סקר: מתי לדעתכם הסדרה היתה

scoutlavie

New member
סקר: מתי לדעתכם הסדרה היתה

צריכה להסתים? אני יודעת שלכל אחד יש דעה שונה ,אבל יש הרבה ויכוחים על זה , ובא לי לשמוע את דעתכם.... אני יודעת שאני במיעוט, אבל אני חושבת שהיו צריכם לסיים בסוף עונה 8. ..ולא קודם כמו שאחרים חושבים. פשוט הסוף היה כזה יפה, עם ויליאם והכל, ואני מעדיפה את זה ע"פ הסוף שמולדר נחטף-עונה 7, או השתגע - עונה 6, או שהמשרד נשרף-עונה 5, זה פשוט משמ סוף יפה, ובמשך חודשים היתה תלויה לי התמונה מהסצנה האחרונה ... אז מה דעתכם?

hrgo

New member
השיא של הסדרה היה בעונה ה- 5

כך שבסופה, ולפני המקפצה של סרט הקולנוע ששודר אח"כ - היה זה הזמן הטוב ביותר לפרוש. אולם אז היינו מפספסים את העונה ה- 6 והמצויינת, ואף את השביעית (הפחות טובה). כלומר השאלה היא מה הכוונה - השיא בסוף העונה ה- 6, ואז היה זה טוב לפרוש בשיא אולם למעריצים היה נוח יותר שיפרשו בסוף העונה ה- 7.

Ice Age

New member
דעתי

צריך לחלק את זה לשניים: את הפרקים שהם stand-alone, היה צריך להפסיק בסוף העונה השמינית, שעד אז הם היו מעולים. בתשיעית זה קצת התחיל לחזור על עצמו, אבל אין ממש תלונות. את פרקי המיתולוגיה, לעומת זאת, היה צריך להפסיק כבר בסוף השביעית ולא לסבך אותה כל כך. הפרק סגירה כבר לקח את פרקי המיתולוגיה למחוזות שלא רציתי שנגיע אליהם. חייזרים רגילים, שמן שחור, מורדים, וירוס, דבורים, כל אלה היו קצת בדיעבד ולא ממש תרמו לעלילה. אם כריס קרטר היה יושב עם עצמו (ועם דוקובני) וחושב: "או קי, לאן הקונספירציה הזאת הולכת?", הם לא היו מגיעים לכזו תסבוכת שבקושי בשני פרקי the truth הצליחו להסביר אותה. פרקי המיתולוגיה בעונה התשיעית כבר באמת היו פתטיים. "-איפה מאלדר? -הוא פשוט הלך". אבל באמת, אין תלונות.

milki123

New member
סוף עונה 7

סוף עונה 7 היה צריך להיות הסיום לדעתי. הפרק גם נקרא Requiem שהכונה לסוף. והפרק גם היווה סגירת מעגל לפרק הראשון בסידרה. (הם ביקרו באותה עיירה שבה היו בפרק הראשון בסידרה ונפגשו עם חלק מהדמויות שהיו אז). ולגבי הסיום , הסיום בפרק....ככה צריכה סידרה כמו תיקים להסתיים , בסצנה הזאת.

1Shir

New member
איך נגמר הפרק?

צילה כתבה שבסוף הפרק מולדר נחטף, לזה התכונת כשאמרת שכך זה צריך להסתיים???

Ice Age

New member
הוא לא בדיוק נחטף,

אלא "עלה השמימה" עם קבוצה של אנשים. כנראה שהמטרה היתה להתאחד עם אחותו.

scoutlavie

New member
הוא מאוד נחטף

היה שם ציד ראשים , חללית , אור שמושך אותו...מה עוד אתה רוצה? אמנם זה נראה קצת כאילו הוא רצה קצת, כי זה איזו הזדמנות לגלות את האמת והועא ידע שהוא חולה אז, אבל אח"כ ממש ראו מבט של בהלה, אז אני קוראת לזה נחטף.

yoooni

New member
הבעיה היא שככל שמתקדמים עונה ועוד

עונה, פחות ופחות אנשים צופים בסדרה. כל מי שנשר בעונות הקודמות... יוצא שרק מעריצים שרופים עוקבים אחרי עונות כל כך מתקדמות, במיוחד בסדרות עם תוכן כל כך "מסובך"

1Shir

New member
נראה לי שאני מסכימה איתך, אם כי

בהסתייגות לפיה לא הייתי מוותרת על שני הפרקים האחרונים the truth ובמיוחד על סצנת הסיום המדהימה.

למעלה