירסה מחודשת??????????????? יאאאאא טוב אני עונה חחחחח לאיזו דמות בסדרה יש את השיער הכי מושלם? פלוררררר ומריאנוששש
מה הייתם רוצים לשנית בשיר הפתיחה? כלום הכללל מושלם בפלוריסיינטה
האם אגוסטה תורמת לסידרה לפי דעתם או שהיא פשוט יכולה לעוף משם? חחחחחחחח הרגת אותי..היא יכולה לעוף משם אבל אם כריס שמה אותה שם סימן שהיא צריכה להיות שם!
השלימו.. אני חולה על ____________ כי השחקן\ית הזו _____________ אני חולה על פלור+מריאנה אספוסיטו כי השחקניות האלה מושלמות

ואת בנחמינוששששששש טוב נו איך אפשר

שלאאאאאאא? ואוההההההההההההההההה בנחמיןןןןןן תעשה לי פלאפללללללללללללללללללללל
פלורררררררררררררררררררררררררררררררררוששששששששששש אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא}#%)Q@&%)@%_@^**%^@
כי שלמות לא מילה גסההההההה
מריאנההההה אספוסיטו-אום'אן/'קאיםשדאםדןאם אין מילים בפי םקןט5/27509702590/9580/85909
אגוסטין-גאדדדדדד איזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךך
[ לואיסנה-P#%&!(O&%(O!%&(?&?&
קמילה-#P*%_@%*_גאדדדדדדדדדדד
קיצר אלה ה-6 שאני הכי טרולולו חחחחחח...אני באמת משוגעת עליהם...נראה לי שיותר מידי חיחיחיחי
אבל את מי שאני הכי הכי הכי הכייייייייייי זאת אפרת כהן
חח אבל מי שהכיייייי מארגנטינההה שאני טרולולו חחחחח זאת מריאנה אספוסיטו+פלור+אגוסטין+בנחמין+לו+קמי לא אבל הכי הכי חחחחחח דיי זה קשה.....לא סתם לי זה ברוררררר כי הם:מריאנה+בנחמין+קמי+לו+אגוס+פלור.. צר לי אבל אני פשוט חיה עליהםםם(חעחעחע זוכרים ממיכאלה?!"למה אתה לא יכול להיות חיי עלי,בריא עלי,נא עלי.....חחחחחח)טוב נחזור לענינינו... אני הכי מתה על מריאנה,בנחוש,פלור וקמי.....
אותם אני הכי הכי..... את פלור בכלל אני מתה עליההההה ועל מריאנההההה אבל אחריהן את קמי+בנחוש
אחריהם אגוס+לו
אבל אני מתהההההה על 6 ממש ממש ממששששששש

אלין GIRL

New member
../images/Emo184.gifחחחח כן זו אני../images/Emo141.gif../images/Emo183.gif

מעיין? חחחחח כמה אנשים

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif

קממ
מה הייתם רוצים לשנית בשיר הפתיחה
להוסיף את קממ
מצידי שתשאר
השלימו.. אני חולה על קמילה
כי השחקנית הזו מושלמתתתתתתתתת|

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

לאיזו דמות בסדרה יש את השיער הכי מושלם? נמממ אני אוהבת את התספורת של פלור מה הייתם רוצים לשנית בשיר הפתיחה? זה טיפה ילדותי כזה.. וגם אין לי כלכך פואנטה לוידת האם אגוסטה תורמת לסידרה לפי דעתם או שהיא פשוט יכולה לעוף משם? מיזה? השלימו.. אני חולה על פדה כי ככה

../images/Emo42.gif../images/Emo187.gif אני עונה ../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif

למריאנה..ולאאוחנייה
מה הייתם רוצים לשנות בשיר הפתיחה
אממ לא יודעת
דיי תורמת חח.. השלימו.. אני חולה על _אאוחנייה המושלמת___________ כי השחקן\ית הזו __מדהימה, יפה, מוכשרת, מושלמת, נחמדה וכישרונית_____ חי חי זה קצר כי אני חייבת לעוף אז ביי בעינתים

אני עונהההההההה../images/Emo39.gif

1. מרטין..ותומי 2.שנוכל יותר לראות תרידו..פחות להעביר מהר תמסך ולהכניס דברים באמצע! 3.מה פתאום שתעוף היא מצויינתתתתתתת 4.השלימו.. אני חולה על _אגוסטין(מרטין) סטפי(תומי)ופאולה(מיה). כי השחקן\ית הזו _מושלמים !!!

ssss5

New member
../images/Emo153.gifגמני עונננננה!!~!!!

לאיזו דמות בסדרה יש את השיער הכי מושלם--- לפדרו!! מה ל-א מושלם בבנדם הזהההההה? מה הייתם רוצים לשנית בשיר הפתיחה--- הכל ... סתם מטומטם מה שאטוב בו... זהוא עובר מהר... ואם יש מתתח אז זה טוב אבל מלים מפגרות!! ולא רואים הרבה את גרטה:( האם אגוסטה תורמת לסידרה לפי דעתם או שהיא פשוט יכולה לעוף משם---שו אגוסטה?? התבלבלתתתתי מי זאת? חברה של מיה?? כי אם כן אז היא יכולה לעוף!! ואין לי בעיה להעיף אותה בבעיטה אוי אוי כמה שאני חביבה היום!! חיחי נייס! השלימו.. אני חולה על ____גרטה________ כי השחקן\ית הזו מממממ-צ-ח-י-ק-ה____________

חניניתה

New member
עונהההההה

לאיזו דמות בסדרה יש את השיער הכי מושלם: בנחה
מה הייתם רוצים לשנית בשיר הפתיחה: שיראו יותר את בנחהההההההה
האם אגוסטה תורמת לסידרה לפי דעתם או שהיא פשוט יכולה לעוף משם השלימו..: שתשאר אני חולה על בנחהההההההה
כי השחקן\ית הזו חתיך, יפיוף, מהמם, כוסון, חמוד, מתוק.בקיצור מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
לא קיים בנאדם יותר מושלםםםםםםםםםםם

../images/Emo42.gif../images/Emo187.gifאני../images/Emo9.gif

פלור, מריאנה הקטנה, ולקמי מה הייתם רוצים לשנית בשיר הפתיחה
לוידת.. האם אגוסטה תורמת לסידרה לפי דעתם או שהיא פשוט יכולה לעוף משם
מי זאת?? השלימו.. אני חולה על קמי כי השחקן\ית הזו מושלמת

למעלה