סקר מעניין

סקר מעניין ../images/Emo3.gif

אתם חושבים שמערכת יחסים יכולה להיות תקינה בלי סקס? לדעתכם, מה צריכה להיות תדירות הסקס במערכת יחסים? אם אחד הצדדים לא מספיק רוצה סקס, מה עושים? לדעתכם בגידות נובעות מחוסר סקס במערכת היחסים הקיימת? מה עושים כשמרגישים שהבנ/ת זוג לא נמשכ/ת אליכם יותר?

Natalila

New member
../images/Emo192.gif

אתם חושבים שמערכת יחסים יכולה להיות תקינה בלי סקס? לא
לדעתכם, מה צריכה להיות תדירות הסקס במערכת יחסים? זה לא משהו שקובעים או מחליטים.. לדעתי כשיש חשק - אז צריך לבצע. בממוצע - כל יום
אם אחד הצדדים לא מספיק רוצה סקס, מה עושים? מה ז"א לא מספיק? אם לא רוצה, לא עושים. לפעמים יותר כיף סתם לשכב, להתכרבל, להתלטף, להתנשק. בלי האקט לדעתכם בגידות נובעות מחוסר סקס במערכת היחסים הקיימת? אולי. אבל זה לא תירוץ לרוץ ולבגוד מה עושים כשמרגישים שהבנ/ת זוג לא נמשכ/ת אליכם יותר? מדברים על זה.

../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif

אתם חושבים שמערכת יחסים יכולה להיות תקינה בלי סקס? מה זו מערכת יחסים ? מה זה סקס ? לדעתכם, מה צריכה להיות תדירות הסקס במערכת יחסים? מה זה סקס ? מה זו מערכת יחסים ? אם אחד הצדדים לא מספיק רוצה סקס, מה עושים? מה זה סקס ? לדעתכם בגידות נובעות מחוסר סקס במערכת היחסים הקיימת? מה זה סקס ? מה זו מערכת יחסים ? מה עושים כשמרגישים שהבנ/ת זוג לא נמשכ/ת אליכם יותר? מה זו בת זוג ?

Jahel

New member
../images/Emo152.gif

אתם חושבים שמערכת יחסים יכולה להיות תקינה בלי סקס?
לא זה מרכיב חיוני במערכת יחסים זוגית לדעתכם, מה צריכה להיות תדירות הסקס במערכת יחסים?
ביום, בלילה, כשנפגשים... אם אחד הצדדים לא מספיק רוצה סקס, מה עושים?
מנסים להבין למה לדעתכם בגידות נובעות מחוסר סקס במערכת היחסים הקיימת?
לדעתי זה נובע מהצורך בריגושים מה עושים כשמרגישים שהבנ/ת זוג לא נמשכ/ת אליכם יותר?
לא יודעת

סמלת

New member
../images/Emo58.gif

אתם חושבים שמערכת יחסים יכולה להיות תקינה בלי סקס? ממש...אבל ממש...לא לדעתכם, מה צריכה להיות תדירות הסקס במערכת יחסים? כמה שיותר, סקס לדעתי נקבע לפי התשוקה שיש בין בני זוג. אם אחד הצדדים לא מספיק רוצה סקס, מה עושים? מדברים איתו על זה ומנסים ללכת אחד לקראת השני, אם הצד שלא מקבל מספיק, מרגיש מוזנח, לא מסופק ומתוסכל, שיקום וילך, אין שום סיבה, גם לא אהבה, להשאר כשלא טוב. לדעתכם בגידות נובעות מחוסר סקס במערכת היחסים הקיימת? לא תמיד, יש כאלה שפשוט מחפשים את הריגוש האידיוטי הזה. מה עושים כשמרגישים שהבנ/ת זוג לא נמשכ/ת אליכם יותר? מנתקים, כי זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לבן אדם לדעתי.

TzutZ

New member
אז ככה ../images/Emo26.gif

תלוי איזו מערכת יחסים... בין אבא לילדיו עדיף שכך.. לא?
לדעתכם, מה צריכה להיות תדירות הסקס במערכת יחסים?
אם כבר יש סקס אז התדירות צריכה להיות כדלהלן: יקיצה טבעית =>סקס !... קפה =>סקס !... הולכים לעבודה, חותכים באמצע =>סקס !... חוזרים מהעבודה => סקס !... אוכלים מצ'ו => סקס !... מתקלחים => סקס !... נמרחים במיטה => סקס !... לפני השינה => סקס !.. נדודי שינה => סקס !... חולה על השאלות של "מה צריך"... אם אחד הצדדים לא מספיק רוצה סקס, מה עושים?
אונסים אותו !
לדעתכם בגידות נובעות מחוסר סקס במערכת היחסים הקיימת?
הדבר היחיד שיש לי לומר על בגידות זה- שלא נדע מצרות
מה עושים כשמרגישים שהבנ/ת זוג לא נמשכ/ת אליכם יותר?
אונסים אותו !

y e t i

New member
טוב..

