שינויים שינויים .........
אוהההההההההההההההה כמה שינויים הייתי חולמת... טוב אז קודם כל הייתי רוצה להכניס קצת הגיון במייקל איך זה שאני פה ואתה לא עושה אף צעד לקראתי ?? למה אתה מתעקש לפספס אותי ??
(
נותנת לו עוד הזדמנות אחת ...
) ויקטור : לא בא לי שהוא ישתנה כי אני נהנית לא לסבול אותו כמו שהוא . אחרת מה שווה הכל ??
ניקי משתנה כמו שאנחנו רוצים . ניקולאס - הייתי רוצה שיקבל אופי של צועני ויתחיל לנדוד בעולם וככה ניפטר ממנו אחת ולתמיד !!!! כריס - שתתחיל לקבל אופי תחמני כמו מייקל
מריסה - שתתחיל להיות שתלטנית בדייאן ותתעלל בה . לא יזיק שיתהפכו היוצרות ) ג"ק - שישאר כמו שהוא !!! שחצן ציני רגיש ומקסים !!!!
ג"יל - צודק שחר היא זקוקה לגבר דחוף !!! ולא כי בלי גבר היא לא יכולה להסתדר אלא כדי להתאהב לפרוח ולהיראות טוב יותר. מיילקלום - שיחפש חיים של עצמו - נמאס לי שהוא טוחן שעות בחיים אחרים . לא הכל בחיים סובב סביב הלימון החמוץ (אוליביה) דרוסילה - חסר לה אם תשתנה !!!
מאק - שתתחיל ליזום ולא רק לדאוג מה אחרים יחשבו או ירגישו , שתדאג כבר לעצמה . ראול - הלווווווווווווווו לרדת מהעננים ... ציף ציף ... אין לך כנפיים.. תתעורר
אם קתרין וג"יל ימצאו לעצמן אהבה ורצוי כל אחת עם גבר אחר אז אולי יירגעו הרוחות והן יהיו מאושרות באמת , כי נמאס כבר לראות איך הן נלחמות על
רוח רפאים !! ג"ון - שיתפוס שכל ויצא לפנסיה מוקדמת גם ככה לא רואים אותו אז שיהנה משארית חייו בכייף בלי דאגות . סע לתאילנד תיזרק על איזה חוף , אתה משעמם !!
פול - שיצא מהסרט המגוחך שהוא הגיבור ... זה ממש פאתטי !!! וחוצמיזה שימצאו כבר חוקר חדש לג"נואה ...
זה לא ייתכן שכל חקירה ניאלץ לסבול אותו כל פעם מחדש !!!!!!!!!!!! מצרפת את פול לנדודים עם ניקולאס וג"ון - סעו יחד ויפה שעה אחת קודם !! מייקל - נו..... אני מחכה להחלטתך ...
לבושה כבר בייבי דול למענך... אסתר - שתהיה יותר נועזת ותפתה את ברוק האומלל משעמום של עצמו .... מיגל - שיתחיל להכניס חריף בבישולים ... ויעצב לניקי את הבית מחדש מבלי שתרגיש ... שקצת יתפרע... מה רע? לין : אז ככה : קודם כל ניתוח פלסטי באף טיפונת ירידה במשקל קצת ליפסטיק חושני גוונים בשיער אפשר לשלוח אותה לקורס מזורז איך לפתות את הבוס ולצאת מזה בשלום וברווח כמובן . ואיך להתלבש יותר מעורר ..
להגיע למשרד ולהתחיל ליישם כל מה שלמדה ... לקנות לה ולפול זוג כרטיסים שיעופו הרחק הרחק ....... מייקל התקשר אליי עכשיו ואמר שהוא בדרך אליי....
אני חייבת לצאת ולהתכונן לקראתו ... תבינו