סקר מעודכן ע"פ חדשות ערוץ 10

lazaroni

New member
סקר מעודכן ע"פ חדשות ערוץ 10

בסקרים שהתפרסמו בערוץ 10: איך ההית מצביע בבחירות עם אהוד אולמרט היה עומד בראש רשימת "קדימה": קדימה - 40 עבודה - 18 ליכוד - 13 איך ההית מצביע בבחירות עם ציפי ליבני היתה עומדת בראש רשימת "קדימה": קדימה - 38 עבודה - 18 ליכוד - 15 איך ההית מצביע בבחירות עם שמעון פרס היה עומד בראש רשימת "קדימה": קדימה - 42 עבודה - 15 ליכוד - 15

asafz8

New member
ממ

עם כל הערכתי אליך נראה לי קצת תמוהה מרצ> עבודה> קדימה כדאי שתייצב את עמדתך, לא?

lazaroni

New member
הסבר...

מרצ - אפעם לא היו לי הדעות של מרצ ולא הייתי פעיל שם הייתי שם באופן חד פעמי מסיבות אישיות - ראי יו"ר נוער מרצ הקודם - תומר העבודה - דעות העבודה הן דעותי אך, מה לעשות שאני ורבים כמוני עזבו אותה ועברו לקדימה קדימה- מתון, ומה גם שיש שם אנשים שאני מאוד מעריך, שעברו מהליכוד והעבודה. לכן שאני לא רואה שום בעיה מה גם שיש אנשים שעברו ישירות ממרצ לקדימה. וקדימה למעשה הוא המפץ הגדול המדובר שגרם למעשה למעבר אנשים ממפלגות ה"אם" אליה. סיימתי את דברי...אין אני רואה בעיה

dancing gabriel

New member
וגם הפוליטיקאים לא...

בגלל זה אנחנו הפוליטיקאים שלנו נחשבים מושחתים... אתה בחברה טובה. אופס...יש מצב שאתה כבר לא בפורום ורואה את ההודעה כי עברת לשינוי? נו מילא...

JOSEF272

New member
הסקרים משקפים אמפטטיה לשרון

לעשות סקר בזמן שראש הממשלה גוסס זה בדיחה העם כרגע במצב שהוא לא מעכל ובסך הכל מביע אמפטיה לאריאל שרון

SnipeR3

New member
סקרים הם כמו בושם - טוב להריח

אסור בשום פנים לשתות!!! את זה אמר ראש אחד ממכוני הסקרים הגדולים בארץ... תעשו מה שאתם חושבים, העם מסתבר, לא כזה טיפש...

SnipeR3

New member
העם לא מתרגש מכוכב נולד נוסח קדימה

מפלגה שמושתת על שחיתות, לא תשרוד בראייה היסטורית ארוכה.

trigotrigo

New member
לא ידעתי שאתה מומחה בבניה

וארכיטקטורה. אנא הסבר לי באיזו צורה יסודותיה של "קדימה" מושחתים.

kobra2004

New member
זה מה מושחת ב"קדימה"...

פוליטיקאי בעיניי, הוא מי שיש לו אידיאולוגיה מסויימת ואותה הוא שואף לקדם. הוא מנהיג, יש לו דרך ברורה שאליה הוא רוצה להוביל את הציבור והמדינה.לשם כך הוא משתמש בכלים הפרלמנטריים העומדים לרשותו. מושחת הוא כל מי שנמצא בפוליטיקה אבל אין לו דרך. כל שאיפותיו ודאגותי לצורך קידום מעמדו האישי. הוא שם בשביל כבוד, שררה, להתחכך בכל המי ומי, ואולי גם בשביל הכסף שיוצא מזה... כאלה הם ראשי תקומה: חסרי אידיאולוגיה, חסרי עמוד שידרה! מה משותף לצחי הנגבי וחיים רמון? כלום! מה משותף לציפי ליבני ודליה איציק? כלום! איך יכול שאול מופז לשלוח מכתב למתפקדי הליכוד ולכתוב בו : "מפלגה זה בית ובית לא עוזבים..." ועוד לפני שהמכתב מגיע לתיבות הדואר שלהם - הוא כבר עזב את "הבית". זה מנהיג? זה סמרטוט, חסר עמוד שידרה, שכל מה שעומד לנגד עיניו זה קידומו ומעמדו האישי. שמעת פעם את דעותיו? הוא נלחם פעם למען מטרה אידיאולוגית? שום דבר. פשוט חבורה של אינטרסנטים, עלובי נפש. מי שכל עניינו זה לדאוג לעצמו - זה קרה עניין של זמן עד שנגלה את כל השחיתויות שלו. לאנשים כאלה אסור לתת כח שלטוני! המילה שלהם אינה מילה! הם לא מתביישים לשקר ולשנות את עמדתם מהרגע להרגע. הכל לפי מה שטוב להם באותה שניה. כך היית רוצה שהמדינה תתנהל???

kobra2004

New member
מופז התנגד להתנתקות עד ש...

