סקר נדוש : לונדון או טורונטו

yored32

New member
סקר נדוש : לונדון או טורונטו

לכל מתכנני ההגירה, אם היתה לכם אפשרות לקבל דרכון אירופאי ולעבור ללונדון או לעבור את מסלול ההגירה לקנדה מה הייתם מעדיפים ולמה? לי אישית יש אפשרות חוקית לגור בלונדון ואני שוקל מה עדיף. תודה למתייחסים ברצינות (ציניות של רן פורסט תתקבל בברכה..)

בוביקון

New member
ברור שלונדון...

עיר הרבה יותר יפה מטורונטו, יותר קרובה לישראל, טיסות יותר זולות, מזג אויר יותר נוח ואפשר לנסוע ולטייל בכל אירופה! מה הדילמה פה? (האם גם שם בסופו של תהליך תהיה אזרח? אם לא, זה שיקול די מרכזי שצריך לקחת בחשבון).

yored32

New member
לא

אשתי אזרחית צרפת ואני בתהליך להוצאת דרכון צרפתי. אזרחות זה רק אחרי 5 שנים של תושבות בבריטניה..אם נחזיק מעמד.

בוביקון

New member
תבדוק את זה היטב

אני אישית מכירה יותר מזוג אחד שרק אחרי 10 שנים קיבלו אזרחות. היתרון של קנדה זה תהליך התאזרחות מאוד מסודר וידוע מראש.

yored32

New member
לא דחוף לי אזרחות

מעבר לזה שמספיק 5 שנים וזה בדוק.. אני מסתפק בדרכון צרפתי. לא דחוף לי להצביע בבחירות שם.

TrigATUSA

New member
תשמע, אתה לגמרי לא מאופס על העובדות

קודם כל, כדי להגר ללונדון עם אשתך הצרפתית, אתה לא צריך דרכון צרפתי ככה שאם אתה מוציא את הדרכון הצרפתי רק כדי להגר לאנגליה, אתה מבזבז את זמנך וכספך ואגב, אם אתה גר בלונדון עם דרכון צרפתי אתה דווקא כן יכול להצביע בבחירות וכמו שאמרתי בפוסט השני שלי, בבריטניה מקבלים תושבות קבע אחרי מגורים של 5 שנים, ואזרחות רק אחרי 6 לסיום, נישואין לאזרח צרפתי לא נותנים לך זכאות לאזרחות צרפתית למיטב ידיעתי, מה שקצת מעמיד בספק את כל הסיפור שלך אבל בגלל שהונשא מעניין, אוסיף את שני הסנטים שלי: בתור מי שגר גם בארה"ב וגם בבריטינה, אני יכול להגיד שמבחינתי יש יתרונות לקנדה ויש ייתרונות לאנגליה אני חושב שמבחינת מרחבים ונוף, ומבחינת אפשרויות וגיוון אין תחרות לקנדה/ארה"ב ואירופה - נו, זה אירופה.

yored32

New member
אני מאופס חלקית

א. את הדרכון הצרפתי אני מוציא בשביל חופש התנועה שלי ולא בשביל הצורך להגר, זה אני יודע שאני יכול ,בתור בן זוג של אזרחית האיחוד. ב. נישואין לאזרח צרפת בהחלט מקנים זכות לאזרחות לאחר כך וכך זמן תלוי איפה גרים אם מחוץ למדינה או בצרפת. הדרישה היחידה מעבר לזה היא ידיעתהשפה הצרפתית וזהו. ואני עומד בקריטריונים שלהם, בדקתי כבר.

gilad_no

New member
מדינה אפרורית

אנשים מנומסים יתר על המידה ללא שום פתיחות (מאוד מציק לי בתור ישראלי). אני בחרתי במונטריאול :)

mikki01

New member
Toronto

I have lived in London for 7 years I strongly prefer Toronto Weather is worst in London there is hardly any Sunny days and raining 10 - 12 months of the year May be it is less cold but the English Winter with the Dump wet weather is not something that i like very much

אילו היה לי דרכון אנגלי,

לא הייתי טורח לנסות את קנדה, המסלול ארוך וכו'. יש לקנדה יתרונות על אנגליה ולהפך. היתרון של קנדה בעיני הוא היותה חברת מהגרים מוצהרת. חוצמזה אתה יכול לעבור ללונדון אונטריו ואז תהנה משני העולמות, גם לונדון וגם קנדה.

TrigATUSA

New member
מה באמת?!?

אז כפרה, תבוא לפה ותתחתן איתי

shyi1

New member
תבחר: לונדון זה אירופה וקנדה זה אמריקה! ../images/Emo13.gif

למעלה