סקר משהו מעניין

סקר משהו מעניין../images/Emo59.gif

סקר : אתם חושבים שיהיה מלחמה עולם שלישית או סתם דיבורים. מה אתם חושבים שיקרה לישראל? מי אתם חושבים שהמדינה תסבול הכי בעולם? מפחידים במלחמה?

raz2002

New member
תשובה שלי!!

לדעתי יהיה מלחמה!!ואני חושב שיהיה לנו(ישראלים) מצב רע!!! ברור שאני מפחד ממלחמה!!זה פחד,לא? בנוסף מה שמפחיד עכשיו את אמריקים עכשיו שזה יש הרתעות חמות של אל-קאעדה על ידועות של "פיגועים ענקים בחג המולד"!!וזה מפחיד מאוד!!אולי זה כולל גם את ישראל!!!

אוי זה באמת מפחיד אותי...

וברור, מי לא מפחד מהמלחמה שמגיעה בקרוב מאד!!.. אז אני חושבת לי שתהיה תוהו ובוהו בארץ... אבל ארגיש בטוחה במקלט או בחדר אטום... זה באמת מפחיד... מה באמת יקרה לנו בעת המלחמה או אחריה...

GuyMan

New member
אל תפחדי....

כל שטיות במיץ... צה"ל תדאגו בכל דברים.... ואני מקווה שכל טוב ויפה בישראל....

GuyMan

New member
אבל הסיפור שונה מאוד מהמלחמת יום...

כי במלחמת יום הכיפור היתה בלגאן מאוד.... וכיום שיש אזהרה... ולדעתי כל היתה דיבור בשמים...

אל תפחדו!!!

אל תפחדו יש לנו צבא הכי חזקה בעולם ... נזיין את הערבים הפחדנים. אני יודע שזה מפחיד אבל לא נפחד בהם מי אלה יש להם נשקים פשוטים מדי יש לנו נשק סודי לא גלוי.אל תפחדו אשמור עליהם , לאחותי (אתי) אשמור עליך אל תדאגי חחחח.יהיה טוב אני אומר שכלכלי של מדינה ישראל לא יהיה טוב ב2003 וב2004 יתחילו בחדש כלכלה בחדש הכל חדש יהיה בסדר קצת סבלנות תדאגו למשפחתכם ולחברים לא עשות שטיות...

rimon03

New member
../images/Emo31.gifעידו קשנובסקי מנהל שלך

אמת מפחידים שיהיה מלחמה עולם שלישית שהמדינה תסבול הכי בעולם *מה פתאם סתם דיבורים. כולם שונאים במלחמה. "אל במלחמה"

למעלה