סקר.. מ ש ע מ ם א ו ףף.. גם לכם?

Michallllllllll

New member
סקר.. מ ש ע מ ם א ו ףף.. גם לכם?

בני כמה את/ה? מהו הצבע החביב עליכם? מהו הדבר שקרה השבוע שאתם כועסים עליכם בגללו? איזה דבר עשה לכם טוב השבוע? מה אתם רוצים ליהיות? מה הטעם שעושה לכם את זה?(?) איזה צד אתם מעדיפים שמאל או ימין? מתי בפעם האחרונה אמרו לכם שאתם חכמים?:))) איזה עץ אתם מציירים בראיון עבודה או באבחונים?(ברוש,אלון,דקל..) מה השעה? כשאתם מסתובבים לצד שמאל מה אתם רואים? ולצד ימין? אחורה? קדימה? איזה סופר/ת אהוב עליכם במיוחד? איזה זיאנר של סרטים אתם אוהבים? אתם דו מיניים? אתם הומופובים/יות? אתם שמחים עכשיו? רגועים? שבעים? צמאים? חם לכם או קר? העדפה לשתיה חמה או קרה? איזה סוג תה אתם הכי אוהבים? כמה סוכר אתם שמים בקפה? עם מי אתם הכי בקשר במשפחה? איזה עצמות אתם הכי אוהבים בגוף כשאתם רזים?(?) איפה אתם הכי אוהבים להדביק קעקועים כשאתם הולכים לים? איזה בגד ים אתם רוצים לקנות? מה אתם הכי אוהבים:פוקס, קסטרו, פול אנד ברי, זיפ, שוק? אוהבים בנים עם קצוץ או שיער ארוך?

sivan120

New member
הסקר שלי....

בת 21, צבע לבן, חבר שלי החליט שהוא הולך לבד למסיבה, השמש היום, רופאה, חמוץ-מתוק, ימין, אתמול, עץ ברוש, 17:50, קיר, את שולחן הכתיבה שלי, חלון, כוננית ספרים, אניד בלייטון, מתח, אני סטרייית, לא הומופובית, שמחה עכשיו, חם לי, שתייה חמה, תה קינמון, 2 כפיות, אמא, קלביקולה, בכתף, בדגד ים חצי חצי, קסטרו, בנים עם שיער קצוץ.

....

בני כמה את/ה? עוד מעט 18 מהו הצבע החביב עליכם? ורוד מהו הדבר שקרה השבוע שאתם כועסים עליכם בגללו? איכזבתי אנשים איזה דבר עשה לכם טוב השבוע? החברים שלי מה אתם רוצים ליהיות? אמא מה הטעם שעושה לכם את זה?(?) אפרסק איזה צד אתם מעדיפים שמאל או ימין? שמאל בכל דבר מתי בפעם האחרונה אמרו לכם שאתם חכמים?:))) ממממ.... איזה עץ אתם מציירים בראיון עבודה או באבחונים?(ברוש,אלון,דקל..) ?! מה השעה? 19:17 כשאתם מסתובבים לצד שמאל מה אתם רואים? את אבא רואה טלוויזיה ולצד ימין? ארונית אחורה? דלת קדימה? מחשב איזה סופר/ת אהוב עליכם במיוחד? עמוס עוז איזה זיאנר של סרטים אתם אוהבים? כל סרט העיקר שלא יהיה טיפשי אתם דו מיניים? הא? אתם הומופובים/יות? ממש לא אתם שמחים עכשיו? כן רגועים? כן שבעים?כן צמאים? לא חם לכם או קר? קריר העדפה לשתיה חמה או קרה? קרה איזה סוג תה אתם הכי אוהבים? צמחים טבעי (בלי תיון) כמה סוכר אתם שמים בקפה? אחד עם מי אתם הכי בקשר במשפחה? עם כולם איזה עצמות אתם הכי אוהבים בגוף כשאתם רזים?(?) הא?! איפה אתם הכי אוהבים להדביק קעקועים כשאתם הולכים לים? הא?! איזה בגד ים אתם רוצים לקנות? כבר יש לי בגד ים מקסים מה אתם הכי אוהבים:פוקס, קסטרו, פול אנד ברי, זיפ, שוק? שוק אוהבים בנים עם קצוץ או שיער ארוך? גם וגם תלוי לפנים

גם לי משעמם...