אתם חושבים שמערכת יחסים יכולה להיות תקינה בלי סקס? לא לדעתכם, מה צריכה להיות תדירות הסקס במערכת יחסים? כמו כל דבר אחר ,סקס הוא סוג של התבטאות במערכת יחסים , אף פעם לא רדפתי אחרי גביע או התעסקתי בשבירת שיאים ,אבל כמה שיותר .. אם אחד הצדדים לא מספיק רוצה סקס, מה עושים? בהנחה שזאת לא בעיית בריאות או בעיה אחרת שקשורה אישית לצד שלא מעוניין מספיק ,לא חושב שיש דרך להמשיך קשר. לדעתכם בגידות נובעות מחוסר סקס במערכת היחסים הקיימת? מתקבל על הדעת , בגידה לדעתי מתחילה מאי מציאת עניין בבן הזוג , וישנם כאלו שיהיו מספיק בוגרים\ות לומר את זה וכאלו שלא . מה עושים כשמרגישים שהבנ/ת זוג לא נמשכ/ת אליכם יותר? מקפלים את הבסטה ואומרים יפה שלום .

Just NATI

New member
שניה לפני היציאה לעבודה..

אתם חושבים שמערכת יחסים יכולה להיות תקינה בלי סקס?- לא
לדעתכם, מה צריכה להיות תדירות הסקס במערכת יחסים?- כמה שיותר אם אחד הצדדים לא מספיק רוצה סקס, מה עושים?אמ... נפרדים? לדעתכם בגידות נובעות מחוסר סקס במערכת היחסים הקיימת? אבל לא רק בגלל זה מה עושים כשמרגישים שהבנ/ת זוג לא נמשכ/ת אליכם יותר? נפרדים

ס22ית

New member
מרתק ממש..../images/Emo3.gif

תלוי למה אין סקס.. אהבה זה דבר יותר חזק מסקס...ולהראות אהבה במגע אפשר לא רק בסקס..לדעתי לפחות. לדעתכם, מה צריכה להיות תדירות הסקס במערכת יחסים?
מה שמתאים לזוג.. אם אחד הצדדים לא מספיק רוצה סקס, מה עושים?
מגיעים לעמק השווה.. אחד ייתן גם כשלא ממש בא לו (עם האוכל בא התיאבון
) והשני ירפה קצת ו"ידאג לעצמו" כשלשני ממש לא מתחשק. וכל זה אם הקשר באמת טוב ואוהב ורק חוסר חשק של צד אחד.. לדעתכם בגידות נובעות מחוסר סקס במערכת היחסים הקיימת?
יכול להיות..אבל סביר להניח שהבעיה שורשית יותר..משהו בקשר דפוק.. אם אין כבוד ואהבה אז סביר להניח שהסקס לא משהו ואז עלולה להגיע הבגידה.. למרות, שבטח יש כאלה שסתם מחפשים סקס גם בחוץ בלי קשר לכלום. מה עושים כשמרגישים שהבנ/ת זוג לא נמשכ/ת אליכם יותר?
תני לו ללכת

עונה לעצמי ../images/Emo9.gif

קשה לי לחשוב על זה כי אני דיי אוהבת, לא נראה לי שזה הגיוני בכלל, זה חלק מאד מהותי אלא אם לשני הצדדים זה לא מפריע
לדעתכם, מה צריכה להיות תדירות הסקס במערכת יחסים?
זה מאד משתנה, בהתחלה עושים את זה כמה שיותר - כל יום כמה פעמים ביום ולאט לאט זה יורד - מה שבטוח שפעם בשבוע אני חושבת שזה דיי חובה
אם אחד הצדדים לא מספיק רוצה סקס, מה עושים?
הייתי מנסה לבדוק מאיפה הבעיה נובעת, צרייכים לדבר על הכול ואולי אפילו ללכת לייעוץ
לדעתכם בגידות נובעות מחוסר סקס במערכת היחסים הקיימת?
חלק גדול מבגידות זה אכן בגלל סקס, אנשים מחפשים את מה שאין להם בבית
מה עושים כשמרגישים שהבנ/ת זוג לא נמשכ/ת אליכם יותר?
ואו שאלה קשה, אולי הייתי מנסה לפתות אותו יותר ולגרום לו לרצות אותי בדרכים שונות ומשונות

למעלה