סקר מעניין - (בעקבות הטיול בשבת,

סקר מעניין - (בעקבות הטיול בשבת,

איך אתם חוסכים במים? בילדותי, לפני המקלחת, אבי היה ממלא דליים של מים קרים - עד שהיו מגיעים החמים. ובמים שהיה אוגר, היה משקה את הגינה, והעציצים. אני הייתי עוקצת אותו שהוא קמצן, והוא לעומת זאת היה אומר אין לנו מים - "ויש לנו רק כנרת אחת". מעניין שכבר לפני 30 שנה הוא אמר את זה, ותתפלאו, עד היום כאשר אני וילדי מגיעים אליו אנו רואים את הדליים שבהם הוא אוגר מים. לאחרונה, גם אני ממלא דליים לפני המים החמים, ואח"כ משקה בהם את האדניות שלי. ועוד רעיון, את המים שהילדים לא שתו בבית הספר - אני גם משקה את העציצים או נותנת לכלב. מה איתכם?

חתבתי כאן למטה

שמאז הסיור בורטיגו אני חושבת - חסכון במים כמוך כמוני אני אוגרת את המים במקלחת עד שמגיעים החמים ומשקה את העציציה גיסתי הציעה לשטוף את כל הפירות וירקות מיד לאחר הקניה במסננת לתוך קערה ולאסוף את המים , במקום לשטוף כל עגבניה או משמש בנפרד. אימצתי עוד "פטנט" לחסכון שראיתי בנט , אני שופכת מעט אוקנומיקה באסלה , ואם עושים פיפי ( תסלחו לי) אפשר לדחות את הדחת המים . תחשבו כמה מיכלי ניאגרה אפשר לחסוך אפילו עם חצי המיכל. הפסקתי להרתיח לבנים ומגבות, אני משתמשת ב 40 מעלות מקסימום , אינני גרה בבית חולים וממש לא צריך להעביר את הכביסה תהליך סטריליזציה . לא מצאתי את הפטנט לחסוך בדטרגנטים כמו אבקת כביסה , אבל עברתי לחומץ במקום למרכך ....לסודה לשתייה מהולה במים לניקוי המקרר במקום כל השפריצרים של רסס נגב , ולחיטוי הכיור במטבח עם חצי לימון מעורב במלח לימון . לאט לאט משנה חשיבה........... גם במשרד אני משתדלת לאסוף את כל נייר הצילום שהתחרבש בהדפסה או בצילום לארגז טיוטות מכבה מזגנים בחדרים ריקים ומצמצמת תאורה בעיקר בשעות הצהריים . איך אמרו הסינים............ טיפה לטיפה מצטברת לים גדול! תודה על הסקר

סמדרוש4

New member
אנחנו אוספים את מי המזגנים../images/Emo221.gif

ובגינת הבית מטמינים קליפות ירקות ופירות כך נוצר זבל אורגני בחינם. גם בנושא הבגוד אין לנו בעיה לקנות בחנויוצת יד שניה כולל ספרים וצעצועים . הכי חשובלא לאגור ולא לצרוך דברים לא שימושיים גם זה חלק מהחשיבה.

לא צריך לחסוף

חיבים להטפיל בעולם יש מספיק מים ואין לאוקינוסים כל כוונה להעלם אלא לעלות על גדותם .... פשוט להטפיל ולהנות אבל למה להטפיל אם אפשר לגבות 30 שקל לכל קוב מים ?

אולי נחכה לאיזה קרחון מאנטארטיקה../images/Emo6.gif

מתי שהוא יסגרו כאן הברזים כמו במדינות העולם השלישי, עגלה תעבור בכבישים ותמכור מים. ואז תקום ועדת חקירה ממלכתית, ושאלת מליון הדולר תשאל .....למה לא הקימו מפעלי התפלת מים עד היום? כבר דובר על מתיחת צינור מטורקיה , על מפעל התפלה בכניסה לתעלת הימים שמימיה אמורים ליפול לים המלח הגווע מתחת לבולענים , איך אומר ברלוסקיני ...פרולה...פרולה...פרולה..... יודעי ח"ן ינמקו לך שזה לא רווחי , ואני חושבת שאתה צודק אלון 30 ש"ח לקוב מים משתלם יותר...אממה העשירים יתקלחו וימלאו בריכות וג'קוזי , העניים ילכו להתרחץ בים.