אני בת 17 וחצי, אני הכי אוהבת סגול, קיבלתי 62 במבחן באזרחות חברה שלי חזרה מברצלונה,(טיול לפני צבא) אני רוצה להיות עיתונאית טעם של דיאט קולה שמאל היום בבוקר המורה שלי אמרה לי שאני מאד חכמה בלקרוא ספרים ולשמוע מוזיקה אני מציירת עיניים ולבבות עכשיו, תשע ועשרה
את הדלת שלי את המיטה שלי את הקיר את המחשב דן בראון וג'יי. קיי רולינג
אמריקן פאי אני לא אבל אני נורא תומכת בהומואים ולסביות,
לא ממש כי משעמם לי בטירוף, אני רגוע, שבעה, ולא צמאה, קצת קר לי, אני אוהבת יותר שתייה קרה אני שונאת תה אני שונאת קפה אין לי ממש קשר טוב עם מישהו מהמשפחה שלי חוץ מאחותי הגדולה ובת דודה שלי, אני אוהבת את העצמות שיש לי בכתפיים, ובמותניים, אני לא מדביקה קעקועים אבל מתה לעשות אחד אמיתי, בגד ים שחור או לבן,בקיני, חלק, רגיל, אני הכי אוהבת תי אן תי, בנים עם שיער בלונדיני ארוך!

Freaking Eyes

New member
../images/Emo9.gif רעיון טוב

בני כמה את/ה? 15 וחצי מהו הצבע החביב עליכם?סגול שחור וכחול מהו הדבר שקרה השבוע שאתם כועסים עליכם בגללו?חזרות לקפה תיאטרון
איזה דבר עשה לכם טוב השבוע?קפה תיאטרון ואורי מה אתם רוצים ליהיות?משהו שקשור בבמה[משחק] וכתיבה- כל הזמן. מה הטעם שעושה לכם את זה?(?) שו טעם ? של מה? איזה צד אתם מעדיפים שמאל או ימין?תלוי באיזה נושא מתי בפעם האחרונה אמרו לכם שאתם חכמים?:))) :O. איזה עץ אתם מציירים בראיון עבודה או באבחונים?(ברוש,אלון,דקל..)לא יצא לי ... מה השעה? 23:11 כשאתם מסתובבים לצד שמאל מה אתם רואים? הלוח ספוג שלי עם כל השטויות עליו ולצד ימין?כורסא אחורה? קיר+חלון קדימה?מסך מחשב איזה סופר/ת אהוב עליכם במיוחד? אפרים קישון, סטיבן קינג , ואני לא יודעת אם היו לו ספרים אבל אני מעריצה ביותר את הכתיבה שלו- חנוך לוין. איזה זיאנר של סרטים אתם אוהבים? כמעט הכל אתם דו מיניים?לא בטוחה, אבל התנשקתי עם בנות ואין לי בעיה עם זה, ואולי בעתיד אני אקיים מגע יותר אינטימי[עם בנות] אתם הומופובים/יות?בכלל לא. יש לו הרבה חברים הומוסקסואלים, לסביות, ביסקסואלים... אתם שמחים עכשיו? אני באוירה מאוד מוזרה כרגע רגועים?אני אף פעם לא רגועה
שבעים? לא:\ צמאים? נופ חם לכם או קר?באמצע העדפה לשתיה חמה או קרה?תלוי מתי איזה סוג תה אתם הכי אוהבים?ירוק כמה סוכר אתם שמים בקפה?2 עם מי אתם הכי בקשר במשפחה?אמא איזה עצמות אתם הכי אוהבים בגוף כשאתם רזים?(?)עצמות לחיים איפה אתם הכי אוהבים להדביק קעקועים כשאתם הולכים לים?אני לא:p איזה בגד ים אתם רוצים לקנות?אני לא הולכת בבגדי ים
מה אתם הכי אוהבים:פוקס, קסטרו, פול אנד ברי, זיפ, שוק?לא קונה באפחד מאלה אוהבים בנים עם קצוץ או שיער ארוך?זה לא פרט שכ"כ משנה לי, אבל אני מאוד מאוד אוהבת בנים עם שיער ארוך

