סקר מפורום חתונות איזה שיר הייתם רוצים (או לנשואים שבינינו: היה) בחופה שלכם תודה על השיתוף פעולה
N Natalila New member 31/8/07 #1 סקר מפורום חתונות../images/Emo67.gif איזה שיר הייתם רוצים (או לנשואים שבינינו: היה) בחופה שלכם תודה על השיתוף פעולה
סקר מפורום חתונות../images/Emo67.gif איזה שיר הייתם רוצים (או לנשואים שבינינו: היה) בחופה שלכם תודה על השיתוף פעולה
M Mr K i n g New member 31/8/07 #2 "את האישה שלי" לא זוכר של מי ../images/Emo3.gif אבל אני די בטוח שאני אכתוב שיר לכבוד המאורע
Y yaeli היחידה New member 31/8/07 #3 שיר שלא שמעתי מאז הטירונות ולא מסוגלת לשמוע אותו..אבל בחתונה אני ארצה אותו.. "נשבע" ברח לי שם הזמר
ק קושקושית מתולתלת New member 31/8/07 #11 ../images/Emo99.gif עוד מימיי אבא גנוב אני מאוהבת בשיר הזה...
א אשה מרציפן New member 31/8/07 #19 בעלה לשעבר שכבר נשוי ממזמן למישהי אחרת (וגם היא התחתנה עם מישהו אחר).
ק קושקושית מתולתלת New member 31/8/07 #12 עד אז...... אבל מה שבטוח לשיר הסלאוו אני אבחר שיר של דואט ולא שיר שרק הגבר שר לאישה או האישה לגבר.
ז זיגזג New member 31/8/07 #13 בחיים לא חשבתי שאני אי פעם ארשום את זה... אבל אני מסכים על יעלי! בע"ה כשאתחתן, לא יודע בידיוק באיזה שלב, אבל בוודאות השיר "נשבע" יהיה שם!
בחיים לא חשבתי שאני אי פעם ארשום את זה... אבל אני מסכים על יעלי! בע"ה כשאתחתן, לא יודע בידיוק באיזה שלב, אבל בוודאות השיר "נשבע" יהיה שם!
ש שוקו היחיד New member 31/8/07 #17 היו כמה בראש.. היה את נשבע של חיים משה היה גם את רק אהבה תנצח של אתניקס. מה שיהיה בפועל כנראה יהיה שיר שיהיה שלי ושל בח"ל
היו כמה בראש.. היה את נשבע של חיים משה היה גם את רק אהבה תנצח של אתניקס. מה שיהיה בפועל כנראה יהיה שיר שיהיה שלי ושל בח"ל
א אשה מרציפן New member 31/8/07 #21 שוקו, זה נכון שהודים עושים חינה מיוחדת? יהיה מגניב לראות אותך לבוש בבגדים של חינה.