שמי ירון, אלון זה שם המשפחה ../images/Emo9.gif

הכי מצחיק היה שבחברת החשמל אמרו שגם ככה הם שואבים מיים מהים ומחממים אותם אז להטפיל זה יצא ממש זול וממקורות ענו: אל תמקרו מיים ואנחנו לא נימכור חשמל .... אחלה של תשובה, לא ככך ?

kdr

New member
אם נמשיך באותה הגישה

חברת חשמל איפשרה (בתשלום) גידול שרימפס בבריכות במוצא המים החמים, הדתיים התנגדו. עמוס אדן, מועמד לתפקיד בעיריית חיפה ועובד חברת חשמל, הציע להעביר צינור לאורך הקישון ממוצא המים המקררים את הטורבינות ולהזרים אותם למקורות הקישון ובכך להגביר את הזרימה בקישון, התכנית נגנזה עקב אינטרסים אישיים לקידום מועמד. לגבי התפלה, מדינת ישראל היא המובילה בטכנולוגיה בעולם. כבר הוקמו מערכות התפלה אשר "צונזרו" והפכו לא פעילות ע"י מקורות. אם זה היה תלוי במקורות, באילת ובערבה היו שותים נפט.

מדינת ישראל היא המובילה בטכנולוגיה בעולם?

אתה לא מדמין עד כמה בשוויץ הירוקה המים מינרלים למשרדים שהכי נימכרים פה זה עדן (מי עדן) כי אומרים השם הטובים בעולם בטיהור מים חברות ישראליות דרך אנשים בצרפת - אני מכיר צרפת ואולי יש עוד מקומות בונים ומטפעלים מתקני הטפלה בערב הסעודית, כווית, סוריה, עירק ואיפה לא ? ישראל היא מעצמה טכנוליוגית בטחום המים ורק הסנדלר נישאר יחף מתוך האתר של מי עדן "כיום משווקת Eden כדי מים מינרלים ל-16 מדינות: צרפת, איטליה, לוקסמבורג, בריטניה, שוודיה, אסטוניה, לטביה, ליטא, נורבגיה, דנמרק, פינלנד, גרמניה, שוויץ, הולנד, פולין וספרד. לאחרונה נבחרה חברת המים המינרלים Eden , מקבוצת מי עדן ישראל, כספקית הבלעדית של כדי מים מינרלים לארגון הבריאות העולמי (W.H.O), ובכל חדרי הישיבות שבמשרדי הארגון בז'נבה, ניתן למצוא ברים של Eden"

kdr

New member
מילא משווקים, על חשבון מי ?

מדינת ישראל עם עודפי המים, מאפשרת לחברות המים לארוז ולשלוח אותם מחוץ למדינה ולייבש את התושבים. לא לפני שהחברות מרוויחות הון עתק על מילוי מהברזים של מקורות. מעניין מי יהיה פולישוק הבא שיחתום אישורים.

האמת שלא

הם משווקים מים ממעינות מקומיים (אירופים) אבל משביחים אותם בעזרת טכנולוגיה ישראלית

kdr

New member
הלוואי והיית צודק

מי עדן, יצרני המים המבוקבקים, מתגאים בכך שהם שואבים ממעיינות רמה"ג. לפני כחצי שנה הועברה שאילתא בכנסת באיזה זכות חברות המים משתמשות במשאב לאומי ללא הגבלה בעוד על הצרכן מוטלים קנסות. בנוסף, אחד מערוצי הטלויזיה חישב כי עלות בקבוק ליטר וחצי לא מגיע לשליש האגורה + עלות הבקבוק. את כדי המים משווקים באירופה מהארץ תחת המותג EDEN. שערוריה

למעלה