סקר מעניין!!על מה היית מוכן לוותר

shuky63

New member
סקר מעניין!!על מה היית מוכן לוותר

תמורת התפטרות מהגימגום.אני מתכוון או לדבר חומרי או למשהו ערטילאי כמו תכונה מועדפת שלכם. אבל תהיו כנים.תעצמו את העיניים ותחשבו שעומדת מולכם מכשפה ומציעה לכם את זה,לפני שתענו!

shuky63

New member
ואני מתחיל בשיא הכנות

המכונית שלי-דיטסו שרייד 89 גרוטאה,ועוד מקסימום20000שקל.לא גרוש יותר ובטח לא מוותר על איזה כישרון או שנייה אחת מחיי. אבל אל תזלזלו זה בערך שליש מכל רכושי עלי אדמות!

ואני שני בשיא הכנות...

על הכסף שקיבלתי בבר מצווה...24,000 בחשבון הבנק שלי...רוב הכסף שאי פעם היה לי אבל בשביל להפטר מגימגום אני אתן גם אותו.

שרוך

New member
לא יודע ...

בס"ד הי לכולם את האמת לא יודע מצד אחד חשבתי אולי לוותר על הגובה שלי דבר שאנשים רבים מקנאים בו וגם זה הסמל שלי בחיים !!! אולם אולי לא הייתי מוותר על הגימגום כי את האמת קשה לי לחשוב איך אני יתנהג בלעדיו כי למשל בלי הגיגמום אני לא עולה להיות חזן אולם אני בטוח שאם הייתי מדבר רגיל אני הייתי עולה חזן בלי סוף !!! סתם דוגמא !!! שרוך

שאלה קשה מאוד. . .

אני מנסה למצוא תשובה . . .ואין לי . . .אולי לפני הגמגום הייתי מבקשת שיקחו ממני חרדות ופחדים מהמון דברים

גרומיט

New member
המממ...

אני תוהה - האם אפשר בכלל להיפטר מהגמגום? לא, אני לא מתכוון לצד הטכני - הייתי נותן הרבה בשביל להיות מסוגל לדבר בשטף בלי לחשוב על כל הברה שיוצאת לי מהפה. השאלה היא אחרת. אצלי, ואני מניח שגם אצל רוב המגמגמים האחרים, הגמגום הוא תכונה שמלווה אותי מאז שאני זוכר את עצמי; יש לה השלכות על הרבה מאוד תחומים אחרים באופי - יחסים חברתיים (או מה שקרוי לעתים "אינטליגנציה רגשית"), תחומי עניין, פחדים, חרדות, אפילו חוש ההומור. לא מעט מהתכונות האלה, בין אם ההשפעה של הגמגום עליהן גדולה ובין אם מעטה, הן תכונות שלא הייתי רוצה לוותר עליהן או לשנות. הן חלק ממה שאני. "היפטרות מהגמגום", כמונח גורף, היא דבר שלא הייתי רוצה בשום פנים ואופן. זה ויתור על חלק חשוב ממה שאני. אם המכשפה שלך תציע לי דיבור שוטף - זו כבר הצעה יותר מפתה. אבל על תכונות טובות שלי אני לא מוותר בשום פנים, גם לא עבור דיבור שוטף. שהמכשפה תגיד לי מה היא רוצה, ואז נתמקח

חשבתי על זה מאתמול...

ולא מצאתי משהו חומרי להתחלף איתו... אין לי בית (עדיין בשכ"ד) וגם לא כסף
אז אם לוותר על תכונת אופי , הייתי מוותרת על ביישנות , על המעצורים שלי ועל החוסר אסרטיביות שלי. אבל מכיוון שאלו תכונות שנובעות מהגמגום , ברגע שהגמגום יעלם אני מניחה שגם התכונות הנ"ל יעלמו כי אני יודעת שבתוך תוכי אני בן אדם אחר לגמרי ממה שאני עכשיו... אני חיה חברתית בפוטנציה

shuky63

New member
מירב,כשאמרתי לוותר על תכונות

התכוונתי לויתור על תכונות טובות,תמורת התפטרות מהגימגום.לפי איך שאת מדברת נישמע שהגימגום לא מפריע לך בכלל,כי את לא מוכנה לתת כלום עבור התפטרות ממנו.

או הו שוקי כמה שאתה טועה../images/Emo70.gif

אתה כבר צריך להכיר אותי ולדעת שהגמגום מפריע לי מאוד!!!! אם אתן תכונות טובות שלי אולי אהפוך לבן אדם פחות טוב? ואת זה אני לא רוצה לא עבור עצמי ולא עבור משפחתי... אם אתן את תכונת היותי מסודרת ונקיה אנחנו נחיה בלכלוך ובלאגן - לא מומלץ
אם אתן את תכונת היותי טובת לב - הרבה כלבים וחתולים נטושים לא יזכו ממני למנת חלב או בונזו
לא יודעת....אולי כ"כ התרגלתי להיות מי שאני עד כי אני לא מוצאת על מה לוותר כי כל ויתור יגרע מאופיי מאוד לדעתי... מבחינה חומרית אין לי כ"כ על מה לוותר. בטח שלא הייתי מוותרת על הבן שלי ועל בעלי שהם האור של חיי.
הייתי מוותרת על האוטו שלי ברצון.

shuky63

New member
אוה.. אז זאת התשובה

היית מוותרת על האוטו שלך.זה הרבה מאד!

DanielT17

New member
תמורת פטור מגמגום

הייתי לא עובר תבגרויות שלי השנה הייתי מפסיק לאכול שוקולד הייתי אוכל בשר (מה שאני נגעל לעשות) וגם מוותר על הרבה כסף (מה שבפועל כבר קורה, עם כל הטיפולים האלו) הייתי מוותר על אהבה (כי זה די זמני) תמורת פטור מגמגום

shuky63

New member
תוצאות ביניים:והזוכה הוא.......

דניאל לדעתי.הוא מציע הכי הרבה.מה אתם חושבים? לפי איך שרוב המישתתפים פה השמיצו את הגימגום שלהם ציפיתי לקבל הצעות בסדר גודל של עשרות שנות חיים כדי להפטר ממנו. אולי בכל זאת הגימגום לא נורא כמו שאנחנו משמיצים אותו?

marlen

New member
את כל החיים

אני דווקא כן הייתי מוותרת על 20 שנות חיים ויותר. אני מעדיפה לחיות מעט בלי גמגום מאשר הרבה עם גמגום. ואני גם ככה מתכוונת להתאבד

למעלה