סקר מעניין מאוד...

Gooolan

New member
סקר מעניין מאוד...../images/Emo62.gif

מי השחקן הכי צעיר שנתקלתם בו במשחק? אשמח אם תשלחו גם תמונות , להוכחה. אתם מוזמנים גם לספר על שחקני אקדמיה שלקחתם תחת חסותכם והפכתם אותם לכוכבים גדולים... אני למשל , בריינג´רס , הפכתי שוער צעיר שעלה מהאקדמיה , בן 17 לכוכב ענק , עד כדיי כך שדורטמונד קנו אותו ב-38 מיליון דולר. ג´ון לוקאס היה שמו , אבל השם הזה לא אומר לכם כלום (ובצדק) , כי הוא הומצא ע"י המשחק עצמו (נוער מהאקדמיה).

קיר קמט

New member
ב-CM 3 המקורי

טונטון מוקוקו (כיום ידוע יותר בשם טונטון זולה מוקוקו) היה בן 14 (והיה השחקן הכי טוב במשחק ולא יעזור כלום) , והיה גם אחד בן 13 , שאני לא זוכר את שמו עכשיו.

tomash11

New member
מה הכוונה ב-המקורי?....CM3 302?

אני זוכר אותו, הוא מופיע גם בסי אם 01-02, למרות שCM3 הוא באמת גדל ונהיה אחד מהטובים, לא משנה איזה משחק מריצים. אבל אני זוכר אותו בן 16-17, לא לפני זה...יכול להיות שרק אז אני שם לב אליו...:) אני זוכר שהיתה פה הודעה פעם על רכש של שבדים וכאלה ובין השאר הזכירו פה שחקנים שנקנים כבר בגיל 15 ו14 ואפילו משחקים איתם...חוץ מווילי היואי ששיחק בפרטיק ת´יסטל בCM3 והוא היה בן 15 ואחר כך גדל להיות שחקן ענק עם ממוצע של שמונה לפחות בכל עונה (ולמרות שהוא מוזכר בכמה מקומות של מדריכים CM3 וגם נמצא בדאטה הבסיסית של המשחק, הוא לא היה קיים במשחקים אחרים שהרצתי), אז חוץ ממנו אני לא זוכר שחקן צעיר כל כך ובטח לא כזה טוב בגיל כל כך צעיר.

קיר קמט

New member
הכוונה במקורי - המשחק הראשון

שהיה עם המספר 3... נדמה לי שזה היה עונת 98.99 אבל אני לא סגור על זה.... שפטר פרוספאר היה תותח בן 18.... (במשחק אחריי זה הוא נהיה בן 30 ואפס) ואלכסנדר ציקלר ופול סקולס היו הרבה יותר מדי טובים יחסית למה שהם באמת.... והוא היה בן 14 שם.

tomash11

New member
כן, זה CM3 302.

זה המשחק הזה. זה היה באמת עונת 98-99 ופטר פרוסאר היה שם תותח על שנותן 40 גולים בעונה בקבלנות. אחר כך באמת היה עדכון שזה היה כבר CM3 304, ולא 302, ופרוספאר חזר לגודל טבעי. יכול להיות שעדכנתי לפני ששמתי לב אליו:)

El Raanan

New member
בסיאם 2001..

היה ילד במנ. סיטי בן 14 וראיתי כבר כמה בני 15\16 במשחק הנוכחי שלי...

JRM

New member
בעונה עם מנ´ סיטי

עלו לי 2 שחקני נוער ביחד בעונה ה5 אחד קשר דפנסיבי בשם סאם בוג´ והשני קשר התקפי ששמו לי ג´ונסון (או ג´ונסטון או ג´נסן, לא עקרוני) בעונה ה6 כבר התפטרתי מהסיטי ועברתי לאמן את פיורנטינה שהיתה בליגה השנייה והדבר הראשון שעשיתי היה לקנות את שניהם ולקחת אותם איתי הקשר ההתקפי סיים כמלך הבישולים באותה עונה (שהוא התחיל יחד איתי מהמחזור ה7) והקשר ההגנתי היה פשוט ענק הגעתי עד העונה ה10 שבה הקשר ההתקפי הוא בין הטובים בליגה האיטלקית מבשל המון והקשר הדפנסיבי בעיקר בספסל מאחורי ארגנטינאי שהבאתי בן 19 ואני מאמין שהוא היה הריג´ן של דיאגו סימאונה כל אחד משני השחקנים היה שווה מעל ל25 מיליון

המחלקת נוער שלי לא...

המחלקת נוער שלי לא פועלת בכלל!! אין שום שחקן צעיר שעולה לי לקבוצת הרזרזבה !! מישהו יכול לעזור לי!?

JRM

New member
תרשה לי לנחש

יש לך סגל של מעל ל40 שחקנים... גם לי היתה הבעיה שלך המון זמן אבל אז שמעתי איפושהו שבד"כ המחלקת נוער לא תעלה שחקנים אם יש לך סגל כמעט מלא (משמע - 31-50 שחקנים) ומאז אני שומר על סגל מצומצם ומשתדל לא לעבור את ה35 שחקנים זה עוזר בעוד דברים כי ככה משלמים הרבה הרבה פחות משכורות ואין שחקנים ממורמרים אבל עדיין יש מספיק שחקנים טובים כדי למלא חורים שנוצרים בגלל פציעות/השעיות עוד דבר - אם עולה לך שחקן נוער ואתה ישר רואה שהוא לא טוב על המקום תשחרר אותו. אם הוא בן 15 ועם ציונים לא משו אל תהיה פזיז כי יש לו זמן להתפתח אבל אם הוא חלוץ בן 20 עם סיומת 4...טוב נו... ויש סבירות גבוהה שתוך כמה חודשים יעלה לך אחד חדש - בדוק. כרגע עם בילבאו בעונה ה2 לא עלו לי עדיין שחקני נוער אבל זה מובן כי זה קבוצה רק של באסקים אז צריך לחכות עד שבאסקי יפרוש ו"ישתחזר" ואז הוא יכול ללכת לכל קבוצה בליגה הספרדית... אבל בשמירות אחרות כמו עם סיטי/פיורנטינה עלו לי המון שחקני נוער באמריקה (RJ) מברזיל עלו לי בממוצע 5 שחקנים בעונה וככה היה גם בTNS מווילס

JRM

New member
אגב

גם אל תרד בסגל לפחות מ30 שחקנים כי אז שחקנים יהיו UNH ויטענו שהקבוצה זקוקה לעוד עומק...

tomash11

New member
אחלה טיפ, ראוי להודעה נפרדת

משהו שבאמת לא ידעתי על המנג´ר... העובדה שאם יש לי מעל 35-40 שחקנים, זה יביא לחוסר ייצור שחקני נוער...זה באמת שווה הודעה נפרדת כי זה טיפ די חשוב לדעתי. אמנם כרגע יש לי איזה 40 שחקנים במועדון, אבל בדרך כלל אני אוהב לשחרר שחקנים מיותרים ולעבוד עם צוות מצומצם איכותי ויעיל. משהו בין 25 ל32 שחקנים...ככה זה היה בCM3 לפחות... יאללה אני הולך לשחרר כמה שחקנים:)

SAtAnic Soul

New member
הכי צעיר

במנג´ר הקודם, היה אחד במנצ´סטר, לא זוכר את שמו, אם אני לא טועה- Rowe הוא היה בן 12 בערך. והיה איזה אחד בן 13 מאירלנד- Adam Fleming

למעלה