שלי...[=

בני כמה את/ה? 19 מהו הצבע החביב עליכם? אין. מהו הדבר שקרה השבוע שאתם כועסים עליכם בגללו? שיחה קשה שהייתה לי. איזה דבר עשה לכם טוב השבוע? חיבוק טוב. מה אתם רוצים ליהיות? משפטים/ היסטוריה/ עבודה עם נוער במצוקה. מה הטעם שעושה לכם את זה?(?) אחמ...סתם. איזה צד אתם מעדיפים שמאל או ימין? ימין, חוץ מעל הכביש...אוהבת לנהוג בנתיב השמאלי. מתי בפעם האחרונה אמרו לכם שאתם חכמים?:))) לא מספיק לאחרונה(; איזה עץ אתם מציירים בראיון עבודה או באבחונים?(ברוש,אלון,דקל..) כזה עם ענפים מתסעפים... מה השעה? 13:02כשאתם מסתובבים לצד שמאל מה אתם רואים? ספרים באנגלית ולצד ימין? ספרים בעברית ואת חברה שלי. אחורה? ספרים וארגזים(כן...אני בספריה) קדימה? מסך מחשב איזה סופר/ת אהוב עליכם במיוחד? אין. איזה זיאנר של סרטים אתם אוהבים? כמעט הכל, אבל אין לי הרבה סבלנות לצפיה פסיבית במסך. אתם דו מיניים? לא! אתם הומופובים/יות? לא. אתם שמחים עכשיו? כן רגועים? יחסית שבעים? לא, אבל אני לא רוצה לאכול צמאים? לא(שזה מפתיע כי כבר יומיים אני לא מפסיקה להיות צמאה) חם לכם או קר? נעים, נוטה לחם מדי(נו, מה חדש?) העדפה לשתיה חמה או קרה? קרה בהחלט...אבל אין כמו כוס שוקו מבהיל בשיא החורף איזה סוג תה אתם הכי אוהבים? רגיל כמה סוכר אתם שמים בקפה? סוכרזית אחת. עם מי אתם הכי בקשר במשפחה? כנראה שאמא או אחותי, או אולי אחי הגדול(ועכשיו השאלה איזה מהם...)...עם כולם קשר טוב. איזה עצמות אתם הכי אוהבים בגוף כשאתם רזים?(?) את הצלעות איפה אתם הכי אוהבים להדביק קעקועים כשאתם הולכים לים? אני לא מקעקעת איזה בגד ים אתם רוצים לקנות? לא לובשת בגדי ים, אבל עכשיו לוחצים עלי לבקיני(; כן.ממש. LOL מה אתם הכי אוהבים:פוקס, קסטרו, פול אנד ברי, זיפ, שוק? לא משנה לי כל עוד הבגד יפה אוהבים בנים עם קצוץ או שיער ארוך? בנים עם שיער ארוך זה יאקי[= יום...נהדר לפחות!

יאללה נלך על זה

צריך מנוחה מהפסיכומטרי המאוס :-| בני כמה את/ה? 18 וחצי מהו הצבע החביב עליכם?סגול שחור ואדום מהו הדבר שקרה השבוע שאתם כועסים עליכם בגללו? אממ..מעסיק אחד אמר שהוא יתקשר אליי והוא לא התקשר. איזה דבר עשה לכם טוב השבוע? אימון יוגה אתמול היה מדהים. מה אתם רוצים ליהיות? מרפא אנשים ברפואה משלימה. רייקי ועוד טכניקות לא מוכרות. מה הטעם שעושה לכם את זה?(?) איזה צד אתם מעדיפים שמאל או ימין? ימין מרכזי כזה. מתי בפעם האחרונה אמרו לכם שאתם חכמים? אמממ...יום שלישי שעבר
איזה עץ אתם מציירים בראיון עבודה או באבחונים?(ברוש,אלון,דקל..)לא יצא לי ... מה השעה? 13:40 כשאתם מסתובבים לצד שמאל מה אתם רואים? המשך הספריה וחלון ולצד ימין? את הדלת של הארון פתוחה
אחורה? את המיטה של אחותי + הציור המגניב שלי מפריז. קדימה?מסך מחשב איזה סופר/ת אהוב עליכם במיוחד? לא אוהב לקרוא. אוהב לכתוב. איזה זיאנר של סרטים אתם אוהבים? כמעט הכל אתם דו מיניים? לא חושב. אבל יש מצב
אתם הומופובים/יות?בכלל לא. אתם שמחים עכשיו? לא סגור על זה. לא הייתי אומר שמח . גם לא מבואס אבל. רגועים? אני תמיד רגוע. היוגה ...היוגה
שבעים? כן צמאים? כה...הולך לשתות חם לכם או קר?באמצע העדפה לשתיה חמה או קרה?תלוי מתי איזה סוג תה אתם הכי אוהבים? פירות אדומים
כמה סוכר אתם שמים בקפה? תלוי אם זה אספרסו או נס קפה
עם מי אתם הכי בקשר במשפחה? אח איזה עצמות אתם הכי אוהבים בגוף כשאתם רזים?(?)העצמות הבולטות האלה אצל הבנות ..למטה כזה איפה אתם הכי אוהבים להדביק קעקועים כשאתם הולכים לים?אני לא:p איזה בגד ים אתם רוצים לקנות?קניתי אחד בתחנה מרכזית ב-15 שקל..עושה ת'עבודה מעולה. המציאה הכי טובה שלי מה אתם הכי אוהבים:פוקס, קסטרו, פול אנד ברי, זיפ, שוק?קסטרו , טי אנ טי , קנוולו אוהבים בנים עם קצוץ או שיער ארוך? אני בן אז קשה להעיד, אבל אני כרגע מנסה לגדל שיער ארוך. נראה מה תהיה התוצאה

מוּאַה.../images/Emo210.gif[אני בצרפתית, לא נשיקה!