מופז התבטא בפומבי נגד ההתנתקות. הוא אמר שזה יסכן את ביטחון המדינה! עד שהוברר לו שהוא עומד לאבד את תיק הביטחון. מאותו רגע ההתנתקות כבר לא מסוכנת למדינה... זה איש מסוכן לשלטון המדינה. את נותנת לו כח ואיך מושג מה הוא יעשה איתו. הוא יפעל אך ורק לטובתו האישית ולא לטובת המדינה. אנשי קדימה = אנשים ללא דרך = סכנה למדינה!

trigotrigo

New member
עם כל הכבוד, ובמקרה שלך, אין כבוד,

הצעדים של מופז אינם מוגדרים כשחיתות, וזאת מבחינת הגדרה מילונית גרידא. נוסף על כך, איך אתה יודע שאין שום דבר משותף לציפי לבני ולדליה איציק? או לחיים רמון ולצחי הנגבי? העובדה שאתה לא עונה על השאלה שלי, ובמקום זאת מחפש איך לתקוף את מפלגת "קדימה", לא בדיוק מראה לי מה מושחת ב"קדימה".

kobra2004

New member
הסברתי באריכות אסביר שוב בקצרה...

פוליטיקאי שאין לו אג'נדה אידאולוגית שאותה הוא מנסה בכל כוחו לקדם, אלא נמצא בשלטון למען מעמדו האישי - פועל מתוך מניעים אישיים בהכרח יהיה מושחת. כי הרי הוא לא יכול לבקש את אמון הציבור בשביל שיהיה לו וב, הוא יבקש את אמון הציבור בשביל איזה ערך כלשהו, ויבטיח כל מיני הבטחות סרק לבוחריו. למחרת הבחירות הוא יפנה אליהם את גבו! מה זה אם לא שחיתות? השקר כבר הפך לדבר כל כך נורמטיבי שאנשים כבר לא מבינים מה מושחת בלשקר לבוחר...

trigotrigo

New member
לכל פוליטיקאי יש אג'נדה אידיאולוגית

וגם מה שאתה אומר לגבי הבטחות סרק זה לא שחיתות. כל פוליטיקאי מבטיח הבטחות שלא את כולן הוא יכול או מצליח לקיים. עדיין לא ענית לי על השאלה.

kobra2004

New member
חוש הביקורת שלך לא מפותח דיו!

אדם שמבטיח הבטחות סרק הוא לא מושחת????????? השתגעת???? א-ב בעולם העסקים הוא כיבוד המילה שלך. אחרת אתה אפס, פשוט מחוק! אפילו בעולם התחתון, מי שאינו מכבד את המילה שלו נחשב מושחת. רק בפוליטיקה הישראלית זה הפך לנורמה. ואתה, שגדלת אל תוך המציאות הזו רואה בזה התנהגות נורמטיבית ראויה. מצטער, אך לא אוכל להתמודד עם סולם ערכים רעוע כל כך כמו שאתה מבטא בדבריך.

trigotrigo

New member
בנים גידלת ורוממת

והנה אני פושע בך. לא, מצטער, לא גדלתי אל מציאות של שחיתות. גדלתי עם הכלים למצוא ולהבדיל בין טוב לרע ובין מותר ואסור. אל תעליב את החינוך שקיבלתי.

sandbird4

New member
אז זהו, ששאר המפלגות הם "כוכב נולד"

וקדימה היא לא. מה יש בליכוד חוץ מביבי? מה יש בראש מפלגת העבודה ובכלל במפלגת העבודה? גם הליכוד וגם העבודה הם מפלגות של איש אחד. מפלגת הפייגלינים והעברינים מצד אחד (ליכוד) ומפלגת הקומוניסטים, חברת חשמל והאמנים מצד שני (העבודה). בקדימה מוצאים את כל הפוליטיקאים המנוסים שכבר משופשפים בפוליטיקה הארצית ובמוסדות השילטון. שרון לקח לקדימה את כל הטובים והשאיר לליכוד והעבודה רק את הזבל במיקרה הטוב. לעם נשבר כבר מ-"כוכבים נולדים" כמו שהיה עד ששרון הפך לראש הממשלה ועשה סדר בכל הבלגאן שעשו הילדים כמו ביבי וברק. העם כבר התבגר והבין שאסור להצניח אלמונים משום מקום לכיסא ראש הממשלה. גם שרון היה שנים חבר כנסת עד שהפך בעצמו לראש הממשלה. קודם שהילדים יוכיחו את עצמם בתור שרים במשך שנים. זאת גם הסיבה למה פרס זוכה ליותר מנדטים בסקרים של עכשיו. בכל זאת יש לו קבלות. מה יש לביבי? קבלות על זה שהוא מזגזג ועוזב את משרד האוצר רק בגלל "מה יגידו בתקשורת"?

mean girl 16

New member
נכון. נאמר שיש לחכות

קדימה עדיין נראית בעיני הציבור כמפלגה של שרון. קראו לזה בחדשות "אפטר שוק".

למעלה