סקר-מצלמות דיגיטליות!!!

סקר-מצלמות דיגיטליות!!!

איזה פרמטר/מהו שיקול הכי חשוב לך כאשר אתה הולך לקנות מצלמה דיגיטלית?? תגובות תחת נושא סקרים:ראה למעלה. גיל.

noa_f

New member
אם יורשה לי להוסיף תגובה דווקא כאן

אנחנו קנינו מצלמה דיגיטלית בגלל הילד, כן כן! יש לנו ניקון די יקרה והוא כל הזמן ביקש לצלם (ילד די קטן). כמובן שאפשר לקנות לו פוקט ב-50 ש"ח אבל הפיתוח... ולכן, כאשר בנזוגי נסע ארה"בה, הוא חיפש את הדיגיטלית הזולה ביותר בעלת מסך LCD, כדי לאפשר לילד לראות את מושאי התמונה. מה שקרה בפועל, הניקון נזנחה בצד, ובמשך שנה ומשהו צילמנו כמעט רק בדיגיטלית (אנחנו, לא רק הילד) - יותר קלה, ואפשר לצלם כמה שרוצים "בחינם" - עד שהמצלמה קצת נשברה. עכשיו שתיקנו אותה, שוב איפסנו את הניקון... גם הקירבה הפיזית שלנו ל-pic4u עבדה לטובת העניין. היום ברור לנו שהמצלמה הרצינית הבאה שלנו תהיה דיגיטלית בלבד (אבל כנראה וידאו).

אני שמח לשמוע שעוד מישהו עבר

לדיגיטלי. רק כאשר תעברו לוידאו תזכרו שהסטילס במצלמות וידאו דיגיטליות הוא לא ברמה של מצלמות סטילס דיגיטלית. תוכלו לשאול את גיל על זה (יש לו מצלמת וידאו דיגיטלית). אמיר.

לגבי מצלמת וידאו דיגיטלית אני

אשמח מאוד לענות על כל שאלה . כיום אני מחזיק ברשותי מצלמה של חברת sony אשר רכשתי אותה אמנם לפני שנתיים אך לא מזמן חזרתי מארה"ב וראיתי מספר דגמים של כמה חברות שונות ואף בדקתי את חלקן. גיל.

גרמי

New member
נוחות התפעול אצלי בעדיפות ראשונה

למצלמה יכולות להיות כל השכלולים שבעולם, אבל אם אי אפשר לתפעל באופן נוח את הזום, למשל, אז אין שום טעם. בגלל זה פסלתי מראש את רוב המצלמות בגודל Pocket. אח"כ חשוב לי האופטיקה, ואח"כ המחיר. "מבין" אחד ששאלתי אמר שלא כדאי לי לקנות C2100 או G1 כי הם מיושנים. אז אומנם לדגמים החדשים יש יותר חידושים ותחכומים, אבל מצלמה טובה של דור קודם נמכרת עכשיו במחירים זולים יחסית. מצלמה חדשה מקבילה תעלה מאות דולרים יותר. הבא ברמת החשיבות זה הזמן בין צילומים. נקודת חובה ל C2100 זה שהזמן בין תמונות הוא 2 שניות!! במציאות של צילומים עם המשפחה/ארועים/מפגשים וכו´ עיכוב של 2 שניות בין תמונה לתמונה זה משמעותי ומעצבן.

למעלה