] בני כמה את/ה? 14.בערך וחצי. מהו הצבע החביב עליכם? ירוק, סגול כהה כהה, כחול כהה כהה. קצת צהוב ואדום וכתום. ושחור ואפור.
אוף נו, המון צבעים. מהו הדבר שקרה השבוע שאתם כועסים על עצמכם בגללו? נתתי לידיד שלי לקחת את הסכין היפנית שלי. אבל זה די טוב, אני חושבת. איזה דבר עשה לכם טוב השבוע? חצאית טוטו ירוקה.
[לפורים, אבל אני אלבש אותה גם בלי קשר.
זה כזה חמוד, די.^^"] למי שלא יודע: טוטו זאת החצאית הזאת של הבלרינות שהיא כזאת עומדת. רק שלי לא לגמרי עומדת.^^" מה אתם רוצים להיות? משהו שקשור לפסיכולוגיה או לאמנות. מה הטעם שעושה לכם את זה? מתוק. מתוקמתוקמתוק.
איזה צד אתם מעדיפים שמאל או ימין? אתם מתכוונים פוליטיקה?
מתי בפעם האחרונה אמרו לכם שאתם חכמים? לא יודעת.@____@ איזה עץ אתם מציירים בראיון עבודה או באבחונים?(ברוש,אלון,דקל...) מה? למה שאני אצייר עץ? ראיון או אבחונים? אף פעם לא הייתי באחד כזה. מה השעה? 16:00 בדיוק.
כשאתם מסתובבים לצד שמאל מה אתם רואים? חלון. כרגע הוא סגור [אמא חושבת שיירד גשם, אבל אני יודעת שלא.], אבל אם התריס היה למעלה הייתי רואה שני עצים גדולים-גדולים ויפים נורא, שכאילו אף פעם לא פורחים. [אבל הם כן, אני פשוט לא רואה כי הם רחוקים ויש להם פרחים קטנים-קטנים.] ולצד ימין? ספר. אחורה? מיטה. קדימה? מחשב.@____@ איזה סופר/ת אהוב עליכם במיוחד? אתגר קרת.
איזה ז'אנר של סרטים אתם אוהבים? סרטים עצובים [13, אפקט הפרפר.] וסתם סרטים לבני נוער טיפשים שכאלה.
אתם דו מיניים?
. אתם הומופובים/יות?
. אתם שמחים עכשיו? אחרי שישה חודשים אני חושבת שמתחיל להתאפשר לי להגיד שכן. יחסית כמובן, אבל כן. בערך. רגועים?
, נראה לי.
שבעים? לא, לא אכלתי עוד צהריים. [כי אכלתי ב-12 וחצי משהו קטן.] צמאים? קצת. חם לכם או קר? נעים. העדפה לשתיה חמה או קרה? קרה. איזה סוג תה אתם הכי אוהבים? ארל גריי, פשוט כזה. כמה סוכר אתם שמים בקפה? אני לא שותה קפה, אז נגיד שתה. 2-2 וחצי. עם מי אתם הכי בקשר במשפחה? אני חושבת שאבא שלי. איזה עצמות אתם הכי אוהבים בגוף כשאתם רזים? לא יודעת איך קוראים להן. אולי משהו הבריח. זה מתחת לצוואר כזה. וגם העצמות בכתפיים שלי בולטות ואני אוהבת את זה. גם קצת את אלה באגן, אבל שלא יהיו בולטות מדי.
איפה אתם הכי אוהבים להדביק קעקועים כשאתם הולכים לים? אני לא מדביקה קעקועים, אבל ברגל ובכתף אם כבר.
איזה בגד ים אתם רוצים לקנות? לא רוצה, יש לי אחד באדום-צהוב-ירוק. ג'מאיקה כביכול.
[למרות שגם ככה אני לובשת גם בים חולצה ובוקסר מעל הבגד ים.
] מה אתם הכי אוהבים: פוקס, קסטרו, פול אנד ברי, זיפ, שוק? שוק.
אוהבים בנים עם קצוץ או שיער ארוך? שיער ארוך.

למעלה